Η βουλή του Ισραήλ απέρριψε νομοσχέδιο αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων

Όμως, εμείς οι Εβραίοι δεν ξεχνούμε ποτέ: Η βουλή του Ισραήλ απέρριψε νομοσχέδιο αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων


Σύμφωνα με την αρθρογράφο Verda Özer της εφημερίδας Milliyet, η βουλή του Ισραήλ (Κνεσσέτ) καταψήφισε με ψήφους 41 κατά της αναγνώρισης και 28 υπέρ, το νομοσχέδιο με το οποίο η βουλή του Ισραήλ θα αναγνώριζε τη γενοκτονία των Αρμενίων από τους Τούρκους.

Κατά την αρθρογράφο, το Τελ Αβίβ ακολούθησε αυτήν την πολιτική, για να μην προκληθούν ανεπανόρθωτες ρήξεις στις τουρκοϊσραηλινές σχέσεις.

Σημειώνεται από τον Ιούνιο του 2016 οι δυο χώρες έχουν υπογράψει συμφωνία αναθέρμανσης των σχέσεων, που είχαν παγώσει μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Μαβί Μαρμαρά.

Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/
http://dia-kosmos.blogspot.gr/
Η βουλή του Ισραήλ απέρριψε νομοσχέδιο αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων Η βουλή του Ισραήλ απέρριψε νομοσχέδιο αναγνώρισης της γενοκτονίας των Αρμενίων Reviewed by diaggeleas on 10.4.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.