Μακρύς ο κατάλογος των νεκρών από τα εμβόλια


Πέθανε 39χρονη νοσηλεύτρια μετά τον εμβολιασμό της με Pfizer


Την τελευταία της πνοή άφησε την Τετάρτη το πρωί η 39χρονη Μαρία Γκατζούλη, η οποία πέθανε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Αρχικά αισθάνθηκε ανακάτωμα στο στομάχι γύρω στις 2:00 τη νύχτα και στις 4:00, επιστρέφοντας από την τουαλέτα, κατέρρευσε μπροστά από το κρεβάτι της, ασθενοφόρο έφθασε στο σημείο αλλά παρά τις προσπάθειες των διασωστών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή αφήνοντας πίσω της το σύζυγό της Αντώνη, το γιο της Δημήτρη, γονείς και αδέλφια. 

Η άτυχη γυναίκα ήταν προϊσταμένη στα χειρουργεία στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας όπου και υποχρεώθηκε να εμβολιαστεί.

Σύμφωνα με τον σύζυγο, η 39χρονη δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, παρά τον τελευταίο ενάμιση μήνα, όπου παραπονιόταν συνεχώς για μυαλγίες και μόνιμη εξάντληση μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού της κατά του κορωνοϊού (ιού του ΚΚΚ) με το εμβόλιο της Pfizer,

Το ιατρικό προσωπικό του ΙΑΣΩ ισχυρίστηκε ότι η 39χρονη είχε κάνει την τελευταία δόση του εμβολίου πριν από ενάμιση περίπου μήνα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συσχετισθεί ο θάνατός της με αυτό.

Η Epoch Times ονομάζει τον νέο κορωνοϊό, ο οποίος προκαλεί την ασθένεια COVID-19, ιό του ΚΚΚ διότι η συγκάλυψη και η κακοδιαχείριση του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος επέτρεψαν στον ιό να εξαπλωθεί σε ολόκληρη την Κίνα και να προκαλέσει μια παγκόσμια πανδημία.

Μακρύς ο κατάλογος των νεκρών από τα εμβόλια Μακρύς ο κατάλογος των νεκρών από τα εμβόλια Reviewed by diaggeleas on 30.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.