ΑΕΝΑΗ ΜΝΗΜΗ: Το Ολοκαύτωμα των 19 εκατομμυρίων Ελλήνων


ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ... 19 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ...

ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΜΕ!....


Καλησπέρα σας Ελληνίδες και Έλληνες, τέκνα αθανάτων θεών και αθανάτων ηρώων. 

Κληρονόμοι του μεγαλύτερου παγκοσμίου πολιτισμού του απωτάτου παρελθόντος, από το οποίο ακέραιο λείψανο διασώζεται σήμερα το μεγαλειώδες δημιούργημα του, η ελληνική γλώσσα μας, που χρειάστηκε πολλές μυριάδες ετών να εξελιχθεί και να τελειοποιηθεί, ποιοτικώς ανάλογη, φυσικά, με τον ελληνικό πολιτισμό, που αποτέλεσε το εργαλείο για την οικοδόμηση του και την λειτουργία του.

Έτσι δημιούργησε ο Θεός την Ελλάδα και ονόμασε «Γη του Φωτός», γιατί «ελ» σημαίνει φως και «λας» σημαίνει «πέτρα», «έδαφος», «γη». 

Και από αυτή την Γη του Φωτός, την γη που πρώτη αντίκρισε το φως του ήλιου, γεννήθηκαν οι φωτοδότες των αρετών και του πολιτισμού, οι Έλληνες και σκόρπισαν αυτοί τον πολιτισμό τους εις όλη την γη καθώς και ετάχθη.



ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ: ΤΟΥΡΚΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ - Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ: Ο Βαρθολομαίος ευλογεί την επέμβαση της Τουρκίας στο Αφρίν



https://drive.google.com/file/d/1Iv-sVKdt6RpniF7BxFxlrm_15im6t-Xo/view?usp=sharing
ΑΕΝΑΗ ΜΝΗΜΗ: Το Ολοκαύτωμα των 19 εκατομμυρίων Ελλήνων ΑΕΝΑΗ ΜΝΗΜΗ: Το Ολοκαύτωμα των 19 εκατομμυρίων Ελλήνων Reviewed by diaggeleas on 31.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.