ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟΝ ΕΒΡΑΙΟΙ

Νομοσχέδιο εξάμβλωμα για την απόδοση ιθαγένειας στους Λαθρομετανάστες για την γενοκτονία των Ελλήνων από τους Εβραίους πολιτικούς!...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ

Οι αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές (Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης και Παραγωγής και Εμπορίου) ψήφισαν επί της αρχής το νομοσχέδιο για την τροποποίηση του κώδικα ελληνικής ιθαγένειας.

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ

Υπέρ του νομοσχεδίου ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ, ενώ η ΝΔ επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια, η Χρυσή Αυγή καταψήφισε και το ΚΚΕ δήλωσε «παρών». Η συζήτηση του νομοσχεδίου συνεχίζεται αυτή την ώρα επί των άρθρων, ενώ προηγήθηκε ακρόαση εκπροσώπων περίπου 20 φορέων, μη κυβερνητικών οργανώσεων και μεταναστευτικών και προσφυγικών κοινοτήτων. Οι εκπρόσωποι συμφώνησαν στην πλειοψηφία τους για τη σημασία του νομοσχεδίου, καθώς καλύπτει ένα σημαντικό κενό για τα παιδιά δεύτερης γενιάς μεταναστών. Επίσης, ζήτησαν αλλαγές σε κάποια σημεία του νομοσχεδίου, όπως η επιτυχής ολοκλήρωση της φοίτησης ως προϋπόθεση για την απόκτηση της ιθαγένειας, η απουσία μέριμνας για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες και για τα παιδιά που φοιτούν σε ξενόγλωσσα σχολεία, η απόρριψη των αιτήσεων εάν συντρέχει ποινικό κώλυμα και η σύνδεση της απόδοσης ιθαγένειας στα παιδιά με την κατάσταση νομιμότητας των γονιών τους. 

Πηγή: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι ψήφισαν το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. Η Ν.Δ. συμφώνησε αν δεν έβγαιναν οι ψήφοι θα ψήφιζε κι αυτή!....  Και το έπαιξε αντιπολίτευση.... τι δεν καταλαβαίνεις; 

ΙΣΛΑΜ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Εως 100.000 παιδιά μεταναστών υπολογίζεται, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής ΕΒΡΑΙΑ, Τασία Χριστοδουλοπούλου, ότι θα μπορέσουν να λάβουν την ελληνική ιθαγένεια, βάσει των διατάξεων του νομοσχεδίου που συζητείται από χθες στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής. Οπως ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός, τρεις είναι οι προϋποθέσεις για την απόκτηση ιθαγενείας: 1) Η νόμιμη πενταετής παραμονή τουλάχιστον του ενός γονέα στη χώρα μας. 2) Το παιδί να έχει γεννηθεί μέσα σε αυτήν την πενταετία. 3) Να έχει εγγραφεί στην 1η δημοτικού, αλλά να συνεχίζει και να φοιτά στο δημοτικό όταν θα έχει υποβάλει αίτηση. Παράλληλα, υπάρχουν προβλέψεις απόκτησης ιθαγενείας για παιδιά που γεννήθηκαν χωρίς την ύπαρξη πενταετούς παρουσίας του γονέα στη χώρα (προβλέπεται 10ετία) ή και για εκείνα που έχουν έρθει στην Ελλάδα πολύ μικρά και έχουν ολοκληρώσει την 9ετή υποχρεωτική εκπαίδευση ή έχουν τελειώσει γυμνάσιο και λύκειο. Πρόβλεψη λήψης ιθαγενείας στο σχέδιο νόμου υπάρχει και για εκείνους τους νέους –πλέον ενήλικοι– που είναι απόφοιτοι ΤΕΙ και ΑΕΙ.

Πρόκειται για νομοσχέδιο εξάμβλωμα παρόμοιο με αυτό του Ραγκούση (που κρίθηκε αντισυνταγματικό από το Συμβούλιο της Επικρατείας) που προωθεί:

Μαζικές ελληνοποιήσεις.

Αλλοίωση του εκλογικού σώματος.

Σύσταση πόλου έλξεως ακόμα περισσοτέρων μεταναστών.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/
ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟΝ ΕΒΡΑΙΟΙ Reviewed by diaggeleas on 25.1.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.