Ανήθικες επιδιώξεις


ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ LOCK DOWNS ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19, TH ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ TH ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

Επιβάλλετε διαρκή τρόμο


Κανονικά, θα περίμενε κανείς ότι η πρόταση να βυθίσει κάποιος την παγκόσμια οικονομία σε κώμα που θα προκληθεί εξ αιτίας υγειονομικών μέτρων, θα αντιμετωπίσει σημαντική αντίσταση.

Ένας λαμπρός τρόπος να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα είναι να τρομοκρατείτε διαρκώς τον κόσμο ώστε να υποταχθεί από μόνος του, υποστηρίζοντας ασταμάτητα την ύπαρξη και την υπερ-διάδοση ενός, στη πραγματικότητα, όχι ιδιαίτερα επικίνδυνου αναπνευστικού ιού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες, και πιθανώς ακόμη υψηλότερες εκτιμήσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (που μη ξεχνάτε ότι είναι δικό σας όργανο, εσάς, της κακής ιδιοφυΐας), ο νέος SARS-CoV-2 έχει ποσοστό θανάτων των μολυνθέντων (IFR) μόλις 0,13%.

Αλλά επειδή το ποσοστό μόλυνσης του νέου ιού τείνει να υποτιμάται σοβαρά (διότι δεν προκαλεί συμπτώματα στους περισσότερους ανθρώπους), το τελικό, πραγματικό ποσοστό θνησιμότητας μετά τη μόλυνση, πιθανότατα θα είναι σημαντικά χαμηλότερο.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η παραδειγματική δυσφήμιση και δίωξη όσων διαμαρτύρονται και κρούουν τον κώδωνα της απάτης για όλα αυτά, γίνεται αναπόφευκτη. Αλλά μέχρι στιγμής, ο χειρισμός των ελίτ, στις οποίες ανήκετε εσείς, η διεστραμμένη ιδιοφυΐα, να παίζετε με τον ανθρώπινο φόβο, απεδείχθη η μεγάλη σας επιτυχία.

Δυστυχώς όμως, οι πιο έξυπνοι πολίτες έχουν ήδη συγκεντρώσει πολλά γεγονότα που υπονομεύουν σημαντικά όλη τη φοβερή μιντιακή εκστρατεία που έχετε εξαπολύσει, και που αποδεικνύουν ότι η προσπάθεια να σταματήσει η εξάπλωση του ιού είναι ένας παρανοϊκός αγώνας δρόμου, διότι η ζημία που προκαλείται από τα κατεπείγοντα μέτρα είναι πολύ σοβαρότερη από εκείνη που προκαλείται από τον ίδιο τον κορωνοϊό, και ότι ο ιός ο ίδιος είναι ένας ασφαλής και αποτελεσματικός εμβολιασμός έναντι του εαυτού του, απαλλάσσοντας έτσι τους ανθρώπους από τα εμβόλια.

Ωστόσο, τίποτε από όλα αυτά δεν έχει πια σημασία: Το παγκόσμιο οικονομικό κώμα που θέλατε έχει προκληθεί, και μόνο οι πιο υποσχόμενες και σταθερές χώρες και οικονομίες θα βγουν ζωντανές από αυτό.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ


Ανήθικες επιδιώξεις Ανήθικες επιδιώξεις Reviewed by diaggeleas on 22.4.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.