ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΑΣ και ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

Δικηγόρος συλληφθέντων από το Κουκάκι: Το έτος 1980 προσελήφθη, στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ενώ ήταν φοιτητής!.. Τυχαίο;

Πατούλης- Θεόδωρος Μαντάς.... Η κοροϊδία πάει σύννεφο!.....

Δεν με αφήνουν να επικοινωνήσω μαζί τους, οι αστυνομικοί βιαιοπράγησαν

«Δεν υπήρχε ένταλμα. Ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε την είσοδο, ασκώντας το συνταγματικό του δικαίωμα»

Ο δικηγόρος Θεόδωρος Μαντάς έκανε γνωστό πως δεν του επιτρέπεται η επικοινωνία με τους εντολείς του, οι οποίοι βρίσκονται στη ΓΑΔΑ μετά τα όσα έγιναν το πρωί της Τετάρτης (18/12) στο Κουκάκι.

«Δεν μου έχει επιτραπεί η είσοδος στο κτίριο της ΓΑΔΑ Και με αυτό τον τρόπο έχει παρεμποδιστεί η επικοινωνία μου με τους εντολείς μου», είπε ο συνήγορος των συλληφθέντων από το Κουκάκι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο κ. Θεόδωρος Μαντάς τόνισε πως: «Από τις 8 το πρωί και μετά οι εξηγήσεις που μου δόθηκαν από τη ΓΑΔΑ είναι ότι οι εντολείς μου είχαν απλώς προσαχθεί και όχι συλληφθεί, οπότε δεν μου επέτρεψαν την επικοινωνία.

Από νωρίς το απόγευμα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να διαπιστωθούν τα τραύματά του και η νύχτα θα είναι πολύ μεγάλη» και συμπλήρωσε: «Είμαι διαρκώς με τη μητέρα και σύζυγο. Νωρίς σήμερα τα ΜΑΤ εισέβαλαν χωρίς εντολή εισαγγελέα στην παρακείμενη κατοικία μιας μεσοαστικής οικογένειας στο Κουκάκι. Εκεί βρισκόταν ο πατέρας και οι δύο γιοι, όπου οι αστυνομικοί βιαιοπράγησαν εις βάρος τους».

Ο κ. Μαντάς ξεκαθάρισε πως: «Δεν υπήρχε ένταλμα. Ο ιδιοκτήτης αρνήθηκε την είσοδο, ασκώντας το συνταγματικό του δικαίωμα»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, είπε: «Δεν απαιτείται ένταλμα για την έρευνα. Η διαδικασία γίνεται με την παρουσία εισαγγελέα και μπαίνουν στο σπίτι όπου τελείται αδίκημα.

https://www.newsbeast.gr

*************************************

ΣΧΟΛΙΟΝ: ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΙΑ (ΜΕΤ' ΑΠΟΔΟΧΩΝ;) ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ; 


Ποιος είναι ο Θεόδωρος Μαντάς

Ποιος είναι σύμφωνα με το βιογραφικό του στην ιστοσελίδα της δικηγορικής εταιρείας του:

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποινικολόγων Μαχομένων Δικηγόρων, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ποινικού Δικαίου, μέλος του Ινστιτούτου Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου και μέλος της Μόνιμης Επιτροπής Συνταγματικών και Θεμελιωδών Δικαιωμάτων του ΔΣΑ

Ο Θεόδωρος Π. Μαντάς γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στα Πετράλωνα. Τελείωσε το 12ο Λύκειο Αθηνών, στο οποίο εξελέγη Πρόεδρος του 15μελούς Μαθητικού Συμβουλίου και παράλληλα εξελέγη Πρόεδρος του Συντονιστικού Οργάνου των μαθητών της Αθήνας.

Το έτος 1984 αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχοντας αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δραστηριότητα τόσο στον φοιτητικό σύλλογο της Νομικής όσο και στην Εθνική Φοιτητική Ένωση Ελλάδος (Ε.Φ.Ε.Ε.).

Το έτος 1980 προσελήφθη, κατόπιν δημόσιου διαγωνισμού, στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, όπου εργάστηκε παράλληλα με τις σπουδές του, στο τμήμα Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, από όπου και του χορηγήθηκε εκπαιδευτική άδεια δύο ετών, προκειμένου να πραγματοποιήσει τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Queen Mary University of London. (mi6)

«Ο δικηγόρος του Μανιαδάκη είναι ο κ. Μαντάς ο οποίος είχε βάλει υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ για την προεδρία του ΔΣΑ. Αυτός είπε ότι δεν υπήρχε σχέδιο διαφυγής του Μανιαδάκη από την χώρα», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας «φούσκα» την υπόθεση Novartis. «Το σκάνδαλο της σκευωρίας είναι υπαρκτό. Αυτοί που το έστησαν θα βρεθούν όλοι στο εδώλιο», υπογράμμισε.

Στα επόμενα χρόνια αναπτύσσει έντονη πολιτική δραστηριότητα και τη χρονική περίοδο 1994-1998 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων, και ασχολείται ειδικότερα με θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

Από το έτος 1986 ασκεί μαχόμενη ποινική Δικηγορία στην Αθήνα, διευθύνοντας σήμερα τη δικηγορική εταιρεία «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», μία από τις πλέον εξειδικευμένες στο ποινικό δίκαιο δικηγορικές εταιρείες, συνεπικουρούμενος από έμπειρους και ικανότατους συνεργάτες.

http://15minutes.gr/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΑΣ και ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΤΑΣ και ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Reviewed by diaggeleas on 15.5.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.