Στο μέγαρο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν υπάρχει Ελληνική Σημαία

ΠΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; (ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ)

Εξαφάνισαν τη σημαία από τη Γιορτή της Δημοκρατίας


Όταν η υπόθεση του ανώτερου θεσμού της Ελληνικής Δημοκρατίας εξελίσσεται σε φιάσκο

Με μεγάλη «απούσα» την ελληνική σημαία δημοσιεύθηκε η καθιερωμένη φωτογραφία με τους πολιτικούς αρχηγούς να κάθονται με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της δεξίωσης στο Προεδρικό Μέγαρο για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η κυρία Σακελλαροπούλου φαίνεται ότι θέλησε να «ξεφορτωθεί» όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της κληρονομιάς που είχε αφήσει ο προκάτοχός της Προκόπης Παυλόπουλος κι έτσι οι εμβληματικές σημαίες που βρίσκονταν πίσω από τον ίδιο φέτος… έλειπαν.

Θα περίμενε κανείς ότι έπειτα από αντίστοιχο ζήτημα που είχε προκύψει και στο παρελθόν και το οποίο είχε αναδείξει η «δημοκρατία» θα πρόσεχαν περισσότερο αυτήν τη χρονιά, όμως, από ό,τι φαίνεται, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει τις δικές της απόψεις σχετικά με το πού πρέπει να βρίσκεται η σημαία της χώρας μας και πού όχι. 

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 2020, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πρόεδρο, από τη φωτογραφία έλειπε ξανά η ελληνική σημαία και το γεγονός σχολιάστηκε ευρέως τόσο από ΜΜΕ όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τότε το θέμα είχε «σηκώσει» πολιτικά ο Κυριάκος Βελόπουλος, στέλνοντας επιστολή στην κυρία Σακελλαροπούλου. Συνεργάτες της Προέδρου του απάντησαν πως ουδέποτε η ελληνική σημαία και η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης έπαψαν να κοσμούν το γραφείο της Προέδρου και άλλους χώρους του μεγάρου. Σημειωνόταν μάλιστα πως η έκκληση του κ. Βελόπουλου να τοποθετηθεί ξανά η σημαία «είναι άνευ αντικειμένου και οφείλεται, θέλουμε να πιστεύουμε, σε αβλεψία ή κακή πληροφόρηση».


Όταν όμως και φέτος προκύπτει το ίδιο ζήτημα, με την ελληνική σημαία να είναι ακόμη μια φορά «εξαφανισμένη», αναρωτιέται κανείς γιατί στο Προεδρικό Μέγαρο υπάρχει τόση αμέλεια και δεν φροντίζουν τουλάχιστον να αποτυπώνεται στις πιο εμβληματικές φωτογραφίες. Αναρωτιέται όμως ακόμη, και γιατί μέσα στους τόσους καλεσμένους, από διάφορα μονοπάτια της ζωής, δεν ήταν και ο Γιάννης Σαλιάρης, κυβερνήτης του πολεμικού μας σκάφους «Λήμνος», που πέρυσι έσωσε πραγματικά την αξιοπρέπεια της χώρας μας με το γνωστό περιστατικό της επακούμβησης.

dimokratianews.gr
Στο μέγαρο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν υπάρχει Ελληνική Σημαία Στο μέγαρο του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, δεν υπάρχει Ελληνική Σημαία Reviewed by diaggeleas on 26.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.