Εβραίοι - Γιάννα Αγγελοπούλου - Ριζοσπάστης - Ελεύθερος Τύπος


Μούγγα ο Ριζοσπάστης για το πραξικόπημα της Γιάννας


 Ιούνιος, 2009

Από το πρωί μπαίνω στο http://www2.rizospastis.gr/ και ακόμα δεν έχω δεί τίποτα ,ούτε μια λέξη συμπαράστασης για τους 510 εργαζόμενους του Ελεύθερου τύπου

Φοβούνται μην στενοχωρήσουν φαίνεται το συνεταιράκι τους την κυρά Γιάννα, αφού είναι γνωστό ότι επί σειρά ετών η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ Τυποεκδοτική της τύπωνε την εφημερίδα. 

Άσε μην την στενοχωρήσουμε, γιατί το τυπογραφείο θέλει δουλειά και στον καπιταλισμό πρέπει να έχεις καλές σχέσεις με όλους.

Δεν ξέρεις τι ξημερώνει αύριο.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Περισσό.

!~~~~~~~@~~~~~~~!

ΤΗΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ

O ΠΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ

Η λιτή ανακοίνωση περί λουκέτου στον Ελεύθερο Τύπο και τον City Fm, συνάδει με τον τρόπο που η νεόπλουτη ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ Γιάννα Αγγελοπούλου αντιμετωπίζει τις σχέσεις εργοδότη-εργαζόμενου. Εν μέσω κρίσης, εν μια νυκτί και χωρίς να έχει πει τίποτε νωρίτερα (όχι ότι θα άλλαζε κάτι), αποφασίζει, επειδή όπως ισχυρίζεται, μπαίνει μέσα να αφήσει στο δρόμο 510 εργαζόμενους. Φυσικά εκείνοι που πλήττωνται είναι οι πραγματικοί ρεπόρτερ, οι νέοι δημοσιογράφοι οι οποίοι παράτησαν μάλιστα άλλες δουλειές για να συμμετάσχουν στο μεγαλεπίβολο εκδοτικό εγχείρημα της Γιάννας.

Παράτησαν τα 1000 ευρώ για να πάρουν 1200-1300. Οι άλλοι, οι καρεκλοκένταυροι κηφήνες με τους παχυλούς μισθούς και της πολυθρονάρες τους που έτρωγαν τα λεφτά του Θόδωρα και δεν έφερναν ούτε ένα ρεπορτάζ -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- δεν παθαίνουν τίποτα. Κάποιον άλλο «λεφτά» εκδότη θα βρουν και θα πάνε να τον αρμέξουν.

Οι υπόλοιποι όμως, όλα τα παιδάκια που εργάζονταν νυχθημερόν κάτω από «απάνθρωπες» όπως μας τις χαρακτήρισαν εργασιακές συνθήκες (το περιβάλλον, οι ανέσεις και τα εξελιγμένα PC δεν λένε τίποτα) και τώρα βρίσκονται στο δρόμο, τι θα κάνουν; Τους μίλησε κανείς υπεύθυνος για το επικείμενο λουκέτο ή το έμαθαν -όπως μας είπαν- από τα ραδιόφωνα;

Γιάννα τα πράγματα είναι απλά, ένα κατάρτι (που λέει ο λόγος) από τη θαλαμηγό σου να πουλούσες θα τους είχες σώσει όλους αυτούς! 

Οι εργαζόμενοι δεν είναι πιόνια σου, ούτε η καύτρα από το χοντρό πούρο σου…


Εβραίοι - Γιάννα Αγγελοπούλου - Ριζοσπάστης - Ελεύθερος Τύπος Εβραίοι - Γιάννα Αγγελοπούλου - Ριζοσπάστης - Ελεύθερος Τύπος Reviewed by diaggeleas on 28.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.