Οι «υπουργοί» του παγκόσμιου κράτους και η Ελλάδα


Τέλος, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εκτός από μέντορας του Ινστιτούτου Μπεργκρούεν, δρα και ως εκπαιδευτήριο μελλοντικών «υπουργών» των περιφερειών του παγκόσμιου κράτους.


Πράγματι, όπως διαπιστώνουμε, στο Φόρουμ των Νέων Παγκόσμιων Ηγετών (Young Global Leaders Forum) που δημιουργήθηκε το 2004, περίπου 115 νέοι κάτω των 38 ετών που αντιπροσωπεύουν πάνω από 45 εθνικότητες, κυρίως αφροασιάτισσες και αφροασιάτες της κοινότητας LGBTA, επιλέγονται κάθε χρόνο από 5.000 υποψήφιους από όλο τον κόσμο, με πολύ αυστηρά κριτήρια που θα εξυπηρετήσουν την υλοποίηση του Συντάγματος του νέου παγκόσμιου κράτους.

Οι «εκλεκτοί» μελλοντικοί ηγέτες, αφού εκπαιδευτούν καταλλήλως, εν συνεχεία προωθούνται σε θέσεις-κλειδιά κρατικών και υπερεθνικών οργανισμών, στον ακαδημαϊκό, δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο, σε ιδρύματα και σε ΜΚΟ, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας, κόντρα στη βούληση των εθνών.

Οι συμμετέχοντες πλάθονται κατά τέτοιο τρόπο, ώστε δεν διστάζουν να γράφουν φασιστικότατα άρθρα, όπως αυτό μιας υπαλλήλου του Φόρουμ που δημοσίευσε το ελιτίστικο περιοδικό Forbes, δημιουργώντας καταιγίδα αντιδράσεων, με τίτλο «Καλώς ήλθατε στο 2030: δεν κατέχω τίποτε, δεν έχω ιδιωτικότητα και η ζωή δεν ήταν ποτέ καλύτερη».

Και για να μην έχουμε αφελείς αυταπάτες, ανάμεσα στους απόφοιτους των σεμιναρίων του εν λόγω Φόρουμ, συγκαταλέγονται ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν, οι πρωθυπουργοί της Νέας Ζηλανδίας Ζασίντα Άρντεν, της Φινλανδίας Σάνα Μάριν (που είναι τέκνο ενός ζευγαριού δύο λεσβιών), της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτζ (που εμφανίζει αναντιστοιχία λόγων και πράξεων), η δικηγόρος Αμάλ Κλούνεϊ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, οι Σεργκέι Μπριν και Λάρι Πέιτζ της Google, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ του Facebook, ο Τζακ Μα του κινεζικού κολοσσού Alibaba και πολλοί άλλοι.

Στη χώρα μας, ανάμεσα στους νεαρούς ηγέτες που έχουν «καλλιεργηθεί» πρόσφατα από την σιδηράν χείραν των γκλομπαλιστών, συγκαταλέγονται οι εξής:

Νίκη Κεραμέως, απόφοιτος της τάξης του 2020,

Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Παγκόσμιας Συνεργασίας για το Νερό (Global Water Partnership – GWP),

Δανάη Μπεζαντάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος των Navigator Shipping Consultants Ltd, κ.ά.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ


Οι «υπουργοί» του παγκόσμιου κράτους και η Ελλάδα Οι «υπουργοί» του παγκόσμιου κράτους και η Ελλάδα Reviewed by diaggeleas on 22.4.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.