ΗΠΑ - Joe Biden: Η απειλή για τις ΗΠΑ είναι «Η τρομοκρατία της λευκής υπεροχής».


Ο Μπάιντεν κηρύσσει πόλεμο στην Αμερική – κυριολεκτικά

The Flag Report

Του Charles Hurt


Η συγκεχυμένη και χαοτική ομιλία του Προέδρου Μπάιντεν στο Κογκρέσο το βράδυ της Τετάρτης, βομβάρδισε χειρότερα την κατάσταση, από τα Ακαδημαϊκά Όσκαρ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η μισοάδεια αίθουσα της Βουλής των Αντιπροσώπων την έκανε να μοιάζει με πάρτι γενεθλίων, στο οποίο δεν εμφανίστηκε κανείς. Και οι θλιβεροί χαμένοι που εμφανίστηκαν ήταν όλοι εμβολιασμένοι και διπλά μασκοφορεμένοι. Οι μητέρες τους θα έπρεπε να τους είχαν βάλει όλους να φορούν κράνη.

Τουλάχιστον δεν μπορείτε να πείτε ότι ήταν μια τρομερά κομματική υπόθεση. Τόσο οι Δημοκρατικοί όσο και οι Ρεπουμπλικανοί είχαν τη βαθύτατη επιθυμία να κοιμηθούν. Ακόμα και η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, μία από τις κορυφαίες ειδήμονες στο να προσποιείται ότι είναι ξύπνια, ανοιγόκλεινε τα μάτια της για να ξεπεράσει την αποπνικτική βαρεμάρα.

Σοβαρή ερώτηση: Τι σας λέει το ότι αυτοί οι ηλίθιοι κόβουν οικειοθελώς τη ροή του οξυγόνου στον ίδιο τους τον εγκέφαλο – αλλά δεν ακούγονται πιο ηλίθιοι από τότε που το έκαναν όταν ακόμα ανέπνεαν ελεύθερα;

Σοβαρή πρόταση: Κάθε Ρεπουμπλικανός βουλευτής σε εκείνη την αίθουσα την Τετάρτη το βράδυ, ο οποίος είχε ήδη εμβολιαστεί και φορούσε μάσκα για τις τηλεοπτικές κάμερες, θα πρέπει να παραιτηθεί ατιμωτικά.

Θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη που είναι κρυφοδημοκρατικοί, να παραιτηθούν αμέσως και να ορκιστούν ότι θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους δουλεύοντας για να ξεπληρώσουν τους δωρητές που έδωσαν χρήματα στις εκστρατείες τους, βασιζόμενοι σε ψεύτικες υποσχέσεις ότι θα αγωνίζονταν για την προστασία των ελευθεριών μας και θα κυβερνούσαν σαν μη γελοίοι άνθρωποι.

Κάθε ένας από αυτούς, είναι μέρος του συμπλέγματος της κυβερνητικής υστερίας που καταστρέφει τη χώρα μας σήμερα.

Τουλάχιστον, ο κ. Μπάιντεν, προς τιμήν του, είναι ειλικρινής γι’ αυτό. Ολόκληρη η 50χρονη πολιτική του καριέρα ήταν στην υπηρεσία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Εξάλλου, ο κ. Μπάιντεν δε θα μπορούσε να βρει δουλειά σε κανέναν άλλο τομέα οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη.

Όπως είπε το βράδυ της Τετάρτης: «Εμείς, ο λαός, είμαστε η κυβέρνηση».

Σκεφτείτε πόσο αρρωστημένη διαστροφή, είναι αυτή η δήλωση. 

Φανταστείτε να είχε γράψει ο Τζο Μπάιντεν την Εισαγωγή του Συντάγματός μας.

«Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, προκειμένου να σχηματίσει ένα πιο τέλειο Σύνολο, να εγκαθιδρύσει τη Δικαιοσύνη, να διασφαλίσει την εσωτερική ηρεμία, να φροντίσει για την άμυνα, να προωθήσει τη γενική ευημερία και να εξασφαλίσει τις ευλογίες της ελευθερίας σε εμάς και τους απογόνους μας, διατάσσει και θεσπίζει το παρόν Σύνταγμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής».

Όλα έχουν σχέση με την «κυβέρνηση».

Από εκεί προέρχεται ο τύπος. Στα μάτια του, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση είναι «εμείς, ο λαός» και εσείς, τα ηλίθια κορόιδα εκεί έξω, πρέπει να το βουλώσετε και να πληρώνετε τους φόρους σας. Αυτός θα ξοδέψει τα χρήματά σας για λογαριασμό σας.

Κάπως έτσι καταλήγει ο τύπος αυτός, σε έναν μακρύ, ανυπόφορο λόγο, που μιλάει μόνο για την κυβερνητική εξουσία και καθόλου για την ατομική ελευθερία. Ούτε μία φορά δεν ξεστόμισε τη λέξη «άτομο». Ο κ. Μπάιντεν, χρησιμοποίησε τη λέξη «ελευθερία» μόνο μία φορά.

Ωστόσο, είπε τέσσερις φορές «κυβέρνηση» και ανέφερε 16 φορές τα εμβόλια. 

Φυσικά, έκανε σαν τρελός για τους φόρους, χρησιμοποιώντας τη λέξη 20 φορές.

Για τον Τζο Μπάιντεν, δεν είναι όλα μόνο για τις αναγκαστικές μάσκες και τους εμβολιασμούς. Πρόκειται περισσότερο για τους φόρους παρά για οτιδήποτε άλλο. Αλλά πρέπει να υπάρχει ωμή δύναμη πίσω από όλες τις απειλές, προκειμένου να σας πάρουν τους φόρους. Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο ο κ. Μπάιντεν, κήρυξε τον πόλεμο στην Αμερική το βράδυ της Τετάρτης.

Πρέπει, είπε, «να καταστείλουμε τις μελλοντικές απειλές για την πατρίδα».

Τα τελευταία 20 χρόνια των πολέμων, τους οποίους ο κ. Μπάιντεν έχει υποστηρίξει πανηγυρικά, «η τρομοκρατία έχει κάνει μετάσταση», είπε. «Η απειλή έχει εξελιχθεί πολύ πέρα από το Αφγανιστάν».

«Η πιο θανατηφόρα τρομοκρατική απειλή για την πατρίδα σήμερα;», υποστήριξε: «Η τρομοκρατία της λευκής υπεροχής».

Ίσως γι' αυτό ο κ. Μπάιντεν θέλει να αποσύρει τα στρατεύματα από το Αφγανιστάν. Θέλει να τα επανατοποθετήσει εδώ, στην πατρίδα του, για τον νεότερο παγκόσμιο πόλεμό του κατά της τρομοκρατίας.

Πηγή: The Washington Times
ΗΠΑ - Joe Biden: Η απειλή για τις ΗΠΑ είναι «Η τρομοκρατία της λευκής υπεροχής». ΗΠΑ - Joe Biden: Η απειλή για τις ΗΠΑ είναι «Η τρομοκρατία της λευκής υπεροχής». Reviewed by diaggeleas on 1.5.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.