Ποιοι ηλίθιοι εγκέφαλοι ισχυρίζονται ότι οι Γερμανοί έχουν αλλάξει ή έχουν πάρει αποστάσεις από τον Χίτλερ;

Αλλά είχε διαπράξει κι άλλο θανάσιμο λάθος ο πρεσβευτής. Είχε ταξιδέψει τέσσερις φορές στην Αθήνα μυστικά, μαζί με τον γράφοντα, όπου έκανε μυστικές επαφές με κάποιους ανθρώπους….σε αναζήτηση μεθόδων εξόρυξης των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ!……. φαίνεται ότι υπήρξε κάποια διαρροή!


Ποιοι ηλίθιοι εγκέφαλοι ισχυρίζονται ότι οι Γερμανοί έχουν αλλάξει ή έχουν πάρει αποστάσεις από τον Χίτλερ;


Ο πρόεδρος όμως έχει μπλοκαριστεί και δεν μπορεί προς το παρόν να με ανακαλέσει…

«Η θα κάνετε αυτό ή …. Πρέπει να γνωρίζει το μέλλον σας….»

Αλλά ας επανέλθουμε στη δολοφονία του πρεσβευτή Λήλαντ στο Παρίσι, από τον Ίλιτς Ραμίρεζ Σάντες, τον επωνομαζόμενο Κάρλος!…..

Ο Χάουαρντ Λήλαντ είχε επιδείξει μια πολύ σοφή στάση ως προς τις αλλαγές που ευαγγελίζονταν η Τριμερής Επιτροπή. Όμως ήταν παλιό μέλος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Παράλληλα, ήταν και ειδικός πράκτορας της NSA. Είχε πληροφορηθεί από τον Μισέλ Ζομπέρ ότι στο Παρίσι δρούσαν ογδόντα τέσσερις πράκτορες της KGB (η δράση τους εκτεινόταν σε ολόκληρη την Ευρώπη και μέσα στο ίδιο το ΝΑΤΟ).

Σαν σωστός πράκτορας ο Λήλαντ, πληροφόρησε τους προϊσταμένους του στην NSA την ύπαρξη των προαναφερόμενων πρακτόρων. Ταυτόχρονα εκείνο τον καιρό, είχε πετύχει τη σύναψη μιας σύμβασης αγοράς πετρελαίου ενός δισεκατομμυρίου τριακοσίων εκατομμυρίων δολλαρίων υπέρ της γαλλικής κρατικής υπηρεσίας πετρελαίου, της «Αμινόιλ»!….

Το πετρέλαιο θα προμηθευόταν το γαλλικό δημόσιο από το αγγλοολλανδικό καρτέλ της BP. Όμως ο Πώλ Γκετύ, ο εκπρόσωπος της Γκάλφ Όιλ του Ντέιβιντ Ροκφέλλερ είχε δεδομένη την υπογραφή της μεγάλης αυτής σύμβασης με τη γαλλική «Αμινόιλ». Οργίστηκε ο Γκετύ, αλλά πιο πολύ ο Ντ. Ροκφέλλερ. Έτσι η αναγκαιότητα του κέρδους από τη μια πλευρά και η αναγκαιότητα της ισορροπίας από την άλλη, όπως η Τριμερής και η Μπίλντεμπεργκ την εννοούσαν, αναφορικά με την αποκάλυψη του δικτύου των πρακτόρων της KGB στο Παρίσι, οδήγησαν τον Ροκφέλλερ να πάρει την καταιγιστική απόφαση της θεαματικής εξάλειψης του πρεσβευτή Λήλαντ, προς γνώση των όποιων τυχών μιμητών του!……

Αλλά είχε διαπράξει κι άλλο θανάσιμο λάθος ο πρεσβευτής. Είχε ταξιδέψει τέσσερις φορές στην Αθήνα μυστικά, μαζί με τον γράφοντα, όπου έκανε μυστικές επαφές με κάποιους ανθρώπους….σε αναζήτηση μεθόδων εξόρυξης των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ!……. φαίνεται ότι υπήρξε κάποια διαρροή!…… Ευνόητο είναι φυσικά ότι δεν ενεργούσε από μόνος του ο πρεσβευτής. Όμως, δεν ενεργούσε με εντολή των δύο Παγκόσμιων Κέντρων Αποφάσεων!….

Ο Εντολέας του ήταν ο ΑΡΜΑΝΔΟΣ ΧΑΜΜΕΡ του ανεξάρτητου καρτέλ της «Οξυντένταλ», ο οποίος θα ανελάμβανε την εξόρυξη και θα έδινε στο ελληνικό δημόσιο 8,5% «ποσοστό ανθρώπινο», όπως έλεγε. Μάταια όλοι αναρωτιόνταν ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω του και είχε…. «εκτροχιαστεί» ο πρεσβευτής!….

Στην συνέχεια είχε κάνει δύο επαφές και με τη γερμανική εταιρία πετρελαιοειδών «Αράλ», η οποία θα αγόραζε το περισσότερο από Ελληνικό Πετρέλαιο σε τιμή κατώτερη από εκείνη που είχε ορίσει ο ΟΠΕΚ.

Όμως αν πραγματοποιείτο και αυτό, ο Ντ. Ροκφέλλερ θα έχανε τα στηρίγματά του στην Γερμανία, τα οποία ονομάζονται «Ρουργκάζ», πετρελαιοειδή και γκαζ, και τροφοδοτούσαν το 70% της γερμανικής αγοράς των εξήντα εκατομμυρίων κατοίκων!…..

Σε τηλεφώνημα του ο Ζίγκμπνιου Μπρεζίνσκυ, εκτός των άλλων που κουβέντιασε μαζί μου, μου σύστησε διακριτικά να μιλούσα με τον πρεσβευτή Λήλαντ και…. «αν δεν γνωρίζεις εσύ, ας σου πει εκείνος τι σκέπτεται για το υπόλοιπο της ζωής του», μου είπε σχεδόν ψιθυριστά: θα μείνει πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Παρίσι ή θα προτιμήσει την άχαρη και στρεσαρισμένη ζωή ενός διευθυντή εταιρίας πετρελαίων; Θα είναι ενδιαφέρων για μας να το μάθουμε τις επόμενες ημέρες …..

Τρομοκρατήθηκα τόσο, ώστε δεν κατάλαβα ότι έκλεισε η γραμμή!….

Την ίδια νύχτα βρέθηκα στο Παρίσι, όπου και συναντήθηκα με τον πρεσβευτή Λήλαντ. Του μετέφερα ακριβώς την τηλεφωνική επαφή με τον Μπρεζίνσκυ. Με άκουσε προσεκτικά, μου ζήτησε συγνώμη και πήγε στο διπλανό δωμάτιο για λιγότερο από δύο λεπτά. Μιλούσε με κάποιον ψιθυριστά, έτσι που δεν κατάλαβα ούτε σε ποιόν απευθυνόταν ούτε τι έλεγε. Επέστρεψε με ύφος πιο αποφασιστικό από πριν: «Ξέρετε, σκέπτομαι να συνεχίσω ως διπλωμάτης και να συνταξιοδοτηθώ. Αν κατόπιν κάποια εταιρία μου ζητήσει να προσφέρω τις υπηρεσίες μου, θα το σκεφθώ… προς το παρόν έχω… ενασχολήσεις!…..».

«Εξοχώτατε, διαισθάνομαι ότι κινδυνεύετε. Ίσως κι εγώ.. Εσείς σίγουρα…» .

«Ήδη έγιναν ορισμένες κινήσεις για επανάκλησή μου στην Ουάσιγκτων. Ο πρόεδρος όμως έχει μπλοκαριστεί και δεν μπορεί προς το παρόν να με ανακαλέσει… Αν αποφασίσουν να με δολοφονήσουν, θα δημιουργήσουν αφόρητα προβλήματα στη Μεσόγειο, τα οποία θα καταλήξουν εις βάρος τους…».

‘Σωστά όλα αυτά. Ωστόσο ο Ροκφέλλερ σαν επίγειος Θεός, προκαθόρισε το μέλλον σας…» του είπα με έξαψη. «Η θα κάντε αυτό ή… πρέπει να γνωρίζει το ¨μέλλον ¨ σας…».

«Ησυχάστε», με παρότρυνε χαμογελώντας μου με σημασία. «Κανείς δεν διόρισε κανένα σαν επίγειο Θεό. Το μέλλον έρχεται και διαμορφώνεται από πολλές συνισταμένες».

Έφυγα με την πεποίθηση ότι ο Λήλαντ ήταν αποφασισμένος να τελειώσει εκείνο που είχε αρχίσει, αδιαφορώντας για τις όποιες συστάσεις ή κινδύνους… Επέστρεψα στις Βρυξέλλες και ανέφερα στο στρατηγό Αλεξάντερ Χαίηγκ, που περίμενε με αγωνία, τα αποτελέσματα της συνομιλίας μου με τον πρεσβευτή. Κατακόκκινος και βρίζοντας σαν χαμάλης του λιμανιού της Νέας Υόρκης, πρόσταξε το ιδιαίτερο γραφείο του να βρούν τον Ντ. Ροκφέλλερ, όπου κι αν βρισκόταν……

Σε 20΄ σήκωνε το ακουστικό. Ανέφερε το περιεχόμενο της συνομιλίας μου και την απάντηση του Λήλαντ. Άκουσε για ελάχιστα δευτερόλεπτα και κατέβασε αμίλητος το ακουστικό. Με γρήγορες, κοφτές, φράσεις, έδωσε εντολή να επικοινωνήσουν με τον καγκελλάριο της Γερμανίας Χέλμουτ Σμιτ και στην συνέχεια ήθελε να μιλήσει με τον αρχηγό της BND . Αφού μίλησε πρώτα με τον καγκελάριο Σμιτ, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα βοηθούσε με όλες του τις δυνάμεις, μίλησε κατόπιν με τον αρχηγό της BND. Στην συνέχεια, κάλεσε τον αρχηγό των πληροφοριών της Συμμαχίας και τον ενημέρωσε σχετικά.

Εμένα μου έδωσε ένα κομμάτι χαρτί «σαν αυτό που κρατάνε σημειώσεις μνήμης» και με διέταξε να πεταχτώ στο λογιστήριο. Ένα ακόμη τηλεφώνημα έκανε ο υπασπιστής του στο γραφείο κίνησης: Να ετοιμαζόταν αμέσως ένα αεροπλάνο για να πήγαινε στη Βόννη και όπου αλλού χρειαζόταν.

Παρέλαβα ένα Τσεκ 100,000 χιλιάδων δολλαρίων, το οποίο αντάλλαξα μα μικρά χαρτονομίσματα (των 20 δολλαρίων), τα οποία τοποθέτησα σε χαρτοφύλακα με τάξη και τα οποία παρέδωσα προσωπικά στον Τζων Ρέντμαν.

Λίγο αργότερα, και μετά τη ρύθμιση ορισμένων τυπικών και συνήθους ροής θεμέτων, ο Τζων Ρεντμαν πέταξε για την γερμανική πρωτεύουσα. Εκεί στο Μπαντ-Γκόντενσμπεργκ, συναντήθηκε με τον καγκελλάριο Χέλμουτ Σμιτ. Παρών στην συνάντηση ήταν ο υπουργός Εσωτερικών και ο πρώην αρχηγός της αντικατασκοπίας, ο Δρ. Νολάου .

***(Ο Νολάου ήταν ο άνθρωπος που πήρε εντολή ως αρχηγός της γερμανικής αντικατασκοπίας από τον τότε πρόεδρο της Μπίλντεμπεργκ να δημοσιοποιήσει την υπόθεση Γκυγιώμ. 

«Ο Γκυγιώμ ήταν τετραπλός πράκτορας δίπλα στον Βίλλυ Μπράντ, που του στοίχισε την πτώση του. Ο Γκυγιώμ φυλακίστηκε και ανταλλάχτηκε με την Ανατολική Γερμανία. Σήμερα είναι μέτοχος πολλών εταιριών, από τις οποίες μία βρίσκεται στην Ελλάδα και ασχολείται με τηλέφωνα κ.λ.π.)!….Ο Νολάου είχε παραιτηθεί τότε μετά την κατακραυγή που είχε δημιουργηθεί, επειδή γνώριζε για τον Γκυγιώμ και δεν προειδοποίησε τον καγκελλάριο όπως όφειλε. Τώρα συμβούλευε τον Χέλμουτ Σμιτ για θέματα κατασκοπίας και τρομοκρατίας.

Ο καγκελλάριος Σμιτ, για να επανέλθουμε στο ταξείδι του Ρεντμαν στη Βόννη, του τόνισε με φράσεις σύντομες ότι η υπόθεση που τον έστειλαν είναι ζωτικής σημασίας και ότι η γερμανική κυβέρνηση δίνει μεγάλη σημασία στο αίσιο….. τέλος της!…..

«Ο Δρ. Νολάου θα σας ενημερώσει για τις όποιες λεπτομέρειες. Μη διστάσετε να ζητήσετε ό,τι θέλετε. Θα σας διατεθούν αμέσως. Η γερμανική κυβέρνηση θα εκτιμήσει την προσφορά σας αυτή…»

(Ποιοι ηλίθιοι εγκέφαλοι ισχυρίζονται ότι οι Γερμανοί έχουν αλλάξει ή έχουν πάρει αποστάσεις από τον Χίτλερ; Μόνο το μουστάκι του Αδόλφου απουσίαζε από τον Σμιτ. Κατά τα άλλα δεν διεπίστωσε ο Ρέντμαν ΚΑΜΜΙΑ διαφορά. Ήταν και σοσιαλδημοκράτης!…. Σκεφτείτε τώρα τον Κολ, που είναι δεξιός…..)!…..Απεχώρησαν με το Δρ. Νολάου και με ένα αυτοκίνητο διέσχησαν την πόλη. Μετά από δεκαπέντε λεπτά μπήκαν στο εσωτερικό μιας πολυτελούς έπαυλης. Τους συνόδευαν δύο ακόμη αυτοκίνητα με άντρες της γερμανικής αντικατασκοπίας.

Εκεί τους περίμενε ο Αμερικανός πρόξενος της Βρέμης Χιούζ Γκ. Χάμιλτον Τζούνιορ και ο Άντονυ Λέικ, τότε σύμβουλος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών και τότε σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλείας του Κλίντον. Και τότε και σήμερα ο Λέικ υπηρετούσε στην NSA. Ο Χάμιλτον υπηρετούσε στη CIA εκτός από διπλωμάτης.

Η συζήτηση διεξήχθη σε αρκετά ήρεμο και φιλικό κλίμα. Την ίδια νύχτα θα πετούσαν χωρίς τον Χάμιλτον στο Αμβούργο. Εκεί θα συναντούσαν το πρόσωπο στο οποίο ο Ρέντμαν θα έδινε τα 100 χιλιάδες δολλάρια για να εκτελέσουν το «συμβόλαιο» να έκλεινε η δουλειά.!…. Του έδωσαν οδηγίες πως ακριβώς θα χειριζόταν το «λεπτό αυτό ζήτημα» κατά τον Λέικ.

Ο Νολάου είχε ειδοποιήσει το γραφείο αντικατασκοπείας στο Αμβούργο για την ασφαλή διαμονή του προσώπου που θα συναντούσε ο Ρέντμαν. Το πρόσωπο ερχόταν από την Βιέννη και το μετέφεραν πράκτορες της αμερικανικής αντικατασκοπείας….

Διεθνείς Συνωμότες

Αθανάσιος Στριγάς

http://dia-kosmos.blogspot.gr/
Ποιοι ηλίθιοι εγκέφαλοι ισχυρίζονται ότι οι Γερμανοί έχουν αλλάξει ή έχουν πάρει αποστάσεις από τον Χίτλερ; Ποιοι ηλίθιοι εγκέφαλοι ισχυρίζονται ότι οι Γερμανοί έχουν αλλάξει ή έχουν πάρει αποστάσεις από τον Χίτλερ; Reviewed by diaggeleas on 15.11.20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.