ΣΟΥΗΔΙΑ: ΟΥΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ

The Crown Princess Couple visit the Swedish Federation for Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, Queer and Intersex Rights

Σουηδική ομοφυλοφιλική οργάνωση παρουσίασε σε σχολείο σόου ουρολαγνείας για να προωθήσει την ”αγάπη”

Ουρώντας πάνω σε μια γυμνή γυναίκα. Αυτό είναι το είδος του σόου που η κρατικά χρηματοδοτούμενη Σουηδική ομοφυλοφιλική οργάνωση RFSL παρουσίασε σε 15χρονους μαθητές στη Στοκχόλμη για να προωθήσει την «αγάπη».

Η κρατικά χρηματοδοτούμενη οργάνωση RFSL (“The Swedish Federation for Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender Rights”) διοργάνωσε, μαζί με λίγους μαθητές, μια «Εβδομάδα Υπερηφάνειας» στο Γυμνάσιο Kungsholmen. Η εβδομάδα υποτίθεται ότι έπρεπε να “διαδώσει μια αίσθηση διαφάνειας και αγάπης στο σχολείο”.

Η εβδομάδα υπερηφάνειας ολοκληρώθηκε με ένα “happening” στο αμφιθέατρο του σχολείου, όπου μερικοί άνθρωποι έκαναν μια επίδειξη. Αλλά αυτό δεν ήταν Σαίξπηρ. Ήταν η «αγάπη» και το «άνοιγμα» του ομοφυλοφιλικού λόμπι.

The Royal Court of Sweden

Μια γυναίκα στη σκηνή γδύθηκε, χτυπήθηκε από έναν άνδρα και αφού έπεσε στο έδαφος, ο άνδρας άρχισε να … κατουρά πάνω της.

Την Δευτέρα μετά την παράσταση, το σχολείο απέστειλε επιστολή σε όλους τους εργαζομένους ζητώντας να μην μιλήσουν για αυτό το συμβάν.

Όταν το Σουηδικό εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης Fria Tider επικοινώνησε με την διευθύντρια Lesley Brunnemann, επιβεβαίωσε ότι η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και είπε ότι ήταν «απλώς μια θεατρική εμπειρία».

Οι μαθητές στο Γυμνάσιο Kungsholmen είναι 15-18 ετών.


ΣΟΥΗΔΙΑ: ΟΥΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΟΥΗΔΙΑ: ΟΥΡΟΛΑΓΝΕΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ Reviewed by diaggeleas on 4.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.