Οι αναρχικοί - Κομμουνιστές και οι Εβραίοι


Οι Εβραίοι αδελφοί μας δεν έχουν να φοβηθούν σε τίποτα από τα παιδιά που έκαναν αυτήν την καλοπροέραιτη αν και άστοχη κίνηση. Έχουν να φοβηθούν από τον Πλεύρη, τον Άδωνη και την Χρυσή Αυγή. Μακάρι όσο από μας θίγονται από μια τέτοια κίνηση να ήταν και στους δρόμους όταν κατεβαίνουν οι νεοναζί.

!~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Μια ρατσιστική ανοησία, εκφοβίζοντας συμπολίτες σας που δεν φταίνε. Στείλτε μια επιστολή τώρα στον ραββίνο και ζητήστε συγνώμη για το λάθος σας. Λάθη όλοι κάνουμε μέσα στην αριστερά, αλλά μπορούμε και να τα διορθώνουμε. Ακόμα καλύτερα, πηγαίντε σήμερα το βράδυ με άσπρη μπογιά και σβήστε όσα γράψατε. Η απάντηση στον ιμπεριαλισμό και τη σφαγή στη Γάζα δεν μπορεί να δίνεται με ιδεολογίες τύπου καθολικής ευθύνης των απανταχού Εβραίων..

!~~~~~~~~~~~~~~~~!

Τι φταίει η συναγωγή και οι εβραίοι που μένουν στο Βόλο για τις μαλακίες που κάνει το εθνικιστικό σιωνιστικό κράτος του Iσραήλ. Δηλαδή εγώ που μένω στη Γερμανία θα πρέπει να φοβάμαι μη μου κάψουν το σπίτι εξοργισμένοι και εξεργεμένοι Γερμανοί πολίτες για τη δολοφονία του Αλέξη? Λοιπόν αν έχετε φιλότιμο, πηγαίνεται να ζητήσετε συγνώμη και καθαρίστε το τοίχο. Ούτως ή άλλως δεν ξέρεται καν τι γράψατε, μπορεί το σύνθημα που αντιγράψατε από διαδήλωση στο Τελ Αβιβ να γράφει π.χ. "εξι εβδομάδες διακοπές στους εργαζόμενους στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως".

ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ





Οι αναρχικοί - Κομμουνιστές και οι Εβραίοι Οι αναρχικοί - Κομμουνιστές και οι Εβραίοι Reviewed by diaggeleas on 25.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.