ΕΛΛΑΣ: Πρώην ακόλουθος άμυνας των ΗΠΑ, ROB PALM JR: «Οι ζητιάνοι δεν μπορούν να διαλέξουν»

Rob Palm Jr, αριστερά και ο Geoffrey R. Pyatt δεξιά

Σε μια άστοχη και προσβλητική δήλωση προχώρησε ο πρώην ακόλουθος άμυνας των ΗΠΑ στη χώρα μας και μέχρι προσφάτως αντιπρόεδρος της ONEX Rob Palm (συγκεκριμένα μέχρι τις αρχές του 2021). 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΕΛΣΤΑΤ: 210 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΖΗΜΙΑ Η ΕΛΛΑΣ

Ειδικότερα, απαντώντας σε Έλληνα χρήστη του Twitter αναφορικά με τις επιλογές πλοίων από Γαλλία και ΗΠΑ ο Rob Palm έγραψε την ακόλουθη φράση αυτολεξεί: 

«Beggars can’t be choosers» ή ελληνιστί «Οι ζητιάνοι δεν μπορούν να διαλέγουν». 


Μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωση του προέβη στην ακόλουθη (φυσικά το αρχικό tweet σβήστηκε):



Τα συμπεράσματα δικά σας. Η δήλωση του συνιστά ευθεία προσβολή όλων μας.









Τέτοια απαξίωση για την Πατρίδα μας και μάλιστα λίγες ώρες πριν γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη της Επανάστασης του ’21! 

Οι «σύμμαχοι» συμπεριφέρονται λες και η Ελλάδα είναι αμπελοχώραφό τους και μπορούν να της επιβάλουν ότι θέλουν και να την προσβάλουν από πάνω!

Όπως φαντάζεστε έγινε χαμός με τα σχόλια μετά το αίσχος του Αμερικανού ακόλουθου Άμυνας και ο ίδιος έσπευσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, σβήνοντας μάλιστα και το προηγούμενο προσβλητικό για την Ελλάδα σχόλιο! 

Καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει… Αλλά βλέπετε σε κάτι τέτοιους που θεωρούν ότι είναι «θεοί» και τους έχουμε και υποχρέωση, το πολιτικό σύστημα της χώρας μας έχει δώσει το θάρρος! Καιρός είναι όμως να τους κοπεί…

https://defencereview.gr/proin-akoloythos-amynas-ton-ipa-oi-zit/


Ο επί δεκαεπτά χρόνια αρχισυντάκτης της Frankfurter Allgemeine Zeitung περιγράφει λεπτομερώς πώς

«έρχονταν οι προσκλήσεις για ρεπορτάζ στην εφημερίδα από υπουργούς της κυβέρνησης, από την καγκελαρία, από ξένες κυβερνήσεις, από την ίδια την BND (σ.σ. Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών) ή τη CIA, τραπεζίτες ή μεγάλες εταιρείες, όπως, π.χ., η Shell», και πώς «η ιδιοκτησία της εφημερίδας κανόνιζε μαζί μου ποιος συνάδελφος θα καλύψει το ρεπορτάζ, το οποίο συνήθως ήταν πλουσιοπάροχα καλυμμένο με πεντάστερα ξενοδοχεία, δωρεάν μετακινήσεις με ελικόπτερα, πάντα πρώτη θέση στο αεροπλάνο και φαγητά στα καλύτερα εστιατόρια, συν τα δώρα (χρηματικά ή άλλα, όπως πανάκριβα ρολόγια) στο τέλος της αποστολής»…
ΕΛΛΑΣ: Πρώην ακόλουθος άμυνας των ΗΠΑ, ROB PALM JR: «Οι ζητιάνοι δεν μπορούν να διαλέξουν» ΕΛΛΑΣ: Πρώην ακόλουθος άμυνας των ΗΠΑ, ROB PALM JR: «Οι ζητιάνοι δεν μπορούν να διαλέξουν» Reviewed by diaggeleas on 23.3.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.