ΚΛΙΜΑΤΙΚH ΑΛΛΑΓΗ

Rain on Request - Cloud Ionizers for California Drought, Dec. 13, 2014

Από τη στιγμή που υπήρχε ένας υπάλληλος του SP που διέκοψε κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας και παραδέχτηκε ότι η γεωτεχνική πραγματοποιήθηκε πράγματι στην Ολλανδία, αλλά μόνο σε μια μικρή πειραματική κλίμακα. 

"Ονομάζονται κλιματολογικά και στρατιωτικά πειράματα". 

Με το πρόσχημα της κρατικής ασφάλειας, δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό, φαντάζομαι.

Eén keer was er een medewerkster van de SP die zich tijdens een telefoongesprek versprak en toegaf dat geo-engineering inderdaad plaatsvond boven Nederland, maar slechts op kleine, experimentele schaal. “Klimatologische en militaire experimenten” worden het genoemd. Onder het mom van de staatsveiligheid mag er niet over gepraat worden, stel ik mij zo voor.


 


Η εταιρεία παρέχει προσαρμοσμένες υπηρεσίες και εφαρμογές που καλύπτουν όλες τις σημαντικές σύγχρονες δραστηριότητες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και από το 1981 συμμετέχει ενεργά σε διάφορα Προγράμματα Τροποποίησης Καιρού (βελτίωση βροχής / χιονιού και καταστολή χαλάζι).

Η SA προσφέρει ένα διακριτικό φάσμα υπηρεσιών που το καθιστούν δικαίως μοναδικό στην Ευρώπη και μία από τις τέσσερις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες παγκοσμίως που ειδικεύονται στις Εφαρμογές Τροποποίησης Καιρού.

Η αποστολή μας είναι να προωθήσουμε την καινοτομία, να προωθήσουμε τις τεχνολογικές εξελίξεις και την επιχειρηματικότητα προκειμένου να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η φιλοσοφία μας είναι να εξελισσόμαστε πάντα σύμφωνα με την αεροπορική βιομηχανία, χωρίς να χάνουμε την εστίαση στους στόχους μας. Αγκαλιάζουμε πλήρως τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές πτυχές της αειφορίας ως μέρος όλων όσων κάνουμε, από τη βελτίωση της απόδοσής μας έως την επιρροή θετικών αλλαγών για το ευρύτερο κοινό.

Σήμερα, η SA προσφέρει ένα ξεχωριστό φάσμα προσαρμοσμένων αεροπορικών και γεωργικών εφαρμογών και συναφών υπηρεσιών.

Έχουμε συγκεντρώσει έναν αξιοσέβαστο πλούτο εμπειρίας και διαθέτουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και ειδικά τροποποιημένο.

Εφαρμόζουμε τις πιο ενημερωμένες και επιστημονικά αποδεδειγμένες μεθοδολογίες στις δραστηριότητές μας και διατηρούμε μια ανεκτίμητη δεξαμενή πιστοποιημένου και υψηλής ειδίκευσης επαγγελματικού προσωπικού.

ΚΛΙΜΑΤΙΚH ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚH ΑΛΛΑΓΗ Reviewed by diaggeleas on 24.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.