Τι συμβαίνει σε όσους έχουν ΨΥΧΗ μετά τα εμβόλια;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πιστέψουν ούτε μια λέξη από αυτά εδώ, μέχρις ότου θα είναι πολύ αργά.


Τι συμβαίνει στα ενεργειακά σώματα και ειδικά στην ψυχή μετά τον εμβολιασμό;

Ενεργειακοί θεραπευτές εντοπίζουν πρόβλημα στα ενεργειακά σώματα και την ψυχή των εμβολιασμένων.

Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουμε λάβει αναφορές από θεραπευτές απ’ όλο τον κόσμο, που εκφράζουν ανησυχίες σχετικά με τα χαμηλά επίπεδα ενέργειας που εκπέμπουν οι πελάτες τους. Αυτοί οι πελάτες έχουν ένα κοινό: ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ με το εμβόλιο covid-19.

Οι ανησυχητικές αλλαγές στα αιθερικά σώματα μετά από τον εμβολιασμό, καθιστούν σαφές ότι μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες. Το σημείο εστιασμού των ενεργειακών σωμάτων απαιτεί ισορροπία μεταξύ των φυσικών, συναισθηματικών, διανοητικών, πνευματικών και αιθερικών στοιχείων, ώστε να εξασφαλίζεται η φυσική αρμονία.

Τι συμβαίνει όμως στα ενεργειακά σώματα μετά τον εμβολιασμό του φυσικού σώματος;

Πριν προχωρήσουμε στην δήλωση μιας Γαλλίδας ενεργειακής θεραπεύτριας, θα θίξουμε ένα πολύ παράξενο περιστατικό που αφορά δύο περιπτώσεις στις ΗΠΑ, όπου δύο γυναίκες στο νοσοκομείο ―όπως ανέφεραν και νοσοκόμες αλλά και τα ΜΜΕ (Μαζικά Μέσα Ενημέρωσης)― αφού έλαβαν την πρώτη δόση του δοκιμαστικού εμβολίου ―λίγες εβδομάδες πριν από την διάθεσή του― αναστατώθηκαν εντελώς μετά από τον εμβολιασμό τους, και άρχισαν να ουρλιάζουν συνεχώς, χωρίς διακοπή, ότι “Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕ”!

Ενώ μία από αυτές πρόσθεσε επίσης, ότι: “ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ”

Εδώ και πολλά χρόνια η σκοτεινή πλευρά είχε μόνο ένα τελικό σκοπό, και αυτό ήταν η σύλληψη (περισυλλογή) και η μετεγκατάσταση όσο πιο πολλών “Ζωντανών-Ψυχών” μπορούσαν να διαχωριστούν, και με οποιονδήποτε τρόπο (σχόλιο μεταφραστή: την αποκαλούμενη 5η διάσταση υπονοεί το κείμενο) όπου σκοπεύουν να μεταφέρουν όλες τις αποσυνδεδεμένες ψυχές.

Μερικοί από εμάς έχουμε μεταφερθεί εκεί περισσότερες από μία φορά πριν καταλάβουμε πώς να τους σταματήσουμε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα πιστέψουν ούτε μια λέξη από αυτά εδώ, μέχρις ότου θα είναι πολύ αργά, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία είναι διαθέσιμα εδώ και πολύ καιρό για το τι κάνουν προς το σκοπό αυτό.

Μήνυμα από τη Γαλλία – Οι εμπειρίες της Γαλλίδας ενεργητικής θεραπεύτριας, Natalie Schaevers [23/3/2021 στις 8:39 μ.μ.]

Ακολουθεί η εμπειρία μιας θεραπεύτριας που εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια με την ενέργεια, με την ενεργειακή θεραπεία και με τα λεπτά ενεργειακά σώματα, αλλά κυρίως, με την λεπτοφυή ακτινοβολία και τη συχνότητα της δόνησης της καρδιάς ―την έδρα της ψυχής μας― προκειμένου να επιτύχουμε βαθιά επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό.

“Είχα μια συνεδρία για θεραπεία με ένα άτομο, που έλαβε και τις 2 δόσεις του εμβολίου για τον covid-19. Είχα ήδη δουλέψει ενεργειακά με αυτό το άτομο, αλλά δεν ήξερα ότι είχε εμβολιασθεί.

Όταν ξεκίνησα τη νέα θεραπεία, παρατήρησα αμέσως μια αλλαγή: την ύπαρξη μιας πολύ βαριάς ενέργειας, που προερχόταν από τα ενεργειακά σώματά του.

Το πιο τρομακτικό πράγμα ήταν, όταν δούλεψα στο τσάκρα της καρδιάς, όπου και επικοινώνησα με την ψυχή του ασθενή, η οποία είχε αποσυνδεθεί από το φυσικό σώμα, και επέπλεε σε μια κατάσταση απόλυτης σύγχυσης. Κατάσταση, κατά την οποία η συνείδηση χάνει την επικοινωνία της με το φυσικό σώμα, δηλαδή με τη βιολογική μας μηχανή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της θεραπείας, αυτή η ψυχή “μου επικοινώνησε” ότι δεν ένιωθε πλέον το σώμα, και είχε την εντύπωση πως επιπλέει σε μια κατάσταση βαθιάς δυσφορίας.

Η ενέργεια με την οποία εργάστηκα ―η ενέργεια του ενεργειακού πεδίου της ψυχής― ήταν κι’ αυτή πολύ βαριά και πολύ αγχωτική για τα ενεργειακά σώματα.

Συνέχισα τη θεραπεία στέλνοντας το φως στο τσάκρα της καρδίας ―στην ψυχή του ατόμου― αλλά φαινόταν ότι η ψυχή δεν μπορούσε πλέον να λάβει φως ή ενέργεια. Αυτή ήταν μια πολύ συγκλονιστική εμπειρία για μένα.

Τότε κατάλαβα ότι αυτή η ουσία που βρίσκεται μέσα στο εμβόλιο συντέλεσε στην αποσύνδεση της ψυχής και της συνείδησης από το φυσικό σώμα, ώστε να μην μπορεί πλέον να αλληλεπιδράσει μέσω αυτού του σώματος, κατάσταση, που παίζει σημαντικό ρόλο στην ενεργειακή ισορροπία.

Τότε άρχισα να κλαίω γι’ αυτή την ψυχή, γιατί ήταν κάτι που με άγγιξε βαθιά. Ήταν μια πολύ δυνατή εμπειρία για μένα. Δεν είπα τίποτα στο άτομο, επειδή δεν ήξερα πως να του το πω, ή και αν θα το καταλάβαινε.

Συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό, δεν μολύνει μόνο το λεπτό αιθερικό ή το φυσικό σώμα, αλλά ότι είναι κάτι που έχει να κάνει με την ψυχή μας. Ο σκοπός είναι να καταστρέψει την επαφή με τη συνείδηση. Αυτό ακριβώς που είχε πει ο Steiner: Δεν πρόκειται για διακινδύνευση του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ – Ο Ρούντολφ Στάινερ (1861-1925) για τον εμβολιασμό: Τα πνεύματα του σκότους θα εμπνεύσουν τους ανθρώπους ξενιστές τους (μέσα στους οποίους κατοικούν) να βρουν ένα εμβόλιο, που θα αποκόψει κάθε τάση για πνευματική ανάταση από τις ψυχές των ανθρώπων.

Δεύτερη συνεδρία του ίδιου εμβολιασμένου ατόμου

Ακολούθησε και δεύτερη θεραπεία του ατόμου, και πάλι διαπίστωσα μια περαιτέρω επιδείνωση του ενεργειακού πεδίου, αλλά κυρίως, υπήρξε μια πολύ σημαντική μείωση της συχνότητας της ενέργειας.

Προς το παρόν το άτομο, δεν παρουσιάζει συμπτώματα στο φυσικό σώμα.

Όσον αφορά τώρα την κατάσταση που εκδηλώνεται σε ενεργειακό επίπεδο και ειδικά στην ψυχή, έχει επιβεβαιωθεί πια, ότι η ψυχή έχει πλέον αποβληθεί από το φυσικό σώμα ενεργειακά.

Natalie Schaevers

Πηγή… 
Τι συμβαίνει σε όσους έχουν ΨΥΧΗ μετά τα εμβόλια; Τι συμβαίνει σε όσους έχουν ΨΥΧΗ μετά τα εμβόλια; Reviewed by diaggeleas on 31.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.