ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ: Η ΝΑSΑ παραπέμπεται σε δίκη


Η ΝΑSΑ παραπέμπεται σε δίκη γιατί παραποίησε τα δεδομένα στη φόρμουλα για την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Διπλασίασαν τα πραγματικά νούμερα, βλ. US: Climate-Gate continues to grow as NASA is taken to court over falsified data in the formula for predicting global warming. They are charged with doubling the real numbers.

2 7 . 7 . 0 9

Υπερθέρμανση του Πλανήτη Ι: Ποιοί Πρωτοστατούν

1. Τόνυ Μπλερ, Τραπεζίτες, Coca-Cola, PepsiCo, Johnson and Johnson, Marks and Spencer, Cadbury, Starbucks ...

Μετά την επί έτη «προστασία του περιβάλλοντος» μέσω των ανθρωποκτόνων πολεμικών επιχειρήσεων «θεϊκής εμπνεύσεως» (κατά την ομολογία του, για τις οποίες εκκρεμεί προσφυγή για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας) o Τόνυ Μπλερ πρωτοστατεί ως εκπρόσωπος του οργανισμού "Ομάδα για το Κλίμα" (Climate Group).

O οργανισμός εμφανίζεται ως ανεξάρτητος, μη-κερδοσκοπικός, μη-κυβερνητικός οργανισμός (με όλα τα μη τα προσήκοντα στον Μπλερ).

Στην ιστοσελίδα του οργανισμού The Climate Group αναφέρεται: Ο Τόνυ Μπλερ έφθασε στο Τόκιο και τις επόμενες επτά ημέρες θα πάει στην Ιαπωνία, την Κίνα και την Ινδία για συνομιλίες με επιφανείς επιχειρηματίες και πολιτικούς... θα ηγηθεί του έργου και θα το καθοδηγήσει πολιτικά, ώστε να διασφαλίσει ότι το τεχνικό έργο θα έχει ορθή πολιτική κατεύθυνση.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο ο ίδιος τί έχει κάνει για τη μείωση των δικών του εκπομπών, μετά από παρατεταμένη σιωπή απάντησε ότι έχει ηλιακό θερμοσίφωνα στο σπίτι του. (Μετά από ερώτηση διευκρίνισε ότι εννοεί το σπίτι του στο Λονδίνο γιατί, φυσικά, έχει πολλά σπίτια).

Ο οργανισμός Climate Group εδρεύει στο Λονδίνο και έχει γραφεία παντού στον κόσμο.

Την διοίκηση του οργανισμού αποτελούν τραπεζίτες και εκπρόσωποι των μέσων Ενημέρωσης, Εταιρικών Κολοσσών και Εταιριών Διαφήμισης.

Στο διευθυντήριο είναι ο John R Coomber, διευθυντής του ασφαλιστικού γίγαντα Swiss Re, ο Matthew Anderson, ειδικός στις Στρατηγικές και Θέματα Εταιριών στην Ευρώπη και Ασία και της Εταιρίας Ειδήσεων του Rupert Murdoch.

Κάποια από τα μέλη του (τα περισσότερα με γνωστή μέσω πολύκροτων δικών «οικολογική ευαισθησία»...) είναι: Barclays Bank, Standard Chartered Bank, HSBC, Swiss Re, British Petroleum, Coca-Cola, PepsiCo, Bloomberg, Sky Broadcasting, Virgin Atlantic, Cathay Pacific Airways, China Mobile, IBM, Dell IT, Google, Duke Energy, Florida Power and Light Group, Scottish Power, Nike, Johnson and Johnson, Marks and Spencer, Cadbury, Starbucks

Αλ Γκορ

Πρωτοστατώντας στην εκστρατεία εκφοβισμού για το ζοφερό μέλλον του πλανήτη και κάνοντας έκκληση στους Αμερικανούς να μειώσουν την ηλεκτρική ενέργεια στο σπίτι τους, ο ίδιος στην κύρια κατοικία του, ένα μέγαρο 10.000 τετραγωνικών μέτρων στο Nashville με 20 δωμάτια και 8 μπάνια, καταναλώνει 221.000 κιλοβατώρες (έναντι 10.656 της μέσης αμερικανικής οικογένειας) πέραν από την κατανάλωση στο σπίτι του 4.000 τετραγωνικών μέτρων στο Arlington, αυτήν στο τρίτο σπίτι του στην Καρχηδόνα, κ.λπ.

Το 2004 ίδρυσε και είναι πρόεδρος της εταιρίας Generation Investment Managemenτ πώλησης πιστώσεων άνθρακα, μιας χολυγουντιανής έμπνευσης επιχείρησης. The Global Warming Hoax «Carbon Credit Hoax»

Υπερθέρμανση του Πλανήτη :

Η Επιστήμη ως Πίστη - O Σύγχρονος Μεσαίωνας

Μη γίνετε ειδικός. Αν είστε ειδικός γίνεστε δεξιοτέχνης του φορμαλισμού και ξεχνάτε την πραγματική φύση ... Φυσικός Pauli στον φυσικό Weisskopf

Τα ΜΜΕ διεθνώς και στην Ελλάδα μιλούν για λιώσιμο των πάγων ενσπείροντας πανικό στο γνωστό ρόλο τους.

Αποσιωπούν ότι στην Αλάσκα ο παγετός αυξάνει με ρυθμό επτά πόδια την ημέρα, βλ. CDAPress.com

Αλλά οι υποστηρικτές της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη δεν πτοούνται με τέτοιες αποκαλύψεις. Και το λιώσιμο των πάγων αλλά και η περαιτέρω αύξησή τους, και μια εποχή υπερθέρμανσης και μια εποχή ψύξης είναι εξίσου πιθανά και σύμφωνα με τα μοντέλα τους. (Τα ιστορικά στοιχεία δείχνουν ότι η προγενέστερη εποχή των παγετώνων προέκυψε ως αποτέλεσμα μείωσης του CΟ2 λόγω έντονων βροχοπτώσεων).

Στις αρχές του 2007 σε απάντηση στην ταινία του Al Gore: «Μια ενοχλητική Αλήθεια» μεταδόθηκε στη Μεγάλη Βρετανία από τη δημόσια τηλεόραση (Channel 4) το ντοκιμαντέρ The Great Global Warm Swindle αποδομώντας τη θεωρία ότι η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη προκαλείται από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Παγκοσμίως γνωστοί επιστήμονες, πολλοί από τους οποίους είναι αυθεντίες στον τομέα τους, δήλωναν ρητά ότι η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη προκαλείται από την ηλιακή δραστηριότητα και ότι παρόμοιοι κύκλοι έχουν συμβεί πολλές φορές στην ιστορία.

Όταν αυξάνει η δραστηριότητα των ηλιακών κηλίδων, η θερμοκρασία της γης ανεβαίνει, όταν μειώνεται η ηλιακή δραστηριότητα, η θερμοκρασία της γης πέφτει. Πρόσφατα αυξήθηκε η ηλιακή δραστηριότητα και αυξήθηκε και η θερμοκρασία της γης.

Οι θερμοκρασίες έχουν επίσης αυξηθεί και σε άλλους πλανήτες στο Ηλιακό μας Σύστημα, ένα φαινόμενο που δεν μπορεί να αποδοθεί στον άνθρωπο.

Στις 29 Απριλίου 2009 στην ηλεκτρονική έκδοση της Ελευθεροτυπίας σε άρθρο με τίτλο «Που πήγαν οι ηλιακές κηλίδες;- οι επιστήμονες προβληματίζονται για την επίπτωση στην κλιματική αλλαγή» σχολιάζεται η ανησυχία των επιστημόνων για την σχεδόν παντελή έλλειψη των ηλιακών κηλίδων και την επίπτωση στην κλιματική αλλαγή.

Στους ισχυρισμούς του παραπάνω ντοκιμαντέρ αντιπαρατέθηκαν αντίπαλοι ισχυρισμοί και το όλο θέμα έχει εξελιχθεί σε θρησκευτικό δόγμα με φανατικούς πιστούς και στα δύο στρατόπεδα.

Για παράδειγμα στην ιστοσελίδα http://blog.professorastronomy.com παρατίθενται διαγράμματα μετρήσεων της έντασης του ηλίου από τρεις δορυφόρους και σχολιάζεται η σχετικότητα των μετρήσεων και διαψεύδονται οι ισχυρισμοί για αύξηση της θερμοκρασίας σε άλλους πλανήτες, όπως στον Άρη λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας.

Η κατάσταση αυτή της ασυνεννοησίας και των εκ διαμέτρου αντίθετων συμπερασμάτων για το ίδιο θέμα δεν αποτελεί εξαίρεση. Παρατηρείται σε όλους σχεδόν τους τομείς της επιστήμης.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του γνωστού σεισμολόγου Σταυρακάκη σε τηλεοπτικό σταθμό μετά τον τελευταίο σεισμό στην Αττική: " Στα συνέδρια οι μισοί σεισμολόγοι δεν καταλαβαίνουμε τους άλλους μισούς"

Και ο νομπελίστας καθηγητής Brian Josephson στην ιστοσελίδα του (αναφερόμενος στην πολύ αποτελεσματική καταστολή των φυσικών που αμφισβητούν τις κατεστημένες απόψεις γνωστή ως μαύρη λίστα των αρχείων arXiv.org). ομολογεί:

«Το πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι που ζουν στην εικονική πραγματικότητα των μαθηματικών συμβόλων χάνουν εύκολα την επαφή τους με την καθημερινή πραγματικότητα και αρχίζουν να μεταχειρίζονται και τα ανθρώπινα όντα ως μαθηματικά σύμβολα ή χαρακτήρες ενός παιχνιδιού υπολογιστών»….

Τα πράγματα αναγκάζονται να συμβούν αντί να αφεθούν να συμβούν και αυτό είναι που οδηγεί στη μεγάλη βιομηχανία των δημοσιεύσεων χωρίς περιεχόμενο.

Πιστεύουμε ότι ζούμε σε έναν "νέο Μεσαίωνα".

Υπερθέρμανση του Πλανήτη : Οι Επιστημονικοί Παραλογισμοί και ο Αποπροσανατολισμός

Ο σκεπτικισμός είναι το μεγαλύτερο καθήκον, η τυφλή πίστη ασυγχώρητη αμαρτία.

Thomas Huxley

«Οι περισσότερες δημοσιεύσεις είναι πιθανότητα λανθασμένες»

Νew Scientist (30.8.2005)

«Όταν τα σημαντικά ζητήματα που έχουν επιπτώσεις στη ζωή ενός ατόμου αποφασίζονται από κάποιον άλλο, δεν έχει καμιά διαφορά για το άτομο εάν αυτός ο κάποιος άλλος είναι βασιλιάς, δικτάτορας, ή η κοινωνία στην πλειοψηφία της»

James Taggart

«Αν και οφείλουμε σεβασμό στην επιστημονική έρευνα και ανακάλυψη, πρέπει να επαγρυπνούμε για τον κίνδυνο η δημόσια πολιτική να γίνει αιχμάλωτος μιας επιστημονικής- τεχνολογικής ελίτ»

Από την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Eisenhower, 1961

Στη σύνοδο των G8 στην Ιταλία συμφωνήθηκε ότι μέχρι το 2050 πρέπει να μειωθούν οι εκπομπές CO2 κατά το ήμισυ.

Η Βρετανία και οι ΗΠΑ έχουν ήδη δεσμευτεί για μείωση της χρήσης των ορυκτών καυσίμων περισσότερο από 80 τοις εκατό.

Οι Επιστημονικοί Παραλογισμοί

Το CO2 είναι 1,5 φορά βαρύτερο από τον αέρα. Γι' αυτό, παραμένει κοντά στην επιφάνεια της γης και δεν ανέρχεται για να προκαλέσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Ο πλανήτης Γη σε καμία περίπτωση δεν ισοδυναμεί με θερμοκήπιο και δεν έχει νόημα η προπαγάνδα ότι τα "αέρια του θερμοκηπίου" μπορούν να προκαλέσουν αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη.

Ένα θερμοκήπιο δεσμεύει την υγρασία και όχι την θερμότητα, όπως φαίνεται και από τα σύγχρονα θερμοκήπια από φθηνό πλαστικό (το οποίο δεν δεσμεύει τη θερμότητα αλλά την υγρασία).

Άρα η ιδέα του θερμοκηπίου και των αερίων όπως του CO2 τα οποία μπορούν να δεσμεύσουν θερμότητα και να προκαλέσουν υπερθέρμανση της γης δεν ευσταθεί. 

Από στοιχεία θερμοκρασίας επιφάνειας που συλλέχθηκαν από το ίδρυμα Goddard διαστημικών μελετών της NASA προκύπτει ότι:

- Η θερμοκρασία αυξανόταν από το 1880 έως το 1938.

- Από το 1938 έως περίπου το 1966, η θερμοκρασία έπεσε στη στάθμη του 1918.

- Μεταξύ 1966 και 2003, η θερμοκρασία έφτασε στη στάθμη του 1938.

- Αλλά από το 2004, η θερμοκρασία έχει πτωτική τάση, βλ. JunkScience.com

Αν το CO2 είναι η αιτία για αύξηση της θερμοκρασίας σήμερα, ποιά ήταν η αιτία για την αύξηση σε εποχές χωρίς βιομηχανική ανάπτυξη;

Το μεγαλύτερο ποσοστό του CO2 παράγεται από την εξάτμιση στους ωκεανούς και όχι από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Συνδυάζοντας το 3 και το 5 μπορούμε να συμπεράνουμε ότι το CO2 αυξάνει ως συνέπεια της αύξησης της θερμοκρασίας και όχι το αντίστροφο.

Φυσικός του Princeton υποστήριξε στο Αμερικανικό Κογκρέσο ότι σήμερα υπάρχει έλλειψη CO2 και ότι περισσότερο CO2 θα είναι καλό για την ανθρωπότητα. βλ. Princeton Physicist Tells Congress Earth in 'CO2 Famine ...

Τα υπολογιστικά μοντέλα στα οποία στηρίζονται οι δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον δεν επαληθεύονται σήμερα.

Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από δορυφορικά δεδομένα από το Πανεπιστήμιο της Huntsville, Alabama, έδειξαν ότι οι θερμοκρασίες έχουν πλέον μειωθεί στο επίπεδο του μέσου όρου των δορυφορικών δεδομένων πριν από 30 χρόνια.

Στην Κίνα χιόνισε για πρώτη φορά φέτος.

Επίσης χιόνισε στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τη Βραζιλία ενώ δεν ήταν αναμενόμενο.

Την Ευρώπη και την Ελλάδα έπληξε πρωτοφανές κύμα ψύχους, χαλαζόπτωσης το καλοκαίρι.

Στο Περού περίπου 250 παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν λόγω ιδιαίτερα έντονου πρόωρου χειμώνα .

Γιατί, αφού τα επίσημα υπολογιστικά μοντέλα αποδεικνύονται λάθος, θεωρούνται αξιόπιστες οι μελλοντικές τους προβλέψεις;

H Αντίφαση και ο Αποπροσανατολισμός

Οι διεθνείς οργανισμοί και η G8 εστιάζοντας στα περιβαλλοντικά προβλήματα καθ' αυτά δεν αναφέρουν τίποτα και δεν εξαγγέλλουν ρυθμίσεις για τα μεγάλα οικολογικά εγκλήματα που συντελούνται σήμερα από την πολεμική βιομηχανία και τις σύγχρονες πολεμικές επιχειρήσεις των ισχυρών του κόσμου:

• τη ραδιενεργή δηλητηρίαση των ωκεανών,

• τη μόλυνσή του εδάφους με τις βόμβες και όπλα απεμπλουτισμένου αλλά και εμπλουτισμένου ουρανίου

• ούτε θέτουν θέμα για το σημερινό μοντέλο ανάπτυξης της εταιριοκρατίας και της αφαίμαξης των φυσικών πόρων που τη θρέφει.

http://agisgios2.blogspot.com/
ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ: Η ΝΑSΑ παραπέμπεται σε δίκη ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ: Η ΝΑSΑ παραπέμπεται σε δίκη Reviewed by diaggeleas on 17.1.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.