ΤΟΥΡΚΙΑ - MIT: Γιαννουκάκου Αικατερίνη - Selanik Başkonsolosluğu


Τι είδους συναλλαγές μπορεί να έχει μια υπάλληλος των Γενικών Αρχείων του κράτους με το Τουρκικό Προξενείο;


Εργάζεται στα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Ιστορικό Αρχείο Μακεδονίας, μια αποκεντρωμένη υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων, ενώ συνεργάζεται με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης & Αυτοδιοίκησης σε κύκλους σεμιναρίων πάνω στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Από το 2003 ως το 2010 εργάστηκε στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας & Επιστήμης της Πληροφόρησης του Αλεξανδρείου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης με ανάθεση διδακτικού έργου, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε διάφορες βιβλιοθήκες στην Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.


Η παραπάνω είναι ανάρτηση του τουρκικού προξενείου Θεσσαλονίκης. Μετά από την εκδήλωση για τον κατακτητή της Θεσσαλονίκης Εβρενός, βλέπουμε πως η κυρία Γιαννουκακου (που ήταν εκεί ομιλήτρια) συνεχίζει να διερευνά τις δυνατότητες συνεργασίας με το τουρκικό προξενείο.

Εμείς να ευχηθούμε να είναι πολύ προσεκτική στις συναναστροφές της με το “τέρας” …

Πηγή

http://dia-kosmos.blogspot.gr/
ΤΟΥΡΚΙΑ - MIT: Γιαννουκάκου Αικατερίνη - Selanik Başkonsolosluğu ΤΟΥΡΚΙΑ - MIT: Γιαννουκάκου Αικατερίνη - Selanik Başkonsolosluğu Reviewed by diaggeleas on 20.4.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.