Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...ΚΑΙ οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Κουρής: Ο Άδωνις μου δίνει 17.000 ευρώ το μήνα...Που τα βρίσκει; Μήπως από το ΚΙΣ;


Άδωνις Γεωργιάδης: Να πάρουμε όλοι από λίγους μετανάστες για να βγάλουν το χειμώνα , εκτός από εμάς τους Εβραίους; Ε; Άδωνι;

Γεωργιάδη μην διχάζεις τους Έλληνες σε νησιώτες και σε στεργιανούς. Άσε αυτά τα επικοινωνιακά κολπάκια. Η μόνη και πραγματική αποσυμφόρηση που υπάρχει είναι η απέλαση όλων των λαθρομεταναστών. Το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί όσο τα σύνορα παραμένουν ανοιχτά και όσο οι ΜΚΟ εμποδίζουν το κράτος να υπερασπιστεί την εθνική του ασφάλεια.

Τελικά σε τι διαφέρετε από τον Σύριζα εκτός από το ότι είστε Όλοι ΕΒΡΑΙΟΙ;


Απίστευτη αποκάλυψη Κουρή: Ο Άδωνις μου δίνει 17.000 ευρώ το μήνα

Όπως ανέφερε ο Γ. Κουρής κατά τη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, «για να κάνει κήρυγμα και τηλεπωλήσεις» μέσω του σταθμού «Κόντρα», πληρώνει 17.000 ευρώ το μήνα (!)

«Ο Άδωνις κάθε μήνα μου δίνει 17.000 ευρώ για να αγοράσει χρόνο στο Kontra και να κάνει πολιτικό κήρυγμα και τηλεπωλήσεις των βιβιλίων του. Το έκανε και όταν υπουργός. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το πράγμα. Αλλά είναι συνεπέστατος, σαν τράπεζα πληρώνει…», η ακριβής διατύπωση του Γ. Κουρή στην εξεταστική επιτροπή.

Που τα βρίσκει; Θα ρωτήσουμε εμείς...

Γεωργιάδης: Ζητώ συγγνώμη από τον Εβραϊκό λαό

ΣΑΜΠΥ ΜΙΩΝΗΣ:Γενναία η Συγνώμη του ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ από τον Εβραϊκό λαό

Άδωνις Γεωργιάδης: Να πάρουμε όλοι από λίγους μετανάστες για να βγάλουν το χειμώνα Λέσβος, Χίος και Σάμος (vid)


http://dia-kosmos.blogspot.gr/
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...ΚΑΙ οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...ΚΑΙ οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Reviewed by diaggeleas on 14.5.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.