Ο ΕΒΡΑΙΟΣ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ - ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΜΕ 200 ΚΙΛΑ ΧΡΥΣΟ ΠΑΝΩΝ ΤΟΥ

Πατριάρχης Μόσχας: Η Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν εξολόθρευσε τις χριστιανικές μειονότητες (ΒΙΝΤΕΟ)

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει δήλωση του Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλου, αναφορικά με τη μεταχείριση που είχαν οι χριστιανικές μειονότητες από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο ρωσικό κανάλι «Россия 24», ο Πατριάρχης Μόσχας δήλωσε ότι στην Οθωμανική αυτοκρατορία κανείς δεν εξολόθρευσε χριστιανικές μειονότητες.

“Ας πάρουμε για παράδειγμα την τουρκική, την Οθωμανική αυτοκρατορία. Ναι υπήρχαν χριστιανικές μειονότητες, αλλά κανείς δεν τις εξολόθρευε” είπε ο Πατριάρχης Κύριλλος, προσθέτοντας ότι “υπήρχε τάξη στις σχέσεις ανάμεσα στις θρησκευτικές κοινότητες”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δήλωση έγινε αμέσως μετά την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της γενοκτονίας των Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

https://www.orthodoxtimes.gr/

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ - ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ, ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΜΟΣΧΑΣ - ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ Reviewed by diaggeleas on 30.4.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.