ΜΚΟ: «Sea Watch» - "Mare Liberum" - Ναρκωτικά - Κατασκοπεία


Ελέγχους και συλλήψεις πρακτόρων σε πλοίο Γερμανικής Ναζιστικής ΜΚΟ στο λιμάνι Περάματος Λέσβου;


Πώς εξαφανίστηκε η αντιγερμανική ρητορική, Ή πώς οι Γερμανοί έγιναν... φίλοι μας (1)


Γερμανοί από την ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΜΚΟ (FUEN), φωτογράφιζαν πεδίο βολής στη Μυτιλήνη – Αντί να πάνε σε δίκη έμειναν ελεύθεροι!


Ξαφνικό έλεγχο σε.. γνωστό σκάφος της μη κυβερνητικής οργάνωσης με την ονομασία «Sea Watch» που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι του Περάματος στον κόλπο της Γέρας Λέσβου.

Στελέχη του λιμενικού σώματος και της αστυνομίας πραγματοποίησαν ξαφνικό έλεγχο στο σκάφος "Mare Liberum" που δραστηριοποιείτε εδώ και μήνες στο Αιγαίο με σκοπό όπως αναφέρουν οι ίδιοι την διάσωση μεταναστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία συνέλαβε για εξακρίβωση στοιχείων όλα τα μέλη της ΜΚΟ που βρισκόταν πάνω στο σκάφος εκείνη την ώρα ενώ κατασχέθηκαν για έλεγχο όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν κι αλλά «παράνομα» ευρήματα μέσα στο σκάφος τα οποία ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Μάλιστα όπως τονίζει η ίδια η ΜΚΟ επικοινώνησε με την Γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα με σκοπό να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες όπως και έγινε τελικά μετά από 8 ώρες κράτησης.

Οι αρχές πάντως δεν έχουν εκδώσει έως τώρα καμιά επίσημη ανακοίνωση- ενημέρωση για το συμβάν.

Το πλοίο ανήκει στη μη κυβερνητική οργάνωση με την ονομασία «Sea Watch» με εμπειρία στις θαλάσσιες επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.


ΜΚΟ: «Sea Watch» - "Mare Liberum" - Ναρκωτικά - Κατασκοπεία ΜΚΟ: «Sea Watch» - "Mare Liberum" - Ναρκωτικά - Κατασκοπεία Reviewed by diaggeleas on 27.6.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.