ΕΥΠ


Εντός της Ε.Υ.Π. δρα μια αυτόνομη “υπηρεσία”, γνωστή και ως «Ομάδα Κρούσης»,
συντονίζει την προστασία συγκεκριμένων επιχειρηματιών

Η εκκωφαντική σιωπή Μαρέβα Μητσοτάκη και Βαρδινογιάννη

Οι καλοκαιρινές διακοπές δεν εμποδίζουν το edolio5 να κάνει ρεπορτάζ. Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο της δημοσιογραφικής πιάτσας η πληροφορία ότι εντός της Ε.Υ.Π. δρα μια αυτόνομη “υπηρεσία”, γνωστή και ως «Ομάδα Κρούσης». Είναι μία μονάδα που αποτελείται από αστυνομικούς με «ειδικά προσόντα». Την ομάδα αυτή την αποτελούν περίπου 10 άτομα. 

Όλοι αυτοί λειτουργούν υπό τις διαταγές συγκεκριμένου αστυνομικού, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει τη δημοσιογραφική έρευνα, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα και είχε περάσει από Πειθαρχικό.

Οι γνώστες της ιδιαίτερης δράσης που έχει η ομάδα αυτή σημειώνουν πως ο αρχηγός της ομάδας κρούσης συντονίζει αφενός την προστασία συγκεκριμένων επιχειρηματιών (γεγονός που αποτελεί αντικείμενο εκτός αρμοδιότητας της Ε.Υ.Π.) όπως και συνοδεία ευαίσθητων στόχων. 

Η ομάδα αυτή χρηματοδοτείτε από κορυφαίο κατασκευαστικό όμιλο! 

Πως είναι δυνατόν ιδιώτης να πληρώνει κρατικά στελέχη; 

Τα «κονδύλια» που προέρχονται από τις δραστηριότητες προστασίας της ομάδας Κρούσης είναι από τους επικερδείς τομείς των καυσίμων και των λαθραίων τσιγάρων. Για την ιστορία, αυτή σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η ΕΛ.ΑΣ. διαθέτει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και σχεδιαγράμματα ως προς αυτές τις δραστηριότητες, και θα έρθει ως απάντηση στην “κηδεία” που έκανε η Ε.Υ.Π. στην ΕΛ.ΑΣ. με τις πρόσφατες αποκαλύψεις, για την μαφία που δρα στους κόλπους της.

Να σημειώσουμε ότι η εποπτεία της Ε.Υ.Π. υπάγεται πλέον απευθείας στο πρωθυπουργικό γραφείο με συντονιστή των διευθυντή του πολιτικού γραφείου Δημητριάδη, συνεπώς είναι αδύνατο να μην γνωρίζει την ύπαρξη και την δράση της.

Σε αυτή την «Ομάδα Κρούσης» της ΕΥΠ ανήκει ο ένας από τους δύο «λεβέντες» οι οποίοι ξυλοκόπησαν τον πολίτη στην οδό Μιχαλακοπούλου δίνοντας δείγματα γραφής ως προς το αντικείμενο της εκπαίδευσής τους. Ο ένας ήταν αστυνομικός, ο οποίος παραπέμφθηκε, κατά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, και ο άλλος είναι ιδιώτης σεκιουριτάς.

Ε λοιπόν, ο «λεβέντης» αυτός πήρε μετάθεση και από την ΕΥΠ και την ομάδα κρούσης μετατέθηκε στην Διεύθυνση Οικονομικού Εγκλήματος στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Τα πράγματα όμως γίνονται ακόμα χειρότερα μετά την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου. Πλέον με αποδείξεις που δεν αμφισβητούνται, σύμφωνα με διαλόγους που έχει στην διάθεση του ο δημοσιογράφος σε συζήτηση με τον ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, του ζητήθηκε έναντι αμοιβής να μην γράφει τουλάχιστον για 2 πρόσωπα. 

Τον Βαρδινογιάννη και Μαρέβα Μητσοτάκη

Οι μηχανισμοί που μπορούν να κινήσουν αυτές οι 2 οικογένειες είναι τεράστιοι. Φυσικά πουθενά δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο για την εμπλοκή τους στην ενέδρα θανάτου. Η σιωπή τους όμως δεν βοηθάει στα ερωτήματα που έχουν γεννηθεί. Ίσως το κάνουν αργότερα. Πρέπει να το κάνουν. Πρέπει να απαντήσουν.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

****************

Γεύμα Γιάννη Βαρδινογιάννη - Μαρέβας Μητσοτάκη στου Δουράμπεη στο Ψυχικό

Προ μηνών η κυρία Γκραμπόφσκι είχε γευματίσει με την μητέρα του Τζίγγερ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Συγκεκριμένα η στήλη αποκάλυψε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη γευμάτισε χθες το μεσημέρι με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (Τζίγγερ) στη γνωστή ψαροταβέρνα «Δουράμπεης» στο Ψυχικό.

Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι πριν από μερικούς μήνες, σε ιταλικό εστιατόριο της περιοχής, η κυρία Γκραμπόφσκι είχε γευματίσει με την μητέρα του Τζίγγερ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις.

https://www.powergame.gr/
ΕΥΠ ΕΥΠ Reviewed by diaggeleas on 21.6.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.