ΗΠΑ: Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΟΥΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΣΙΦ

Χαμός στις ΗΠΑ με την επικείμενη έκθεση Μιούλερ και ο ρόλος του Τζέϊκομπ Σιφ στις ΗΠΑ

O βουλευτής των Δημοκρατικών Άνταμ Σιφ

Οι Δημοκρατικοί θα υποβάλουν κλήτευση με αντικείμενο την τελική έκθεση του ειδικού ανακριτή Ρόμπερτ Μιούλερ στο πλαίσιο της έρευνας για τις σχέσεις ανάμεσα στο προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ και την Ρωσία, εάν αυτή δεν επιδοθεί στο Κογκρέσο, δήλωσε ο Ανταμ Σιφ, πρόεδρος της αρμόδιας για τις Υπηρεσίες Πληροφοριών Επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο Άνταμ Σιφ δήλωσε ότι οι Δημοκρατικοί θα καταθέσουν αγωγή κατά της κυβέρνησης και θα κλητεύσουν τον Ρόμπερτ Μιούλερ για να καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου, εάν παραστεί ανάγκη.


Τζέϊκομπ Σιφ-Γιατί ο Εβραίος Τζώρτζ Σόρος και οι προοδευτικοί Θέλουν Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα όπως στις ΗΠΑ;

Με πλήρη έλεγχο του Αμερικανικού Τραπεζικού συστήματος, ο Σιφ τώρα ήταν έτοιμος για το γιγαντιαίο βήμα που θα του έδινε τον πλήρη έλεγχο του Αμερικανικού νομισματικού συστήματος.

Οι μετανάστες γινόταν δεκτοί από Ανθρωπιστικές Οργανώσεις του Σιφ, που χρησιμοποιούσε χρήματα των Ρότσιλντς.

Η μεγαλύτερη ΜΑΖΑ του πληθυσμού εγκαταστάθηκε στην Νέα Υόρκη.

Πολλοί όμως έφθασαν και σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπως το Σικάγο, το Λος Άντζελες, το Ντιτρόιτ και η Φιλαδέλφεια.

Μέσα σε τριάντα χρόνια οι άνθρωποι αυτοί έγιναν πολίτες των ΗΠΑ, οι οποίοι ΨΗΦΙΖΑΝ το Δημοκρατικό Κόμμα.

Πιέσεις από τον Λευκό Οίκο για την έρευνα στο Ίδρυμα Κλίντον καταγγέλλει στέλεχος των Δημοκρατικών

Πιέσεις από τον Λευκό Οίκο στις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ, προκειμένου να διερευνήσουν καταγγελίες για διαφθορά στο Ίδρυμα Κλίντον κατήγγειλε ο Άνταμ Σιφ, ηγετικό στέλεχος των Δημοκρατικών στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων, όπως μεταδίδει το CNN.

Το αναφερόμενο ίδρυμα έχει συσταθεί από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, αλλά και την Χίλαρι Κλίντον.

Οι Δημοκρατικοί από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι δεν έχει διευκρινιστεί εάν υπάρχει κάποιο νέο στοιχείο, το οποίο ενεργοποίησε την διεξαγωγή της παρούσας ομοσπονδιακής έρευνας, καθώς μία έρευνα είχε ξεκινήσει πριν από τις εκλογές του 2016, ενώ δεν ολοκληρώθηκε.

http://dia-kosmos.blogspot.gr/
ΗΠΑ: Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΟΥΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΣΙΦ ΗΠΑ: Η ΕΚΘΕΣΗ ΜΙΟΥΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΪΚΟΜΠ ΣΙΦ Reviewed by diaggeleas on 29.4.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.