Σιωπηλά Όπλα για την κοινωνία

«Σιωπηλά Όπλα για Αθόρυβους Πολέμους»

Πέμπτη, Ιουλίου 03, 2014


Στην εισαγωγή του το έγγραφο αυτοχαρακτηρίζεται ως άκρως απόρρητο και δηλώνει ότι η συγκεκριμένη έκδοσή του, «Μάϊος 1979», «σηματοδοτεί την 25η επέτειο του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος ονομάζεται Αθόρυβος Πόλεμος και διεξάγεται με τη χρήση υποκειμενικών βιολογικών μαχών και συγκρούσεων με σιωπηλά όπλα».

Κατόπιν, διασαφηνίζει τη θέση των συντακτών του σε σχέση με τα μεγάλα προβλήματα της ανθρωπότητας: «Η λύση των καθημερινών προβλημάτων μας χρειάζεται μια προσέγγιση η οποία να είναι πραγματικά Ανελέητη, χωρίς αγωνίες σχετικά με θρησκευτικές, ηθικές, ή πολιτιστικές αξίες».

Το πρώτο κεφάλαιο του εγγράφου που έχει τίτλο «ιστορική Εισαγωγή», μας πληροφορεί ότι:

«Η τεχνολογία των σιωπηλών όπλων εξελίχθηκε από την Επιχειρησιακή Έρευνα, μια στρατηγική και τακτική μεθοδολογία που αναπτύχθηκε υπό την εποπτεία της Στρατιωτικής Διοίκησης στην Αγγλία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Ο αρχικός σκοπός της Επιχειρησιακής Έρευνας ήταν η μελέτη των στρατηγικών και τακτικών προβλημάτων στην εναέρια και επίγεια άμυνα, με αντικειμενικό σκοπό την αποτελεσματική χρήση των περιορισμένων στρατιωτικών πόρων ενάντια σε ξένους εχθρούς, (π.χ. διοικητική Μέριμνα). 

Σύντομα, έγινε αντιληπτό από αυτούς που κατέχουν θέσεις εξουσίας ότι οι ίδιες μέθοδοι θα μπορούσαν να αποδειχθούν χρήσιμες για τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ έλεγχο μιας κοινωνίας. Αλλά γι’ αυτόν το σκοπό ήταν απαραίτητη η χρήση καλύτερων εργαλείων»».

Τα «εργαλεία» παραχωρήθηκαν το 1947 στην παγκόσμια συνωμοτική ελίτ χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών και την εξέλιξη της απλής μεθόδου του Γραμμικού προγραμματισμού, από τον μαθηματικό Τζορτζ, Μπ. Ντ. .

Και συνεχίζει:

«το ίδρυμα Ροκφέλλερ ενεπλάκη αμέσως στο παιχνίδι επιχορηγώντας ένα τετραετές πρόγραμμα του Κολεγίου Χάρβαρντ, χρηματοδοτώντας το πρόγραμμα Οικονομικής Έρευνας του Χάρβαρντ για την μελέτη της δομής της Αμερικανικής Οικονομίας. Ένα χρόνο αργότερα, το 1949, άρχισε να συμμετέχει στην έρευνα και η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ.

Το 1952 η περίοδος της χρηματοδότησης τελείωσε και πραγματοποιήθηκε μια υψηλού επιπέδου συνάντηση της ελίτ για να καθοριστεί η επόμενη φάση της έρευνας των κοινωνικών λειτουργιών.

Το πρόγραμμα του Χάρβαρντ ήταν πολύ αποδοτικό όπως επιβεβαιώθηκε από τη δημοσίευση μερικών εκ των αποτελεσμάτων του το 1953, τα οποία υπαινίσσονταν την πιθανότητα επίτευξης της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ, (κοινωνικής) , μηχανικής».

«Σιωπηλά Όπλα για Αθόρυβους Πολέμους» Ενέργεια.

Το κεφάλαιο που έχει τίτλο ενέργεια, αναφέρει τα εξής; « η ενέργεια αναγνωρίζεται σαν το κλειδί όλων των δραστηριοτήτων πάνω στη Γη. 

Η φυσική επιστήμη είναι η μελέτη των πηγών και του ελέγχου της φυσικής ενέργειας και η κοινωνική επιστήμη, που θεωρητικά εκφράζεται μέσω των οικονομικών, είναι η μελέτη των πηγών της κοινωνικής ενέργειας.

Και οι δυο τους είναι λογιστικά συστήματα και μαθηματικά. Συνεπώς, τα μαθηματικά είναι η ενεργειακή επιστήμη. Και ο λογιστής μπορεί να γίνει βασιλιάς αν το κοινό μπορεί να κρατηθεί στην άγνοια σχετικά με την μεθοδολογία της λογιστικής. Κάθε επιστήμη είναι απλώς ένα μέσο προς ένα στόχο. Τα μέσα είναι γνώση.

Ο στόχος είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ. 

Πέρα από αυτά παραμένει μόνο ένα ζήτημα: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ;»

Το 1954 αυτό ήταν ένα ζήτημα πρωταρχικού ενδιαφέροντος. Αν και εγέρθηκαν τα αποκαλούμενα «ηθικά ζητήματα» από την άποψη του νόμου της φυσικής επιλογής, συμφωνήθηκε ότι, όταν ένα έθνος ή ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο ΚΟΣΜΟΣ δεν χρησιμοποιεί την ευφυΐα του, δεν είναι καλύτερος από τα ζώα τα οποία δεν έχουν καθόλου ευφυΐα. Τέτοιοι άνθρωποι είναι κτήνη που αποτελούν βάρος και απλό ΚΡΕΑΣ στο τραπέζι της επιλογής και της συναίνεσης.

Συνεπώς, για το συμφέρον της μελλοντικής παγκόσμιας ΤΑΞΗΣ, της ειρήνης και της γαλήνης, αποφασίστηκε η ιδιωτική διεξαγωγή ενός ΑΘΟΡΥΒΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ενάντια στον λαό, με ύστατο αντικειμενικό σκοπό την μόνιμη αναστροφή της φυσικής και κοινωνικής ενέργειας, (ΠΛΟΥΤΟΣ), της απειθάρχητης και ανεύθυνης πλειοψηφίας και το πέρασμά της στα χέρια αυτών που έχουν αυτοπειθαρχία των υπεύθυνων και των λίγων άξιων.

Προκειμένου λοιπόν να τεθεί σε εφαρμογή αυτός ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ σκοπός, ήταν απαραίτητο να δημιουργηθούν να εξασφαλιστούν και να εφαρμοστούν νέα όπλα, τα οποία, όπως αποδείχθηκε, ήταν ένα είδος όπλων τόσο περίπλοκων και προηγμένων σε ότι αφορά στον τρόπο λειτουργίας τους και τη δημόσια εμφάνισή τους, ώστε κέρδισαν την ονομασία σιωπηλά όπλα.

Εν κατακλείδι στόχος της οικονομικής έρευνας, όπως διευθετήθηκε από τους μεγιστάνες του κεφαλαίου, (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) και τις Βιομηχανίες Αγαθών, (ΠΡΟΪΟΝΤΑ), και υπηρεσιών, είναι η εγκαθίδρυση μιας οικονομίας η οποία είναι ολοκληρωτικά προβλέψιμη κι ελεγχόμενη.

Για να πραγματοποιηθεί μια ολοκληρωτικά προβλέψιμη οικονομία, τα στοιχεία των χαμηλών τάξεων της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ πρέπει να περιέλθουν υπό έναν ολοκληρωτικό ΕΛΕΓΧΟ.

Θα πρέπει να Καταστραφούν, να εκπαιδευτούν και να τους ανατεθεί ένας ΖΥΓΟΣ μακροχρόνιων κοινωνικών υποχρεώσεων από την πολύ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ, πριν τους παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία να αναρωτηθούν για την ουσία του θέματος.

Για να πραγματοποιηθεί μια τέτοιου είδους Ομοιομορφία, η Οικογενειακή μονάδα της κατώτερης τάξης πρέπει να Διασπαστεί, (Δηλαδή καταστροφή του Κοινωνικού Ιστού), με μια διαδικασία αυξανόμενων ενασχολήσεων των Γονιών και την εγκαθίδρυση κέντρων ολοήμερης φροντίδας για την ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, (τα περίφημα ολοήμερα σχολεία που είναι άλλο ένα βήμα για την πλήρη αποξένωση του παιδιού από την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του), τα οποία θα είναι κυβερνητικά Ελεγχόμενα και θα ασχολούνται επαγγελματικά με τα ορφανεμένα πλέον παιδιά.

Η Ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται στις κατώτερες τάξεις ΠΡΕΠΕΙ να είναι του Χειρότερου είδους, έτσι ώστε η πλήρη άγνοια που απομονώνει τις κατώτερες τάξεις από τις ανώτερες, να είναι και να παραμένει ασύλληπτη για τις κατώτερες τάξεις.

Με ένα τέτοιο πρωταρχικό εμπόδιο ακόμη και οι λαμπρότερες προσωπικότητες της κατώτερης τάξης έχουν λίγες ή καμμία ελπίδα να απαλλαγούν από τη μοίρα που τους έδωσε η ζωή.

Αυτή η μορφή σκλαβιάς είναι το βασικότερο στοιχείο για τη διατήρηση κάποιου μέτρου κοινωνικής ευταξίας, ειρήνης και ηρεμίας για την ανώτερη ΤΑΞΗ που ΚΥΒΕΡΝΑ…

Νίκος Χειλαδάκης
http://dia-kosmos.blogspot.gr/


Σιωπηλά Όπλα για την κοινωνία Σιωπηλά Όπλα για την κοινωνία Reviewed by diaggeleas on 27.12.20 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.