KOYBA: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΕΜΑΛ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ

Όταν οι κομμουνιστές ΕΒΡΑΙΟΙ αποκαλύπτονται !...


Μόνον ως αποτέλεσμα της ΕΒΡΑΪΚΗΣ του καταγωγής του Φιντέλ Κάστρο μπορεί να εξηγηθεί η απόφασή του να επιτρέψει το στήσιμο βάθρου με την προτομή του Μουσταφά Κεμάλ στην πολυσύχναστη λεωφόρο Puerto της πρωτεύουσας της Κούβας Αβάνα.

Στην τελετή ανόρθωσης της προτομής του Μουσταφά Κεμάλ, που έγινε στις 31 Ιουλίου 2008, παρευρέθησαν ο υφυπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, πρέσβης Haydar Berk, ο πρέσβης της Τουρκίας στην Αβάνα Şanıvar Kızıldeli, ο ιστορικός της πόλης της Αβάνα Dr. Eusebio Leal Spengler και εκπρόσωποι του υπουργείου εξωτερικών, του Κουβανικού Οργανισμού Φιλίας των Λαών, του δημοτικού συμβουλίου της Αβάνας κ.ά.

Αν και ως Έλληνες δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε και πολλά, αφού οι δικοί μας πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες καταθέτουν στεφάνια στο μαυσωλείο του Κεμάλ, αναρωτιώμαστε. 

Άραγε, όταν ο Κουβανικός Οργανισμός Φιλίας των Λαών παρίστατο στην τουρκοτελετή, δεν σκέφτηκε τους Αρμένιους, τους Έλληνες, τους Συροχαλδαίους και τους Κούρδους που πέρασαν από το μαχαίρι του Κεμάλ και του κεμαλισμού;


Τέλος, σας παραθέτουμε την ομιλία του ιστορικού πόλεων, Dr. Eusebio Leal, για να αντιληφθούμε ότι όταν αφήνουμε τα πράγματα στην τύχη τους, η ιστορία παραχαράσσεται και εκδικείται:

“Η προτομή του Ατατούρκ, που συνέβαλε στη διαμόρφωση της καλύτερης ΕΒΡΑΪΚΗΣ ανθρωπιστικής ιδεολογίας, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ  που μας έμαθε πώς να είμαστε υπερήφανοι άνδρες και γυναίκες, ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ πώς να συγκροτούμε ένα έθνος ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΩΝ, και πώς να είμαστε πολιτισμένοι, στήθηκε στην καρδιά της Αβάνας. 

Ευχαριστούμε την Τουρκία που γέννησε έναν ανίκητο     ΕΒΡΑΙΟ  και ανθρωπιστή δάσκαλο, ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ που ήξερε ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ πώς να διαμορφώνει το μέλλον”.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ... 
KOYBA: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ KOYBA: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ Reviewed by diaggeleas on 31.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.