ΕΛΛΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ

Τουρκική εφημερίδα αναφέρεται με αγάπη στις δηλώσεις της Κομμουνίστριας, Λιάνα Κανέλλη



Μαρτυρίες για τις τραγικές στιγμές στην πρωτεύουσα της Ιωνίας, Σμύρνης

– Το ΣΕΚΕ (Κ.Κ.Ε) και η σοβιετική στάση στο ζήτημα της Μικράς Ασίας είναι γνωστό διότι βοηθούσαν τους Τούρκους να Σφάξουν όλους τους Έλληνες και Αρμένιους ....

Το βάρος της προπαγάνδας της κατά των Ελλήνων και Αρμενίων, σηκώνει το επίσημο έντυπο του ΣΕΚΚΕ, ο «Ριζοσπάστης» της εποχής!....


Η Daily Sabah στην ηλεκτρονική της έκδοση αναφέρεται στις δηλώσεις που έκανε αναφέροντας ότι «κανείς δεν έρχεται στην Ελλάδα γιατί μας αγαπούν. Δεν πεθαίνουν για τα ελληνικά συμφέροντα » ενώ σημείωσε ότι συνεργασία της Αθήνας με το Παρίσι είναι «θανατηφόρο λάθος»

Στο ίδιο δημοσίευμα η Τουρκική εφημερίδα σημειώνει ότι η βουλευτής του Κομουνιστικού Κόμματος επέκρινε την Αθήνα για την πλήρη εμπιστοσύνη της στη Γαλλία, λέγοντας ότι το Παρίσι υποστηρίζει την Ελλάδα μόνο για τα δικά του συμφέροντα στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ χαρακτήρισε την Τουρκία περιφερειακή υπερδύναμη.

https://www.viadiplomacy.gr

*************************

Τι συζητούσαν επί δύο ώρες οι πρέσβεις του Ισραήλ και της Τουρκίας στην Αθήνα;


Τι συζητούσαν επί δύο ώρες οι πρέσβεις του Ισραήλ και της Τουρκίας, υπό τη σκιά της Ακρόπολης;

Είναι γνωστό ότι η Τουρκία είναι βαθύτατα ενοχλημένη με τη στήριξη που έχει εξασφαλίσει η Ελλάδα από όλες σχεδόν της χώρες της Μεσογείου αλλά και της υφηλίου, στο θέμα των παραβιάσεων που διαπράττει η Τουρκία στην Αν. Μεσόγειο.

Επίσης είναι γνωστό ότι η Τουρκία έχει βάλει ως στόχο να διαρρήξει το μέτωπο της Αν. Μεσογείου, δηλαδή το μέτωπο Αίγυπτος – Ισραήλ – Κύπρος – Ελλάδα.

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Δηλαδή, να προσφέρει μερίδιο από την ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ελλάδας ως δόλωμα στην Αίγυπτο και το Ισραήλ, για να αποδεχθούν τη θέση της Τουρκίας ότι τα νησιά δεν δικαιούνται καθόλου υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, παρά μόνο αιγιαλίτιδα ζώνη (χωρικά ύδατα).

Πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, οι πρέσβεις του Ισραήλ και της Τουρκίας συναντήθηκαν υπό της σκιά της Ακροπόλεως και συζητούσαν οι δυο τους, χωρίς την παρουσία τρίτων (τα άτομα της ασφάλειάς τους ήταν σε παρακείμενα τραπέζια και στη γύρω περιοχή).

Η πληροφορία δημοσιεύεται, για να έχουμε το νου μας, για το ενδεχόμενο η συζήτηση του πρέσβη της χώρας που απειλεί ευθέως την Ελλάδα, με τον πρέσβη της χώρας που είναι σύμμαχος της πατρίδας μας, να αφορά τα εθνικά μας συμφέροντα, στην Κύπρο και την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι οι διπλωματικές σχέσεις της Τουρκίας και του Ισραήλ διαταράχθηκαν και δεν έχουν επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα μετά την υπόθεση του πλοίου Mavi Marmara.

Σ.Κ.

(https://infognomonpolitics.gr/)
ΕΛΛΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ ΕΛΛΑΣ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΙΣΡΑΗΛ Reviewed by diaggeleas on 28.6.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.