ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!.....ΤΗΣ BND!....

Το υπουργείο Υγείας, διά του αναπληρωτή υπουργού κ. Πολάκη, ανέθεσε στη MERCEDES την προμήθεια 90 ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Προμήθειες με απ' ευθείας αναθέσεις-παραγγελίες από την Γερμανική.... MERCEDES στον ΣΥΡΙΖΑ!....

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το κράτος είναι ένα και ενιαίο.

• Προ μηνών, ο ΥΕΘΑ κ. Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι κάθε εταιρεία εξοπλισμών που έχει εκκρεμότητες με το Ελληνικό Δημόσιο, δηλαδή ελέγχεται για σκάνδαλα και λαδώματα, αποκλείεται αυτομάτως από την ελληνική λίστα αξιόπιστων προμηθευτών εάν δεν επιστρέψει το μαύρο χρήμα με το οποίο επιβάρυνε τη συγκεκριμένη προμήθεια (υπερκοστολόγησης, χρήματα εκμαυλισμών, μίζες κ.ά.). Πολύ σωστά και χειροκροτήσαμε.

• Το υπουργείο Υγείας, διά του αναπληρωτή υπουργού κ. Πολάκη, ανέθεσε στη MERCEDES την προμήθεια 90 ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

• Έχει η MERCEDES ανοικτό φάκελο με το ΥΕΘΑ και τη Δικαιοσύνη για προμήθεια οχημάτων του ΓΕΣ, ναι ή όχι; Αν ναι, γιατί έγινε η ανάθεση σε εταιρεία που βρίσκεται σε black list του ΥΕΘΑ, δηλαδή του κράτους.

• Αν δεν έχει, τότε καλώς έγινε η ανάθεση. Το υπουργείο Άμυνας καλείται να απαντήσει. Αν σιωπήσει, τότε απλά συμμετέχει σε μια κωμωδία.

Παρόν της Κυριακής

http://dia-kosmos.blogspot.gr/
ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!.....ΤΗΣ BND!.... ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!.....ΤΗΣ BND!.... Reviewed by diaggeleas on 22.2.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.