Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ (Harvard University) και Ουκρανία


Πανεπιστήμιο = Μόρφωση; Το πρωκτικό σεξ είναι πλέον μάθημα στο διάσημο Χάρβαρντ


Ως μέρος της ”εβδομάδας σεξ” του Χάρβαρντ, το διάσημο Πανεπιστήμιο φιλοξένησε για δεύτερη χρονιά ένα εργαστήρι πρωκτικού σεξ με τίτλο ”What What in the Butt: Anal 101” με μια παρουσιάστρια να καταγγέλλει την «ανοησία της αποχής» και τις χαρές του να «βάζετε πράγματα στον πρωκτό σας», μεταδίδει το College Fix.

Σε ένα σημείο η παρουσιάστρια με το όνομα Νατάσα, εκπρόσωπος του καταστήματος ενηλίκων Good Vibrations, μοίρασε στους σπουδαστές γάντια και πρωκτικούς δονητές, καθώς προσέφερε οδηγίες για πρωκτικές τεχνικές χαλάρωσης.

Προσδιορίζοντας την εκδήλωση με το κίνημα σεξουαλικής θετικότητας, η Νατάσα είπε ότι ο στόχος ήταν να «ενθαρρυνθούν οι άνθρωποι να κυνηγήσουν τις επιθυμίες τους και να μην αισθάνονται ντροπή».

«Ελάτε μπροστά παιδιά, θα έχουμε λίγη βρώμικη διασκέδαση», είπε καθώς η παρουσίαση ξεκίνησε.

Σε μια εμφανή προώθηση του ομοφυλοφιλικού σεξ, είπε ότι “δεν έχουν όλοι οι άνδρες πέος, ούτε όλες οι γυναίκες αιδοία”, προσθέτοντας ότι “η κ*λοτρυπίδα είναι ο μεγάλος σεξουαλικός ισοσταθμιστής. Όλοι οι άνθρωποι έχουν μία”.

“Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο, άνθρωποι που παρακολουθούν πορνό με πρωκτικό και βρώμικοι παλιοψεύτες”, είπε στους μαθητές, ενώ συνέχισε κατηγορώντας την πολιτική και τη θρησκεία επειδή εμποδίζουν τους νέους να απολαμβάνουν το πρωκτικό σεξ.

“Δεν θα μπορούσατε να γ*μηθείτε στον κώλο στο Τέξας πριν από περίπου 10 λεπτά”, είπε.

Η παρουσιάστρια κατήγγειλε επίσης την αποχή, λέγοντας ότι «δεν έχει κανένα νόημα» και ότι «ο πληθυσμός ιερέων και μοναχών μειώνεται».

Στο τέλος του εργαστηρίου, υπήρχε για τους σπουδαστές ένα κουτί δωρεάν παιχνιδιών και φυλλαδίων που χρηματοδοτήθηκαν από την Planned Parenthood, τον οργανισμό που προωθεί την σεξουαλική αγωγή στα σχολεία των ΗΠΑ.

******************************

ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ; ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ


Ουκρανία: Σχολείο μοίρασε φυλλάδια σε μαθήτριες προωθώντας την πορνεία ως επάγγελμα στην Ευρώπη

Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης έχει δημοσιεύσει επίσημα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι κάθε τέταρτη πόρνη στην Ευρώπη είναι πολίτης της Ουκρανίας, μεταδίδει η ρωσική fondsk.

Και απ’ ότι φαίνεται, η Ουκρανική πραγματικότητα προωθεί μια τέτοια ”καριέρα” στην Ευρώπη ακόμη και στα σχολεία της. Στο σχολείο της πόλης του Νικολάεφ, εκπρόσωποι του δημόσιου οργανισμού μοίρασαν φυλλάδια στα κορίτσια – ένα εγχειρίδιο για το πώς να ζήσουν στη νέα «ευρωπαϊκή πραγματικότητα».


“Αν εμπλέκεσαι στη βιομηχανία του σεξ, τότε αυτό το φυλλάδιο είναι για σένα”, αναφέρει η εισαγωγή. 

“Επέλεξες ένα πολύ επικίνδυνο επάγγελμα, αλλά αν ακολουθείς πάντα αυτούς τους απλούς κανόνες, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια μακρά ζωή”.

Η ρωσική ιστοσελίδα παρέχει στο άρθρο της και φωτογραφίες αυτών των φυλλαδίων.


Οι κανόνες είναι σαφείς: 

“Δεν μπορείς να εξυπηρετήσεις πολλούς πελάτες μόνη, πρέπει να αποφεύγεις τους πιωμένους πελάτες και πάντα να λαμβάνεις την πληρωμή μπροστά. Και όταν μεταβείς στο διαμέρισμα του πελάτη προσπάθησε να μάθεις σε ποια περιοχή της πόλης βρίσκεται, δίνε προτίμηση στα ξενοδοχεία.”

Και η συμβουλή: ”όταν διαβάσεις το φυλλάδιο, μην το πετάξεις, αλλά δώστο σε ένα φίλο.”

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ (Harvard University) και Ουκρανία Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ (Harvard University)  και Ουκρανία Reviewed by diaggeleas on 28.6.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.