Η γερμανική φυλή των Τευτόνων

Από το 1917 μέχρι το 2017 η Ευρώπη γνώρισε έναν νέο 100ετή πόλεμο.

Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος (Ph.D. University of Geneva)

Αγαπητές μου φίλες και αγαπητοί φίλοι,

Αυτή είναι η γερμανική φυλή των Τευτόνων.

Τους ξέρω διότι κάποτε εργάστηκα στην Γερμανία με μία διεθνή οργάνωση (1952-53) και είχα 18 υπαλλήλους υπό την διεύθυνσή μου – και εθαύμασα την εργατικότητά, τους, την πειθήνιά τους και σεβασμό στον εργοδότη τους και την ακρίβεια στις λεπτομέρειες της εργασίας τους. Νέος όπως ήμουν τότε αντί να τους μάθω να δουλεύουν με έμαθαν πώς δουλεύουν.

Το αντίθετο συμβαίνει με τους Έλληνες. Έχουν μάθει να μισούν τον εργοδότη τους, να μισούν το “μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο,” όπως τους έλεγε ένας αλήτης, να επικροτούν το σλόγκαν της Αλέκας “νόμος είναι το δίκαιο το εργάτη και όχι του κεφαλαιοκράτη” (καθ΄ ό ο κεφαλαιοκράτης τίθεται κοινωνικώς εκτός νόμου!), να μη εννοούν ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ να καταργήσουν το άρθρο 106 παρα 3 του Καραμανλικού Συντάγματος ενός ηλιθίου “σοσιαλισμού” και παρά ταύτα ελπίζουν ότι υπάρχουν ηλίθιοι που θα επιχειρήσουν να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας για να τους ταράξουν στις απεργίες και στις απαιτήσεις. 2 χρόνια που ήμουν στην Γερμανία δεν έγινε καμία απεργία. 60 χρόνια που ζω στην Ελβετία ΟΥΤΕ ΜΙΑ απεργία! Και απορούμε τώρα πώς επεκράτησε ο ανήθικος αλήτης του “Τσοβόλα δώστα ολα τα δανεικά στον λαό μας” σε σημειο που ακόμη δεν έχουμε καταλάβει πώς φτάσαμε στο σημερινό χάλι και ποιός φταίει!.

Το1990 με την επιτυχία της επανενώσεως της Γερμανίας έγραψα σε επιστολή μου στην ΕΣΤΙΑ “ο πόλεμος που άρχισε το 1917 ΤΕΛΕΊΩΣΕ ΤΟ 1990 με ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ”. 

Και λέω τώρα ότι από το 1917 μέχρι το 2017 η Ευρώπη γνώρισε έναν νέο 100ετή πόλεμο.

Διότι όλα τα επεισόδια αποτελούν συνέχεια ενός και μόνου σκοπού των Τευτόνων: Την υποδούλωση της Ευρώπης.



Ήδη όλοι γνωρίζουμε και μιλάμε για ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ – το έχουμε ήδη συνηθίσει και…”έξις δευτέρα φύσις”! 

Επεχείρησαν δύο φορές οι Teutonen με αέρια, με πάντσερ και στούκας και κατάλαβαν γιατί απέτυχαν.

Έτσι χρησιμοποίησαν τώρα την νέα μέθοδο, του ARBEIT UND FREUDE και ΕΠΕΤΥΧΑΝ.

Δείτε σε τι χάλι βρίσκονται σήμερα η Αγγλία και Γαλλία “νικητές” του πολέμου και πού βρίσκονται οι… ηττημένοι! Ουαί τοις νικηταίς!!!

Θα μπορέσουν σήμερα οι νέοι της Ελλάδος να πάρουν το μάθημα της Γερμανίας όπως το πήρα εγώ νέος τότε (1952-1955) από τους Γερμανούς και τις Γερμανίδες υπαλλήλους μου? Εγώ απαντώ ότι ΟΧΙ. Δεν θα μπορέσουν.



Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ έχει διαβρώσει ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ την Ελληνική Κοινωνία. Το έργο του μοιραίου Χαρισματικού Αλήτη που μας κυβέρνησε έχει ριζώσει μέχρι το κόκκαλο. Μόνον ο Fabius, συνεργάτης του σοφού Mitterand το κατάλαβε και το εξέφρασε με λίγες λέξεις “από τον socialisme έμεινε μόνο το social”. Και ο νοών, νοείτω.

Δείτε το Κράτος-Πρόνοια που έχει σταθεροποιήσει η Ελβετία και πάρτε παράδειγμα. Και καταλάβατε ποιές είναι οι ασθένειες της δημοκρατίας μας και πώς θεραπεύονται με την Ελβετική σοφία της καταργήσεως του ολέθριου συστήματος κοινοβουλευτισμού που βασίζεται σε… “ισχυρές” μονοκομματικές κυβερνήσεις (οι οποίες αντί πνεύματος συνεργίας αγωνίζονται πώς η μία θα ρίξει την άλλη για να καρπωθεί την εξουσία (και τις μίζες της)!

Από την Γενεύη με αγάπη
Dr Nicolas Kaloy-Καλογερόπουλος

http://dia-kosmos.blogspot.gr/
Η γερμανική φυλή των Τευτόνων Η γερμανική φυλή των Τευτόνων Reviewed by diaggeleas on 29.12.20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.