Τα έθνη στην σωτηριακή παγίδα των Προφητών της Βίβλου

«Εξολόθρευσα έθνη και ερήμωσα τας οδούς αυτών, ώστε να μην υπάρχει διαβαίνων.

Του Μ. Καλόπουλου


Τελικά είναι πού λίγοι αυτοί που αντιλαμβάνονται, ότι ο Χριστιανισμός δεν είναι τίποτε περισσότερο από διεθνοποιημένος Ιουδαϊσμός! Κι όμως μας το έχουν πει ξεκάθαρα:

«ο Θεός επισκέφθηκε τα έθνη ώστε να λάβει εξ αυτών λαόν διά το όνομα αυτού» Πράξεις Αποστόλων 15.14

Κι αυτό… προς εκπλήρωση της δωρεάς των εθνών (σε πακέτο δώρου) προς τον Αβραάμ: «Ζήτησον παρ’ εμού και θέλω σοι δώσει τα έθνη κληρονομίαν σου και ιδιοκτησία σου τα πέρατα της γης» Ψαλμοί 2.8.

Η ερώτηση βεβαία είναι… τι θα κάνουν σ΄ όλα αυτά τα έθνη; Και πάλι η απάντησή τους είναι ξεκάθαρη: «Λαοί θα δουλεύουν για σένα και έθνη θα σε προσκυνούν. Καταραμένος οποίος σε καταριέται και ευλογημένος οποίος σε ευλογεί» Γένεσις 27.24-29.

Μάλιστα έχουν προδιαγράψει και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες:

«Και θέλω δώσει παιδάρια (για) άρχοντας αυτών, (των εθνών) και νήπια θέλουσιν εξουσιάζει επ' αυτών» Ησαΐας 3.4. 

Τι έχετε να πείτε τώρα για τα "μωρά" που μας κυβερνάμε εδώ και δεκαετίες;

Πιστεύετε ότι ο πολίτικος νανισμός που τόσο μας κατατρέχει είναι συμπτωματικός; Σε μένα… γιατί σφηνώθηκε η σκέψη, ότι όλο αυτό το γλοιώδες πολιτικό σαλιάρισμα είναι οπωσδήποτε δική τους επιτυχία;!

Ας το κάνουμε όμως λίγο σαφέστερο. Πως θα γίνουν δηλαδή όλα αυτά στην πράξη:

«Πάσας τας κακάς νόσους της Αιγύπτου θέλει βάλει (ο Κύριος) επί πάντας τους μισούντας σε. Και θέλεις εξολοθρεύσει πάντα τα έθνη» Δευτερονόμιο Ζ΄ 15.

«Ο Κύριος θέλει κάμει πληγάς... πληγάς μεγάλας και απαύστους (Ο΄ πληγάς μεγάλας και θαυμαστάς και νόσους πονηράς και πιστάς...) και νόσους κακάς και απαύστους και θέλει επιφέρει πάσας τας οδύνας… τας οποίας ετρόμαξας» Δευτερονόμιο ΚΗ΄ 59,60. 

Αν ποτέ χρειαστήκατε τον ορισμό της τρομοκρατίας... έχετε χάσει που δεν διαβάσατε το ΚΗ κεφάλαιο του Δευτερονομίου, όπου απαριθμούνται εκατοντάδες πληγές και κατάρες που μπορούν να εξελιχτούν σε θαυμάσιο υλικό υποταγής των ανθρώπων, και κατ΄ επέκταση των εθνών!

Ας γίνουμε έτι σαφέστεροι, για το πώς θα "πληγωθούν" τα έθνη!

«Ούτω λέγει Κύριος, Λάβε το ποτήριον τούτο του (Ο΄ άκρατου) οίνου εκ της χειρός μου (τι είδους "οίνος" είναι αυτός... αποφασίστε εσείς) και πότισον εξ αυτού πάντα τα έθνη, προς τα οποία εγώ σε αποστέλλω, και θέλουσι πίει και ταραχθεί και παραφρονήσει... και έλαβον το ποτήριον εκ χειρός Κυρίου, και επότισα πάντα τα έθνη... και τους βασιλείς και τους μεγιστάνας δια να καταστήσω αυτούς ερήμωσιν, θάμβος, συριγμόν και κατάραν... και πάντα τα βασίλεια της οικουμένης τα επί προσώπου της γης... πίετε και μεθύσατε και εμέσατε και πέσετε και μη σηκωθείτε.» Μασ. Ιερεμίας ΚΕ΄15-27 (Ο΄ Ιερεμίας ΛΒ΄13-) 

Ξεκάθαρα πράγματα, σκοπός τους η κοινωνική μολυσματική "διατροφή" των λαών! Από τα αποτελέσματα... που παραφρονούν, εξεμούν και σβήνουν μέσα σε ερήμωση και θάμβος... που πέφτουν και δεν ξανασηκώνονται, συμπεραίνουμε εκ του ασφαλούς, ότι πρόκειται για κάτι πολύ δραστικότερο, από απλό ανόθευτο (άκρατο) οίνο!

Αποτέλεσμα της υλικο-εγκεφαλικής "δηλητηρίασης" των εθνών;

Οι ζαλισμένη οπαδοί της βιβλικής πίστης, ούτε που θα υποψιαστούν ποτέ τις πραγματικές προθέσεις των εμπνευστών της αλλοπρόσαλλης πίστης τους.. μια και ποτέ δεν πρόκειται να διαβάσουν κριτικά την Χαλδαιο-εβραϊκή Βίβλο! Ο "θεός" της Βίβλου (δηλαδή το μυστικό και υψηλόβαθμο ιερατείο του) για αιώνες, ανεμπόδιστο θα παραμένει η προσωποποίηση του επεκτατισμού, του εισοδισμού και της επικυριαρχίας, επί των ανυποψίαστων λαών, κι από πάνω… θα δέχεται και απίστευτες τιμές σωτήρων!

Οι καταγεγραμμένες συνταγές τους, για το πόσο εύκολα μπορεί αυτό να πραγματοποιηθεί, είναι ανατριχιαστικά σαφείς: «εγώ μετατόπισα τα σύνορα των κρατών, λεηλάτησα τους θησαυρούς τους και καθαίρεσα τους ισχυρούς που κάθονται στα ύψη. Το χέρι μου βρήκε τα πλούτη των λαών σαν σε (αφύλακτη) φωλιά πουλιών, και όπως κάποιος μαζεύει αυγά αφημένα, έτσι κι εγώ μάζεψα (τα πλούτη) όλης της γης και κάνεις δεν κίνησε εναντίον μου ούτε "φτερούγα, ούτε "ράμφος, κι ούτε (κανείς) άνοιξε το στόμα του να ψιθυρίσει κάτι (εναντίον μου)» Ησαΐας 10.14. 

Σιγήν ιχθύος οι παθόντες! Μουγγά πρόβατα και άλαλα οι πιστοί! Άλλωστε... πρόβατα και ψάρια μας θέλει η καλή μας η θρησκεία και μας το έχει πει κατάμουτρα!

Βέβαια, ενώ εμείς βελάζουμε χαρούμενοι για το κατάντημά μας, κάποιοι στήνουν πραγματικές αλλά και για τις οικονομικές πυρκαγιές... και προσέξτε τι όμορφα και ξεκάθαρα το ομολογούν: «Θα μετατρέψω την ευδαιμονία τους σε φτώχια κάτω απ' την φαινομενική τους δόξα, και η δόξα μου θα γίνει καύση και θα ανάψει φωτιά που θ' απλωθεί σαν πυρκαγιά. Τότε το φως και ο άγιος του Ισραήλ, θα γίνει φλόγα που θα ανάψει τα αγκάθια και τα τριβόλια τους, και σε μια μέρα θα τα κατακάψει. Θα κατακάψει ολότελα το όμορφο δάσος, τους κήπους και τα καρποφόρα δένδρα (τους), και θα νομίζει κάνεις πως βλέπει ετοιμοθάνατο. Τα δέντρα που θ' απομείνουν στο δάσος (τους), εύκολα θα μπορεί ακόμα και μικρό παιδί να γράψει τον αριθμό τους». Ησαΐας 10.17-19. 

Άντε και σ΄ ανώτερα! Μα υπάρχουν και χειρότερα; Βεβαίως, δεν θα τελειώσουμε, αν δεν σας αποτελειώσουμε!

«Εκείνη την ημέρα (αργά ή γρήγορα δηλαδή), ο κόπος της "Αιγύπτου" (βλέπε της κάθε "Αιγύπτου") και το εμπόριο της "Αιθιοπίας" (δηλαδή της κάθε "Αιθιοπίας") και των "Σαβαίων", (δηλαδή... των εθνών), θα περάσουν σε σένα (Ισραήλ) και δικά σου θα είναι. (Όλοι δε αυτοί) ξοπίσω σου θα ακολουθούν με (πνευματικές) αλυσίδες και θα σε προσκυνούν ομολογώντας, μόνο με σένα είναι ο θεός... θα ντροπιαστούν και θα ταπεινωθούν». Ησαΐας 45.14-15. 

Για φαντάσου λοιπόν... γνώριζαν ότι το ουσιαστικό παιγνίδι της εξουσίας... θα παιχτεί σε θεολογική βάση! Κι εμείς που νομίζαμε ότι η θρησκεία είναι ότι καλύτερο μας έχει συμβεί ποτέ… λες να κάναμε λάθος… λες;!

Και συνεχίζει: «θα σε δώσω (Ισραήλ) φως στα έθνη, για να είσαι σωτηρία έως έσχατου της γης... (προσέξτε βέβαια... το είδος της "σωτηρίας") Βασιλείς θα σηκώνονται μόλις σε βλέπουν και ηγεμόνες θα σε προσκυνούνε (γιατί άραγε;) ένεκα του θεού σου... όταν έλθει ο καιρός, θα ικανοποιήσω την επιθυμία σου και θα σε καταστήσω εγγυητή της διαθήκης μου προς τους ανθρώπους». Ησαΐας 49.6-8.

Να λοιπόν, που όλα πάντοτε έχουν την ιδία συγκεκριμένη κατάληξη. Την λατρεία των σωτήρων! Και τι σωτήρων! Φώς, θεός, σωτήρες... τι χαρά! Ανέλπιστη τύχη μας κατατρέχει... θα έχουμε λέει και εγγυητή της Διαθήκης του Θεού... ε, αυτό αξίζει ένα χορταστικό προσκύνημα; Άντε βρε σκύψτε... σπάστε μέση... κι άμα σηκωθείτε ποτέ τα λέμε!

Όλα εξελίσσονται δυστυχώς, ακριβώς όπως τα θέλησαν και τα (προ)φύτεψαν οι οραματιστές της βιβλικής επικυριαρχίας!

 Διαβάστε αργά και στοχαστικά όσα μας συμβαίνουν, σχεδιασμένα πριν από αιώνες: «Τα έθνη και οι λαοί, τους γιους σου (Ισραήλ) θα κουβαλούν στην αγκαλιά τους και πάνω στους ώμους τους, θα κουβαλούν τις θυγατέρες σου. Οι βασιλιάδες (των εθνών) θα γίνουν παιδοτρόφοι σου και οι πριγκίπισσές τους υπηρέτριές σου. Θα πέσουν να σε προσκυνήσουν (Ισραήλ) με το πρόσωπο στη γη και θα γλύφουν το χώμα των ποδιών σου». Ησαΐας 49.22-23. 

Ε, τώρα όταν λέμε γλύψε χώμα, μη φανταστείτε και κανένα μπούκωμα... ένα απλό γλείψιμο είναι... λίγο ιερό χώμα απ΄ τα πανίερα μοσχομυριστά ποδάρια των σωτήρων μας... δεν νομίζω ότι αυτό… συγκεκριμένα έβλαψε ποτέ κανέναν!

Δυστυχώς όμως το "γλύψε χώμα και κουβάλα με", δεν φαίνεται να είναι και το τέλος της απίστευτης... ευτυχίας μας. Το πράγμα πάει δυστυχώς πολύ μακρύτερα! Η οριστική ισοπέδωση των εθνών, φαίνεται να είναι ο τελικός τρελός σκοπός των προφητών!

«Εξολόθρευσα έθνη και ερήμωσα τας οδούς αυτών, ώστε να μην υπάρχει διαβαίνων. Οι πόλεις αυτών ηφανίσθησαν... εγείρομαι προς λεηλασίαν, διότι απόφαση μου είναι να συναθροίσω τα έθνη, να συναθροίσω τα βασίλεια και να εκχέω έπ’ αυτά την αγανάκτηση μου, όλην την έξαψη της οργής μου. Διότι τότε θέλω αποκαταστήσει εις τους λαούς γλώσσαν καθαράν (γιατί;) δια να επικαλώνται πάντες το όνομα του (δικού μας θεού!) του Κυρίου (του Γιαχβέ-Ιησού) και να δουλεύσωσιν αυτόν (τα έθνη) υπό έναν (τον δικό μας) ζυγόν». Σοφονίας 3.6-10.

Οι τρόποι φρικτοί, με μαζικές εξοντώσεις λαών και περιβαλλοντικές καταστροφές!

«Και ο τρίτος άγγελος εξέχεε την φιάλη αυτού εις τους ποταμούς (!) και εις τας πηγάς (!) των υδάτων και έγεινεν αίμα… και αίμα έδωκας εις αυτούς να πίωσι» Αποκάλυψη ΙΣ΄4-5

Σε άλλο σημείο της τόσο πετυχημένης αυτής τρομώδους εβραϊκής μελλοντολογίας, διαβάζουμε πόσα πράγματα είναι προαποφασισμένα απ’ την θέση του κατόχου των "πηγών", των οποιονδήποτε "υδάτων": «Ούτοι οι δυο μάρτυρες (οι δυο... όχι πια "άγγελοι", αλλά μάρτυρες και συνεπώς άνθρωποι, ή ομάδες ανθρώπων) έχουσιν εξουσίαν επί των υδάτων, να μεταβάλλωσιν αυτά εις αίμα και να πατάξωσι την γην με πάσαν πληγήν οσάκις εάν θελήσωσι»!!! Αποκάλυψη ΙΑ΄3-6. 

Μήπως συμπτωματικά, σας θυμίζει κάτι απ΄ την οικονομική αποστράγγιση-εξαθλίωση που ζούμε σήμερα;

Επιτέλους, θαυμάστε την ευφυέστερη κοινωνικο-ανατρεπτική θεολογία:

«Θα ξεσηκώσω τους Αιγύπτιους τον έναν ενάντια στον άλλον. Θα πολεμήσουν αδελφός τον αδελφό και φίλος εναντίον φίλου (το βιβλικό διαίρει και βασίλευε σε πλήρη ανάπτυξη!) Θα χάσουν τα λογικά τους και θα ανατρέψω όλα τους τα σχέδια. Οι άρχοντες τους είναι ανόητοι οι σοφοί τους είναι συμβούλιο ανοήτων. Ο καθένας τους λέει στον άλλον "εγώ είμαι απόγονος σοφών, εγώ είμαι απόγονος αρχαίων" (αυτό κι αν ταιριάζει "γάντι" στους Έλληνες! Και συνεχίζουν με μια ενδιαφέρουσα πρόκληση που δείχνει πόσο βαθειά γνωρίζουν την λήψη της αντιπαλογνωσίας μας) Αν είναι όμως σοφοί, ας αποκαλύψουν τι έχει αποφασίσει για την "Αίγυπτο" ο Κύριος (O΄ Σαβαώθ) [1]. 

Οι άρχοντες (τους) απομωράνθηκαν, ζουν με αυταπάτες... ο Κύριος τους πότισε με πνεύμα ζάλης, και έκαναν να παραπατάει η "Αίγυπτος" σε ότι καταπιάνεται, όπως παραπατάει ο μεθυσμένος πάνω στα ξεράσματά του».

«Όλοι πια θα είναι ανίκανοι στην "Αίγυπτο" για οποιοδήποτε έργο, είτε ανήκουν στα ψηλά είτε στα χαμηλά της κοινωνίας στρώματα. Θα έρθει καιρός που οι "Αιγύπτιοι" θα γίνουν δειλοί σαν τις γυναίκες, θα φοβούνται και θα τρέμουν όταν ο Κύριος (ο θεός της Βίβλου) κινήσει απειλητικά το χέρι του εναντίον τους».

«Των Ιουδαίων η χώρα, θα γενεί των "Αιγυπτίων" το φόβητρο, και θα τους πιάνει τρόμος όταν τους την θυμίζουν. Την ημέρα εκείνη, πέντε πόλεις (;) στην Αίγυπτο θα μιλάνε την εβραϊκή γλώσσα και (οι "Αιγύπτιοι") θα ορκίζονται στον Κύριο (τον θεό των Εβραίων!). Την ημέρα εκείνη, θα υπάρχει στην "Αίγυπτο" θυσιαστήριο στον Κύριο (τον Γιαχβέ!) και ιερή στήλη αφιερωμένη σ΄ εκείνον».

«Όταν οι "Aγύπτιοι" θα καταπιέζονται και θα ζητούν απ’ τον Κύριο να τους βοηθήσει, αυτός (δεν θα τους χαλάσει το χατίρι, αλλά...) θα τους στέλνει έναν "σωτήρα" (!) που θα τους υπερασπιστεί και θα τους "σώσει". (Αυτή βέβαια η "σωτηρία" θα έχει και ανταλλάγματα!) Τότε θα τον τιμήσουν προσφέροντας μόνο σ' αυτόν πρόσφορες, θα κάνουν τάματα σ΄ αυτόν και θα τα εκπληρώνουν. (Προσέξτε όμως, πως ακριβώς θα γίνει αυτό!). Ο Κύριος (πρώτα) θα επιφέρει πλήγματα σοβαρά για να εισακούσουν τον Κύριο, και (μετά) αυτός θα τους θεραπεύσει» !!!(Β.Β.) Ησαΐας ΙΘ΄

Το τελευταίο αυτό εκπληκτικό εδάφιο αποδίδουν οι Ο΄: «πατάξει Κύριος τους Αιγύπτιους πληγή μεγάλη και ιάσεται αυτούς»! Οι δε Μασ: «Θέλει κτυπήσει Κύριος την Αίγυπτο, ΘΕΛΕΙ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ αυτήν (!) και θέλει παρακαλεσθή υπ’ αυτών (των "Αιγυπτίων") και θέλει ιατρεύσει αυτούς» Ησαΐας ΙΘ΄22.

Παρακαλώ... απαντήστε: Έχετε δει καλύτερη συνταγή διείσδυσης (εισοδισμού) στα κέντρα αποφάσεων; Η οδυνοποιο-ιαματική σχολή θαυμάτων του Αβραάμ, εδώ, σε εκτεταμένη πλέον κοινωνική κλίμακα! Οι σταλμένοι "σωτήρες", σε πλήρη ανατρεπτική δράση! Οι ιεροκάπηλοι θεραπευτές, σε αξεπέραστες επιδόσεις!

Θα ήταν βέβαια μεγάλη παράληψη, αν δεν αναφέρουμε και κάτι για το κρυφό νόημα των "πέντε πόλεων", που θα μιλάνε την εβραϊκή γλώσσα! 

Αλήθεια, γιατί πέντε και όχι λιγότερες ή περισσότερες; Προσέξτε την απάντηση που δείχνει ταυτόχρονα και τον μηχανισμό της εξουθένωσης μέχρι "γυναικοποίησης", των αντιπάλων εδώ "Αιγυπτιων": «Τας δε πέντε πόλεις... ούτω εκάλεσεν (διότι) πέντε είναι και οι του ανθρώπου αισθήσεις, όραση, όσφρηση, γεύση, αφή, τε και ακοή» Θεοδώρητος ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΗΣΑΪΑΝ 6.359 Στόχος τους λοιπόν οι πέντε αισθήσεις μας! Μην απορείτε λοιπόν, που καταντήσαμε σαν τα ανεγκέφαλα αισθησιακά ζώα ... προϋπάρχει σχέδιο!

Τελικά θα μας φουντάρουν σαν τα άχρηστα καυσόξυλα στη φωτιά... η στην καλύτερη περίπτωση. θα μας ποτίζουν ότι γουστάρουν σαν τα άλογα ζώα!

«Την ημέρα της κρίσης, εκείνος (ο Φαραώ) θα προπορεύεται του λαού του και θα τον παρασύρει μέσα στη φωτιά, όπως οδηγούν τα ζωντανά σε στέρνα για να πιουν. Η στέρνα στην οποίαν θα φτάσουν θα είναι φοβερή». Το ιερό Κοράνιο XOΥΝΤ 99

Μα το είπαν είδη... «καλό κουράγιο»!!!

Όπως βλέπετε και σχέδιο προϋπήρχε, και μέθοδος λειτουργικότατη!

Κάποιοι λοιπόν, από πολύ παλιά έχουν παίξει άσχημο παιχνίδι εις βάρος της άδολης φιλοθεΐας μας, και με το πρόσχημα του "σωτήρα", μας έχουν κάνει δούλους των υποσχέσεών τους, και η αποχαύνωση μας χτύπησε κόκκινο! Πρώτα με τα γελοία παραμυθάκια του τύπου Αδάμ και Εύας, μας έστησαν στον τοίχο, και μετά μας έστειλαν ένα "σωτήρα" να καθαρίσει τους ουρανούς, από το προπατορικό αμάρτημα, απειλώντας μας ταυτόχρονα με κόλαση αιώνια, αν δεν τους ακούσουμε ή με τρισευλογημένους παραδείσους εβραϊκής φαντασίας, αν τους ακολουθήσουμε πειθήνια!

Και ενώ εμείς παίζαμε τις κούκλες (με τον Αδάμ και την Εύα... τον κατακλυσμό του Νώε... την Βαβέλ, τα Σόδομα και Γόμορρα… και τόσα άλλα βιβλικά, διασκεδαστικά…και άκρως αποχαυνωτικά…) αυτοί έστηναν ολόκληρη οικονομική αυτοκρατορία, για να αλυσοδέσουν όλους τους τρόπους αντίστασης μας στη σφαγή!

Φταίνε μόνο αυτοί… δε νομίζω! Περισσότερο πρέπει να ντρεπόμαστε όλοι εμείς, που σαν χαϊβανο-πρόβατα τους ακολουθήσαμε! Τώρα βέβαια το σφαγείο είναι εδώ, κοντά μας, κι άντε να δούμε πως θα γλυτώσουμε με τόση προβατίλα που φύτεψαν στα ναρκωμένα μυαλά μας!

-*@ [1] Σαβαώθ, είναι ο θυμώδης και οργίλος Γιαχβέ: «εθυμώθη οργή Κύριος Σαβαώθ» Ο΄ Ησαΐας Ε΄25. «Σαβαώθ: εξελληνισμός του εβραϊκού Τσεβαώθ. Σημαίνει κυρίως τις στρατιωτικές δυνάμεις καθώς και τις επίγειες δυνάμεις και δη του Ισραήλ» Βλ. «Σαβαώθ» εγκυκλ. Ελευθερουδάκη. Δηλαδή Σαβαώθ είναι η στρατιωτικο-επιθετική μορφή του Ιουδαϊκού θεού!

Τα έθνη στην σωτηριακή παγίδα των Προφητών της Βίβλου Τα έθνη στην σωτηριακή παγίδα των Προφητών της Βίβλου Reviewed by diaggeleas on 17.9.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.