Η Συμφωνία των Πρεσπών και η Έλενα Κουντουρά

Η διαφθορά σαρώνει την Κύπρο. Και την Ελλάδα. "Οι Πρέσπες και η Έλενα Κουντουρά"!.....


ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η διαφθορά σαρώνει την Κύπρο. Και την Ελλάδα. Στα δημοσιογραφικά αυτιά φτάνουν απίστευτες καταγγελίες. Αλλά οι άνθρωποι φοβούνται, όποια διαβεβαίωση και να τους δώσουμε.

Οι καταγγελίες αφορούν πολιτικά πρόσωπα και στις δύο χώρες. Στις σοβαρές χώρες προστατεύονται οι λεγόμενοι “whistleblowers”, οι οποίοι έχουν βοηθήσει να κτυπηθεί η διαφθορά. Στην Ελλάδα και την Κύπρο η πλειοψηφία των πολιτικών είναι δειλοί.

Ημέρα ψηφοφορίας στην βουλή , για την προδοσία της Λίμνης , και η Ελένη Κούντουρα επειδή βρισκόταν στο εξωτερικό ,ψήφισε με επιστολική ψήφο.Και φυσικά ψήφισε υπέρ της προδοσίας της λίμνης.

Το ερώτημα όμως είναι τι έκανε εξωτερικό. Κάποιος από τον Καναδά ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα είναι δημοσιογράφος , σε ένα τηλεφώνημα φωτιά στην Εφημερίδα Μακελειό , φαίνεται συνομιλεί με τον Στέφανο Χίο και να εξιστορεί τα γεγονότα της επίσκεψης της Κουντουρά στον Καναδά.

Παρακάτω το ηχητικό ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Βγάλτε τα συμπεράσματα σας

http://dia-kosmos.blogspot.gr/
Η Συμφωνία των Πρεσπών και η Έλενα Κουντουρά Η Συμφωνία των Πρεσπών και η Έλενα Κουντουρά Reviewed by diaggeleas on 27.4.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.