ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Η σημαία της Ελλάδας ενόχλησε ορισμένα Κομμουνιστικά φασιστόμουτρα...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ

Υποτίθεται ότι προστατεύουν τη Δημοκρατία, όπως βέβαια την αντιλαμβάνονται στους αρρωστημένους εγκεφάλους τους οι διεθνιστές του κ@$%*, που είχαν το θράσος να ζητήσουν με τον ευγενικό τρόπο της φωτογραφίας να κατέβει η σημαία της χώρας μας που έγραφε πάνω «Ελλάδα σ’ αγαπώ».

Δυστυχώς αυτά τα σκουπίδια δεν τίποτε περισσότερο ή λιγότερο από απλά φασιστοειδή, που δεν σέβονται απολύτως τίποτε και τους φταίνε αορίστως τα «συστήματα»… και ο καπιταλισμός. Για τους κοπρίτες αυτούς κάποιος πρέπει να επιληφθεί, εκτός κι αν αποφασίσουμε να επιτρέψουμε ως κοινωνία σε κάθε λογής κατακάθια να επιβάλουν τη θέλησή τους.

Και για τους απανταχού ευαίσθητους, εάν τους ενοχλεί η Χρυσή Αυγή (εμάς σίγουρα) θα πρέπει να τους ενοχλούν εξίσου και αυτά τα ψυχικώς διαταραγμένα θρασύδειλα ανθρωποειδή. Εύγε μας που τα ανεχόμαστε.

http://www.defence-point.gr

http://dia-kosmos.blogspot.gr/
ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Reviewed by diaggeleas on 30.1.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.