ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ - ΕΒΡΑΙΟΣ


ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Στην Καθημερινή της Κυριακής (3 Ιανουαρίου 2010) ο «καθηγητής» του συνταγματικού δικαίου στο πανεπιστήμιο Αθηνών Νίκος Αλιβιζάτος σε άρθρο του «Μετανάστες: Συνταγματικό Τόξο για την Ελλάδα» σαφώς υπαινίσσεται ότι οι εθνομηδενιστές πρέπει να θωρακίσουν συνταγματικά τον νόμο περί μετανάστευσης. 

Επιδιώκοντας μάλιστα να διεγείρει τους γνωστούς συνειρμούς των αριστερών ρατσιστών που μισούν κάθε τι Ελληνικό, δηλαδή τον συνειρμό Ελληνας=δεξιός=φασιστας=ρατσιστής, προσπαθεί να παραλληλίσει το Ιταλικό σύνταγμα μετά το 1945, το οποίο αποσκοπούσε να θωρακίσει τους Ιταλούς έναντι των ολοκληρωτικών καθεστώτων του κομμουνισμού και του φασισμού, με ένα αντίστοιχο νέο σύνταγμα που θα πρέπει να υπάρξει στην Ελλάδα για να θωρακίσει τις στρατιές των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών έναντι των φασιστών= Ελλήνων. 

Τέτοιου είδους παραλληλισμοί εκτός του ότι είναι αστείοι, αντιεπιστημονικοί και γελοίοι, (αφού υπόκεινται στην λογική «η νύχτα είναι μαύρη άρα η νύχτα είναι φασιστική», η την μικρόνοα λογική «την μικρασιατική εκστρατεία και καταστροφή την προκάλεσε η δεξιά»), αποδεικνύει ότι οι καλοπληρωμένοι και καλοζωισμένοι ΕΒΡΑΙΟΙ ανθέλληνες στο μεταναστευτικό, θα παίξουν το τελευταίο χαρτί της παρακμιακής ιδεολογίας τους για να μπορέσουν έτσι να κρατηθούν πάσει θυσία στην προσοδοφόρα εξουσία με τους ψήφους εκατομμυρίων αγράμματων και θρησκόλληπτων ασιατών και αφρικανών.

Στο ίδιο δημοσίευμα, ο κ. «καθηγητής», άνθρωπος του συστήματος της νέας τάξης πραγμάτων, ο οποίος διαχειρίζεται αρκετά εκατομμύρια ευρώ από ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως και η κ. Δραγώνα καθώς και όλοι οι «καθηγητές» που υπέγραψαν την επιστολή συμπράστασης, βρίσκει την ευκαιρία να επιτεθεί στους δεξιούς φασίστες «..που όταν δεν δέρνουν συκοφαντούν..».

Βέβαια ο «προοδευτικός και δημοκρατικός» κ. «καθηγητής» ξέχασε να αναφέρει στο άρθρο του, ποιοι είναι αυτοί που χτίζουν τους πρυτάνεις στα γραφεία τους, ποιοι είναι αυτοί που τους δέρνουν αγρίως , ποίοι εξασκούν τρομοκρατία και βία στα πανεπιστήμια-γιάφκες, ποίοι καταστρέφουν κτήρια, εργαστήρια και εξοπλισμό αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ. 

Προφανώς ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣ αυτά δεν τα βλέπει ο κ. «καθηγητής» αφού αυτοί που «δέρνουν» και «συκοφαντούν» δεν είναι οι δεξιοί αλλά οι αριστεροί ομοϊδεάτες και συνοδοιπόροι του.

Η ορθολογιστική τοποθέτηση , εκτός από την καθαρά επιστημονική προσέγγιση (επιστήμη = αλήθεια), αποδεικνύει κ. «καθηγητά» στον εθνομηδενιστικό και ρατσιστικό (αφού μισεί κάθε τι Ελληνικό) αριστερό αγοραίο αγέλασμα, ότι η εντιμότης σίγουρα δεν κατοικεί εντός της «αγιοποιημένης» αριστεράς.

http://comitoreal.blogspot.com
ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ - ΕΒΡΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ - ΕΒΡΑΙΟΣ Reviewed by diaggeleas on 30.6.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.