«Ύμνοι» Κουντουρά στον Αντετοκούνμπο, και μετά; ΠΡΕΣΠΕΣ!...


Αυτοί είναι οι 153 που ψήφισαν «Ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών

Τη συνάντησή της με τον πρωταθλητή του NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο θυμήθηκε η ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Κουντουρά. Η Ελενα, άλλωστε, είχε συνεργαστεί πολύ στενά με τον παγκόσμιο αθλητή, όταν του ζήτησε ένα διαφημιστικό βίντεο για τον ελληνικό τουρισμό και εκείνος δέχτηκε.

«Ο συγκλονιστικός Γιάννης δεν σταματά να προβάλλει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Οπως το 2018, που, αποδεχόμενος την πρότασή μου, πρωταγωνίστησε δωρεάν στο παγκόσμιο βίντεο του ΕΟΤ, συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας να πάμε τη χώρα και τον τουρισμό μπροστά. Συγχαρητήρια Γιάννη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο NBA! Η κορυφή του κόσμου σού αξίζει και όλη η Ελλάδα είναι περήφανη για σένα» δήλωσε η Ελενα Κουντουρά.

https://www.newsbreak.gr




«Ύμνοι» Κουντουρά στον Αντετοκούνμπο, και μετά; ΠΡΕΣΠΕΣ!... «Ύμνοι» Κουντουρά στον Αντετοκούνμπο,  και μετά; ΠΡΕΣΠΕΣ!... Reviewed by diaggeleas on 22.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.