ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ: ΤΟΥΡΚΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ - Τι δεν καταλαβαίνεις;


Σχόλιον: 

Υπάρχει τέτοια ανακοίνωση από τις ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ; 

ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!.....

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Ο ΜΙΣΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ: Ο Βαρθολομαίος ευλογεί την επέμβαση της Τουρκίας στο Αφρίν

!~~~~~~~~~@~~~~~~~~~!

Υποστήριξη από την Masonic Grand Lodge στην επιχείρηση Spring Spring

Έγινε μια δήλωση από το οίκημα: "Ευχόμαστε η Επιχείρηση της Ειρήνης να είναι επιτυχής"

Μετά την τουρκική εβραϊκή κοινότητα και το Αρμενικό Πατριαρχείο, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις (TSK) ξεκίνησαν την Ειρηνική Άνοιξη της επιχείρησης στη βορειοανατολική Συρία, η οποία έλαβε επίσης υποστήριξη από τη Μεγάλη Στοά των Ελεύθερων και Αποδεκτών Κτιστών (HKEMBL).

Στη δήλωση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της HKEMBL με την υπογραφή του "Bülent Akkan, Grand Master", η επέμβαση ευχήθηκε με επιτυχία:

Ως η Μεγάλη Στοά Ελεύθερων και Αποδεκτών Τεκτόνων. Ευχόμαστε η Επιχείρηση Ειρήνης της Ειρήνης, την οποία οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις διεξάγει σωστά και αποφασιστικά στα βορειοανατολικά της Συρίας ενάντια στα τρομοκρατικά στοιχεία που απειλούν την επιβίωση της χώρας μας, να είναι επιτυχημένη και ελπίζουμε ότι οι ηρωικοί μας Μεχμέτς θα ολοκληρώσουν με επιτυχία αποστολή και επιστροφή στη χώρα μας.

Υπογραμμίζουμε τη σημασία της εθνικής μας ενότητας ενάντια σε κάθε είδους στοιχεία που βλάπτουν τη χώρα μας, τα εδάφη μας και τους ανθρώπους μας και ευχόμαστε ειρήνη και ηρεμία για όλους τους ανθρώπους και την ανθρωπότητα, ιδιαίτερα την Τουρκία.

Μετάφραση από τη google

*******

Masonlar Büyük Locası’ndan Barış Pınarı Harekatı’na destek

Locadan “Barış Pınarı Harekatı’nın başarılı olmasını diliyoruz” açıklaması yapıldı

Türkiye Yahudi Toplumu ve Ermeni Patrikliği’nin ardından Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’nin kuzeydoğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na bir destek de Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası’ndan (HKEMBL) geldi.

HKEMBL’nin “Bülent Akkan, Büyük Üstat” imzasıyla internet sitesinde yayımlanan açıklamasında harekatın başarılı olması dilendi:

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası olarak; Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ülkemizin bekasını tehdit eden terör unsurlarına karşı Suriye'nin kuzeydoğusunda haklı ve kararlı bir şekilde yürütmekte olduğu Barış Pınarı Harekatının başarılı olmasını diliyor, kahraman Mehmetçiğimizin görevlerini başarıyla tamamlayarak ülkemize dönmelerini temenni ediyoruz.

Ülkemize, topraklarımıza, insanımıza kasteden her türlü unsura karşı milli birliğimizin öneminin altını çiziyor, başta Türkiye'miz olmak üzere tüm insanlar ve insanlık için barış ve huzurun gelmesini diliyoruz.

Independent Türkçe

!~~~~~~~~~~~~~~~~~~!




Μήνυμα Μεγάλου Μαγίστρου

Ο Ελευθεροτεκτονισμός, που υπάρχει για πάνω από 300 χρόνια στον κόσμο, είναι ένα «Ίδρυμα Αδελφότητας» που ιδρύθηκε με βάση την «Πίστη στο Υπέρτατο Ον».

Ο Σύλλογος Ελεύθερων και Αποδεκτών Κτιστών, των οποίων τα μέλη απαρτίζονται από πιστούς, ελεύθερους, έντιμους, πνευματικούς και καλούς ηθικούς άντρες χωρίς διάκριση θρησκείας, φυλής, γλώσσας, πεποιθήσεων ή αξιώματος, υπόκειται στους νόμους της χώρας μας, όπως κάθε άλλη ένωση λειτουργεί στην Τουρκία και συνεχίζει τις δραστηριότητές του υπό την επίβλεψη του κράτους μας.

Τα μέλη του συλλόγου μας είναι πατριώτες πολίτες της Δημοκρατίας της Τουρκίας, οι οποίοι δεσμεύονται από όρκο πίστης στο κράτος και το έθνος τους, πιστεύουν στην ανεξαρτησία, την αδιαίρετη ακεραιότητα, τη δημοκρατική και κοσμική τάξη της χώρας τους, τηρούν τους νόμους της από κάθε άποψη , και να εργαστούν για να είναι «Τέλεια άτομα» χρήσιμα για τη χώρα τους.

Ως αξιότιμοι και πατριώτες πολίτες της Δημοκρατίας της Τουρκίας, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για να είμαστε υποδειγματικοί άνθρωποι, πολίτες και άνθρωποι, τόσο στους επαγγελματικούς μας τομείς όσο και μέσω της εργασίας που κάνουμε κάτω από αυτό το στέγη.
Bulent Akkan
Grand Master

!~~~~~~~~~~~~~~~~~~!


Ο Βαρθολομαίος ευλογεί την επέμβαση της Τουρκίας στο Αφρίν

Στο πλευρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στο Αφρίν της βόρειας Συρίας τάσσεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος.

Σε επιστολή του προς τον τούρκο Πρόεδρο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Hurriyet Daily News, ο κ. Βαρθολομαίος επισημαίνει πως η εκκλησία προσεύχεται στο Θεό για να αποκατασταθεί η ειρήνη στη Συρία.

«Ως παράδοση της εκκλησίας μας, προσευχόμαστε πάντα για το κράτος μας, την υγεία των ηγετών μας και την ευτυχία και καλοδαιμονία του λαού μας. Δεν έχουμε ξεχάσει τους εκατοντάδες που έχουν εκτοπισθεί εξαιτίας των συγκρούσεων στη νότια γειτονιά μας, και ειδικά στη Συρία» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Οικουμενικός Πατριάρχης.

Ενώ συνεχίζει, λέγοντας πως «είναι επιθυμία της κοινότητάς μας το έθνος μας να αναπτυχθεί τάχιστα σε ένα περιβάλλον εμπιστοσύνης, με το τέλος αυτής της αρρώστιας που είναι ο τρόμος, ο οποίος έχει επηρεάσει όλους τους πολίτες μας, αλλά κυρίως τους Κούρδους πολίτες που ζουν στα νοτιοανατολικά της Τουρκίας».

«Η αποφασιστική στάση του Προέδρου Ερντογάν που απαγορεύει αυστηρά το συσχετισμό μιας θρησκείας με την τρομοκρατία αντικατοπτρίζεται στην παγκόσμια κοινή γνώμη. 

Προσευχόμαστε εσείς και οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να οδηγηθείτε σε επιτυχία και η ''Επιχείρηση Κλάδος Ελαίας'' να φέρει ειρήνη στην περιοχή όπως το όνομά της υπόσχεται» καταλήγει ο Οικουμενικός Πατριάρχης.


ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ: ΤΟΥΡΚΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ - Τι δεν καταλαβαίνεις; ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - ΜΑΣΟΝΙΑ: ΤΟΥΡΚΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ - Τι δεν καταλαβαίνεις; Reviewed by diaggeleas on 30.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.