Ο ιός τα εμβόλια και τα ΜΜΕ


Τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης),τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες του κόσμου, είναι περιουσίες των διαφόρων ελίτ που κυριαρχούν στον πλανήτη Γη και μέσω της, γκεμπελικής και μη, προπαγάνδας, προσπαθούν να τρομοκρατήσουν και να τραβήξουν την προσοχή της κοινής γνώμης, ενώ άλλα σημαντικά πράγματα συμβαίνουν στο παρασκήνιο, όπως μελλοντικά σχέδια, τρομονόμους και λοιπά.

Ο ιός των χοίρων ή «νέα γρίπη» είναι ένα άλλο τεχνητό φανταστικό δημιούργημα των εξουσιαστών του πλανήτη Γη, ναι μεν για να γίνουν πλουσιότερες 2-3 φαρμακοβιομηχανίες, αλλά και να τρομοκρατήσουν, να αποσυντονίσουν και να ελέγξουν την «μάζα», δηλαδή εμάς.


Τα ΜΜΕ φυσικά δεν αναφέρουν τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα που υπάρχουν πίσω από τον ιό, που υπάρχει από το 1976 κιόλας, αλλά προσπαθούν-και το πετυχαίνουν σε μεγάλο βαθμό - να μας παραπλανήσουν και να μας παραπληροφορήσουν, μέσω της τρομολαγνείας και άλλων ποταπών μέσων, για να πετύχουν τα αρρωστημένα τους σχέδια.

Υπάρχουν χιλιάδες καταγγελίες για τα εμβόλια, που υποτίθεται είναι ικανά να καταστρέψουν τον ιό, αλλά μόνο έτσι δεν είναι. Οι φαρμακοβιομηχανίες βρήκαν την ευκαιρία - εκτός από το να πλουτίσουν εύκολα, ανώδυνα και γρήγορα - να πειραματιστούν με τα διάφορα εμβόλια που παράγουν, πάνω σε μεγάλες μάζες πληθυσμού.

Όσον αφορά την Ελλάδα, τα ΜΜΕ κάνουν, δυστυχώς, αρκετά καλά την δουλειά τους, που είναι η τρομοκράτηση των απλών τηλεθεατών, χρησιμοποιώντας τα σενάρια φαντασίας (;) της WHO (World Health Organization) και άλλων «ειδικών» οργανισμών και ιατρών.

Τα ΕΒΡΑΙΟκάναλα που υπάρχουν στην Ελλάδα, περιμένουν αίμα και πολλούς νεκρούς, για να πουλήσουν και να ευχαριστηθούν-ηδονιστούν με την θέα των πολλών νεκρών και την τρομοκράτηση της «μάζας». 

Ειδικά οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ «μεγαλοδημοσιογράφοι» και οι ανερχόμενοι δημοσιογράφοι, περιμένουν πως και πως το πρώτο ή τα πρώτα θύματα αυτού του «φονικού» ιού. Αυτά, είναι γλοιώδη και ποταπά ανθρωπάκια που προσπαθούν να πλουτίσουν με αίμα και νεκρούς, πατώντας πάνω τους. Κάνοντας παράλληλα πράξη, τα λόγια και τις ιδέες κάποιων ανώμαλων πολυεθνικών και λοιπών εξουσιαστών της Γης.

Οι αναγκαστικοί εμβολιασμοί είναι ένα απολύτως φασιστικό μέτρο, χωρίς να μπορούν να αποδείξουν ότι έτσι λύνεται το πρόβλημα που έχει προκύψει από τον υποτιθέμενο ιό των χοίρων ή αλλιώς «νέα γρίπη». Κανένας δεν έχει το δικαίωμα, για κανέναν απολύτως λόγο, να εμβολιάσει μεγάλες μάζες πληθυσμού, για να πειραματιστούν.

Να μείνουν μακριά από σχολεία και τους μαθητές, γιατί αυτοί θα είναι οι υπεύθυνοι για τυχόν θανάτους και παρενέργειες των φαρμάκων, πάνω σε μικρά παιδιά και εφήβους.

Σε προηγούμενη ανάρτηση, είδατε για το κίνημα που υπάρχει εναντίον των αναγκαστικών-φασιστικών εμβολιασμών για τον ιό, καθώς και τις ειδήσεις για εξαφάνιση διαφόρων μικροβιολόγων και ειδικών γιατρών, για τον επικείμενο αναγκαστικό και μαζικό εμβολιασμό στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, καθώς και τα τρένα της FEMA που υπάρχουν έξω από αυτή την πόλη, οδηγώντας τον πληθυσμό, πιθανότατα, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA.

Επίσης για την απόφαση της Πολωνίας να ΜΗΝ εμβολιαστεί ΚΑΝΕΙΣ στην χώρα, με τα εμβόλια κατά του ιού, αλλά και τις συλλήψεις γιατρών, που εμβολίασαν πολλούς άστεγους, με διάφορα εμβόλια κατά του ιού των χοίρων και οι οποίοι άστεγοι πέθαναν από τα συγκεκριμένα εμβόλια.

Αυτές τις ειδήσεις, κανένα από τα λεγόμενα μεγάλα ή μικρά κανάλια, τις εφημερίδες, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς (ή ραδιο-φονικούς σταθμούς αν προτιμάτε) και γενικότερα από κανένα ΜΜΕ, δεν ανέφεραν ούτε κάν με μια πρόταση, στην προτελευταία σελίδα μιας εφημερίδας ή στα τελευταία δευτερόλεπτα μιας τηλεοπτικής ή ραδιοφωνικής εκπομπής…

Όπως μπορείτε να δείτε στο πάνω μέρος της ανάρτησης, η Real News είναι και αυτή μέσα στο κόλπο, τρομοκρατώντας με τον χειρότερο τρόπο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας τα παιδιά και το σχολείο.

Θα γίνουν αναγκαστικοί εμβολιασμοί σε όλα τα παιδιά, σε όλα τα σχολικά κτίρια, σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας, τοποθετώντας παράλληλα ιατρικό προσωπικό στα προαύλια των σχολείων καθώς και θερμικές κάμερες που θα ελέγχουν τα παιδιά…Αυτά είναι αρρωστημένα πράγματα!

Θα επανέλθω με το σοβαρό θέμα της προπαγάνδας και της παραπληροφόρησης των ΜΜΕ, όσον αφορά τον ιό και τους αναγκαστικούς-φασιστικούς εμβολιασμούς, τόσο σε όλα τα παιδιά, όσο και στα άτομα άνω των 65.


Ο ιός τα εμβόλια και τα ΜΜΕ Ο ιός τα εμβόλια και τα ΜΜΕ Reviewed by diaggeleas on 29.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.