Σοκ με τελετουργικό μαύρης μαγείας

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ, ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΠΟΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ...

Σοκ με τελετουργικό μαύρης μαγείας: Γυναίκα σκότωσε το μωρό και τη γάτα της και μετά αυτοκτόνησε!


Μεγάλο σοκ προκάλεσε η υπόθεση μιας γυναίκας η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της, αφού πρώτα σκότωσε το μωρό παιδί και τη γάτα της, με τις αρχές να κάνουν λόγο για «τελετουργικό φόνο».

Η Elizaveta Tsarevskaya είχε εγκαταλείψει την εργασία της ως αρχιτέκτονας και είχε αφοσιωθεί στη μελέτη της… μαύρης μαγείας.

Η σορός της βρέθηκε γυμνή δίπλα από το νεκρό μωρό και τη νεκρή γάτα της στη ρωσική πόλη Rostov-on-Don. Δίπλα από τα πτώματα υπήρχαν φωτογραφίες του πρώην συντρόφου της γυναίκας.

«Αφού άνοιξε η κλειδωμένη πόρτα του διαμερίσματος, ακόμα και οι πιο σκληροί αστυνομικοί σοκαρίστηκαν», ανέφερε αστυνομική πηγή, σύμφωνα με το mirror.co.uk.

Οι αστυνομικοί βρήκαν παντού σκορπισμένα στο διαμέρισμα αιματηρά αντικείμενα και σκεύη για τελετουργικά μαύρης μαγείας. Στη συνέχεια, αντίκρισαν το πτώμα της γυμνής γυναίκας πάνω από αυτό του μωρού της και δίπλα μια νεκρή γάτα.

Και οι τρεις σοροί είχαν τραύματα από μαχαίρι, τα οποία θεωρείται ότι τα προκάλεσε η 32χρονη γυναίκα, η οποία αποκαλείται «μάγισσα» από τοπικά μέσα.

Ο άντρας της, Artur Rusin, ανέφερε ότι η Elizaveta είχε αποφοιτήσει μετ’ επαίνων από την Αρχιτεκτονική σχολή, ενώ ήταν και ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας.

Ωστόσο, απέκτησε εμμονή με οτιδήποτε υπερφυσικό και προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους νεκρούς.

Όταν ο 26χρονος άνδρας της πήγε να δουλέψει σε άλλη πόλη, εκείνη έμεινε έγκυος από τον εραστή της, ο οποίος επίσης ασχολείτο με τη μαύρη μαγεία.

Ο άντρας της μεγάλωσε το παιδί του παράνομου δεσμού της Elizaveta, θεωρώντας ότι είναι δικό του. Ο εραστής της αναζητείται από τις αρχές.

https://europost.gr/



Σοκ με τελετουργικό μαύρης μαγείας Σοκ με τελετουργικό μαύρης μαγείας Reviewed by diaggeleas on 16.9.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.