ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ: Zeynep Sentek & George Soros


ΣΧΟΛΙΟΝ:
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ BND, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ MIT....

Η ΕΒΡΑΙΑ, Zeynep Sentek είναι Τούρκος δημοσιογράφος που ειδικεύεται στις έρευνες, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα των εργαζομένων του Ισλάμ, την οικονομική διαφθορά και το περιβάλλον.

Συντονίζει επίσης τις έρευνες της Τουρκίας για τη Μαύρη Θάλασσα και είναι ο σύνδεσμος για τη δουλειά της με το ΕΒΡΑΪΚΟ δίκτυο European Investigative Collaborations (EIC), όπου είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Zeynep είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Σύγκρουση και Ασφάλεια από το Πανεπιστήμιο του Sussex στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει διδακτορικό στην πολιτική επιστήμη από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΟΡΟΣ - ΖΕΪΝΕΠ - ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ


Ο Λασκαρίδης, η Τουρκάλα, ο Σόρος και ο βρώμικος πόλεμος κατά της ελληνικής ναυτιλίας

Η δημοσιογραφική έρευνα με τίτλο Black Trail που διεξάγεται από τον "ανεξάρτητο" δημοσιογραφικό οργανισμό European Investigative Collaboration (EIC) και διερευνά τις περιπτώσεις παραβίασης των περιβαλλοντικών όρων λειτουργίας από εφοπλιστές άναψε φωτιές, όταν ήλθε στο φως φυσικά μέσα από το Newsbreak.gr

Εμείς αποκαλύψαμε την «άβολη» συνέντευξη του υπουργού ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη στους ξένους δημοσιογράφους της συγκεκριμένης ομάδας, όπου «πάγωσε» όταν άκουσε τις δηλώσεις του εμβληματικού προσώπου της ναυτιλίας, Πάνου Λασκαρίδη. Η οποία φυσικά έγινε viral και προκάλεσε πολιτικό σεισμό.

Φυσικά, εμείς συνεχίσαμε την έρευνα και δεν μείναμε μόνο στην εικόνα με τις δηλώσεις που σόκαραν. Ανακαλύψαμε λοιπόν ένα μεγάλο παρασκήνιο πίσω από αυτή την δημοσιογραφική έρευνα, το οποίο αποκαλύπτουμε σήμερα και θα προκαλέσει νέο σεισμό.

Μας έκανε μεγάλη εντύπωση λοιπόν η μονομέρεια της έρευνας, η οποία εξαντλείται στην ευρωπαϊκή, δηλαδή την ελληνική ναυτιλία, που αποτελεί φυσικά το μεγαλύτερο κομμάτι εφοπλισμού της Γηραιάς Ηπείρου. Αυτό διότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι παγκόσμιο στοίχημα και δεν μπορεί να επιτευχθεί εάν μόνο μία γεωγραφική περιοχή σέβεται και τηρεί συγκεκριμένες συνθήκες περιβαλλοντικής λειτουργίας στις διάφορες εκφάνσεις της οικονομικής δραστηριότητας.

Δεν μπορεί για παράδειγμα οι Ασιάτες πλοιοκτήτες ή ακόμα και οι Αμερικανοί να λειτουργούν απολύτως ανεξέλεγκτα, αλλά να περιορίζονται μόνο οι ευρωπαίοι, δηλαδή οι Έλληνες εφοπλιστές. Δεν υπάρχει κάποια αόρατη κουρτίνα γύρω από την Ευρώπη, που να την προστατεύει από την περιβαλλοντική ρύπανση που υφίσταται από τις ενέργειες των Κινέζων, των τούρκων, των Αμερικανών, των Ρώσων και όποιων άλλων.

Διερευνήσαμε λοιπόν την ταυτότητα της δημοσιογραφικής έρευνας προκειμένου να βρούμε μία εξήγηση για την σπουδή που επεδείκνυαν, εις βάρος φυσικά της ελληνικής ναυτοσύνης.

Η Τουρκάλα δημοσιογράφος και ο γνωστός Τζορτζ Σόρος!

Ο υποναύαρχος επί τιμή λοιπόν, πλοιοκτήτης και συχνός ευεργέτης του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτης Λασκαρίδης είπε μερικές αλήθειες σ’ ένα ντοκιμαντέρ (μία απ’ αυτές είναι ότι οι πλοιοκτήτες τους πολιτικούς και τον πρωθυπουργό τούς έχουν -επιεικώς- «@#σμένους») με αποτέλεσμα να γίνει στόχος επικοινωνιακού λιθοβολισμού.

Στον πολύπειρο πλοιοκτήτη όμως πολλά επιτρέπονται, εκτός από ένα: η αφέλεια. Και είναι αφελές να παραχωρείς συνέντευξη σε ΜΜΕ που φτιάχνει κάποιο ντοκιμαντέρ δίχως να ελέγξεις ποιος βρίσκεται μπροστά, ποιος δίπλα και ποιος πίσω απ’ αυτό. Πρέπει να ρωτήσεις ποιος το φτιάχνει και πώς λέγεται. Αλίμονο, εάν ένας Πάνος Λασκαρίδης δεν μπορεί μέσα σε λίγη ώρα να βρει τα πλήρη στοιχεία της συγκεκριμένης ομάδας που διεξάγει την έρευνα! Απλά δεν πήγε το μυαλό του στο πονηρό.

Το ντοκιμαντέρ λοιπόν στο οποίο μίλησε ο κ. Λασκαρίδης όπως προαναφέραμε, είναι το «Μαύρο μονοπάτι» (Black Trail). Ο δευτερεύων τίτλος του είναι «Πώς να σκοτώσεις τον πλανήτη και να μείνεις ατιμώρητος».


Η τουρκάλα δεν κρύβει την σχέση της με το ΕΒΡΑΪΚΟ ίδρυμα Σόρος

Παραγωγός του ντοκιμαντέρ είναι η Τουρκάλα Zeynep Sentek. Αυτό που διαφημίζει στο twitter η κ. Sentek είναι η σχέση της με το ίδρυμα openDemocracy. Ιδρυτικός μεγάλος χρηματοδότης του openDemocracy είναι το Iδρυμα Open Society του Τζορτζ Σόρος.

Η Zeynep Sentek, όπως παρουσιάζεται στο σάιτ του openDemocracy, συμμετέχει στην ομάδα που ερευνά και δημοσιοποιεί περιπτώσεις στήριξης της ευρωπαϊκής άκρας Δεξιάς από συντηρητικούς χριστιανούς. Αν ήταν ισλαμιστές, δεν θα είχαν πρόβλημα, άραγε;

Διότι εδώ και χρόνια το τουρκικό ισλαμιστικό παρακράτος πηγαίνει χέρι – χέρι με ναζιστικές οργανώσεις στη μέση Ανατολή και στην Ευρώπη. Φυσικά και η μουσουλμανική αδελφότητα η οποία είχε συνεργαστεί με τους ναζί διαπράττοντας γενοκτονίες εβραίων και χριστιανών, ελέγχεται πλήρως από τον ισλαμιστή Ερντογάν. Για εκεί όμως, δεν περισσεύει ούτε μία λέξη.

Εμφανής όμως είναι και η εθνικιστικού τύπου περιβαλλοντική μονομέρεια. Για παράδειγμα, πολλαπλάσιος κίνδυνος από τις τσιμινιέρες των Ελλήνων εφοπλιστών, είναι το τουρκικό project του Ακούγιου, του πυρηνικού εργοστασίου, που συνιστά κυριολεκτικά μια πυρηνική βόμβα για την ευρύτερη περιοχή. Για αυτόν όμως τον πραγματικό κίνδυνο, η Τουρκάλα και το ίδρυμα Σόρος δεν αναλώνουν ούτε λέξη.

Τι θα έπρεπε να έχει καταλάβει ο κ. Λασκαρίδης απ’ όλα αυτά; Ότι θα έπρεπε να αγνοήσει το αίτημα να παραχωρήσει συνέντευξη.

Πηγή: newsbreak.gr

The Flag Report

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ: Zeynep Sentek & George Soros ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ: Zeynep Sentek & George Soros Reviewed by diaggeleas on 30.5.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.