Ο Εντιμότατος, Ρατσιστής και Μισέλλην ΕΒΡΑΙΟΣ Dominic Rennie Raab



Το αποκρουστικό πρόσωπο της Αγγλίας κατά της Ελλάδας αποκαλύπτεται…

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Άγγλος ΥΠΕΞ Ντόμινικ Ράαμπ αμέσως μετά την συνάντηση του με τον τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έγραψε:

Απαιτείται επειγόντως απρόσκοπτη ανθρωπιστική πρόσβαση στη Συρία. Το ψήφισμα 25-23 του ΟΗΕ πρέπει να ανανεωθεί και να επεκταθεί. Το συζήτησα σήμερα ανάμεσα σε άλλα παγκόσμια θέματα ασφάλειας με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Η Τουρκία από τη Λιβύη και το Αφγανιστάν ως το Ιράκ είναι βασικός σύμμαχος και φίλος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Υπουργός Εξωτερικών της Αγγλίας
Ντόμινικ Ράαμπ

Αυτό είναι το tweet του:

Unfettered humanitarian access into Syria is urgently needed. UN SC resolution 2533 must be renewed and expanded. Discussed this with @MevlutCavusoglu today among other global security issues. From Libya to Afghanistan to Iraq, Turkey is a key ally and friend of the UK. pic.twitter.com/JIEfn8R3rr

— Dominic Raab (@DominicRaab) June 29, 2021

Με απλά λόγια, ο άγγλος υπουργός εξωτερικών, δικαιολογεί, ενστερνίζεται και αποδέχεται πλήρως την εγκληματική δράση της Τουρκίας στην Λιβύη, χαρακτηρίζοντας την μάλισταν «συμμαχική»!

Δηλαδή η ευθεία απειλή της Τουρκίας κατά της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας με το παράνομο μνημόνιο με την Λιβύη, είναι απολύτως αποδεκτή για την Αγγλία. Κοινώς, η Αγγλία στρέφεται ευθέως κατά της Ελλάδας και των ελληνικών εθνικών συμφερόντων, δίνοντας αμέριστη στήριξη στην Τουρκία. Η Ελλάδα ακόμα δεν έχει αντιδράσει μπροστά σε αυτή την κατάπτυστη και προκλητική δήλωση του Άγγλου υπουργού εξωτερικών.

https://www.newsbreak.gr

******



Ο Ντόμινικ Ρένι Ράαμπ γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1974 στο Μπάκιγχαμσιρ.

Είναι γιος του Πίτερ Ράαμπ, πρώην διευθυντή τροφίμων των Marks & Spencer, και της Τζιν μιας μεταπωλήτριας ρούχων. 

Ο πατέρας του, ο οποίος ήταν εβραϊκής καταγωγής, έφθασε στη Βρετανία από την Τσεχοσλοβακία το 1938, σε ηλικία έξι ετών, μετά τη Συμφωνία του Μονάχου, η οποία απέδωσε τμήματα της Τσεχοσλοβακίας στη ναζιστική Γερμανία.

Ο Ράαμπ μεγάλωσε στο Τζέραρντς Κρος του Μπάκιγχαμσιρ, υιοθετώντας την πίστη της Αγγλικανής μητέρας του.

https://el.wikipedia.org

*********

Με την υπογραφή των Εβραίων Χρήστου Ροζάκη αλλά και του Κύπριου Λουκή Λουκαΐδη, καταδικάζουν την Ελλάδα και υποστηρίζουν τους Τούρκους

Ροζεστάιν ή Ροζάκης



Με την υπογραφή του Χρήστου Ροζάκη αλλά και του Κύπριου Λουκή Λουκαΐδη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαωμάτων κατακεραυνώνει την χώρα μας για θέματα που σχετίζονται με την “μακεδονική” και “τουρκική” μειονότητα.

Λουκής Λουκαΐδης
Ο Εντιμότατος, Ρατσιστής και Μισέλλην ΕΒΡΑΙΟΣ Dominic Rennie Raab Ο Εντιμότατος, Ρατσιστής και Μισέλλην ΕΒΡΑΙΟΣ Dominic Rennie Raab Reviewed by diaggeleas on 30.6.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.