Ο ΤΖΙΑΝΙ ΑΝΙΕΛΙ - ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!..


Κι εδώ κάπου περιμένουμε τις εξελίξεις, Ή όταν η Ιστορία επαναλαμβάνετε ως φάρσα!.....

Το καλοκαίρι του 1975 η Τουρκία κατόρθωσε να επιβάλει διεθνώς την τακτική του Σοκ!...

Η τουρκική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ανέλαβε τον έλεγχο των αμερικανονατοϊκών βάσεων, διακόπτοντας την λειτουργία των σταθμών συλλογής πληροφοριών στην Σινώπη, στο Μπέλμπασι, στην Σαμψούντα και στο Ντιαμπακίρ!.... 

Μόνο η νατοϊκή βάση του Ιντσιρλίκ συνέχισε να λειτουργεί.

Το δεκέμβριο του 1975-με εντολή της Μπίλντεμπεργκ (ΤΖΙΑΝΙ ΑΝΙΕΛΙ)- ο Σοβιετικός πρωθυπουργός Αλεξέι Κοσύγκιν επισκέφθηκε την Άγκυρα και εγκαινίασε ένα χαλυβουργείο στην Αλεξανδρέττα, επειδή η Σοβιετική Ένωση είχε προσφέρει οικονομική βοήθεια….

Εκεί και τότε συμφωνήθηκε η διέλευση του σοβιετικού αεροπλανοφόρου «Κίεβο» από τα στενά των Δαρδανελλίων, που τελικά άρχισε τον Ιούλιο του 1976. αλλά το κλείσιμο των βάσεων στην Τουρκία ήταν ένα εκρηκτικό πρόβλημα τόσο για την Μπίλντεμπεργκ, για τις ΗΠΑ-Ισραήλ, όσο και για το ΝΑΤΟ.

Εκείνη την χρονιά είχε προγραμματισθεί να γίνει ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ στο ΛΙΒΑΝΟ, η Σαϊγκόν να πέσει στα χέρια των ανταρτών, οι Σαχραουΐ του Πολισάριο να επαναστατήσουν κατά του Μαρόκο και να επαναλειτουργήσει η διώρυγα του Σουέζ.

Ειδοποιήθηκε ο Ντέϊβιντ Ροκφέλλερ σχετικά με τις προθέσεις ΑΝΙΕΛΙ αναφορικά με τα κομμουνιστικά κόμματα

Ο πρόεδρος της Τριμερούς έδρασε και πάλι ακαριαία. 

Η Κίνα οπισθοχώρησε τρομαγμένη. 

Τα σχέδια ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ του ΤΖΙΑΝΙ ΑΝΙΕΛΙ ρίχτηκαν στην αφάνεια.



Ο ΤΖΙΑΝΙ ΑΝΙΕΛΙ - ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!.. Ο ΤΖΙΑΝΙ ΑΝΙΕΛΙ - ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!.. Reviewed by diaggeleas on 24.6.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.