Vladimir Putin - Οι Κομμουνιστές Εβραίοι στο Σότσι


Ο ”εθνικιστής” Πούτιν, είχε, εγκαινιάσει το μαζικό Διεθνές Φεστιβάλ Κομμουνιστικής Νεολαίας στο Σότσι

ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ και ΛΑΕ ως προσκεκλημένοι του… Πούτιν στο Κομμουνιστικό Εβραϊκό φεστιβάλ στο Σότσι...

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΜΑΧΟΙ

Το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ προσέλκυσε 10.000 ξένους επισκέπτες που περιλαμβάνουν ένα σημαντικό αριθμό του Αμερικανικού Κομμουνιστικού Κόμματος, ενώ συνολικά αναφέρεται ο αριθμός των περίπου 30.000 επισκεπτών.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εγκαινίασε πριν περίπου ένα μήνα το μαζικό 19ο διεθνές Φεστιβάλ Κομμουνιστικής Νεολαίας στο Σότσι της Ρωσίας

Η εβδομαδιαία εκδήλωση, που χρονολογήθηκε να συμπέσει με την 100η επέτειο της Ρωσικής επανάστασης, εγκρίθηκε προσωπικά από τον Ρώσο πρόεδρο.

Ο Πούτιν παρενέβη προσωπικά ώστε οι διοργανωτές να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τον τόπο του Σότσι.



Το 19ο Διεθνές Φεστιβάλ προσέλκυσε 10.000 ξένους επισκέπτες που περιλαμβάνουν ένα σημαντικό αριθμό του Αμερικανικού Κομμουνιστικού Κόμματος, ενώ συνολικά αναφέρεται ο αριθμός των περίπου 30.000 επισκεπτών.

Το Φεστιβάλ διοργανώθηκε από την παλιά και ακόμα πολύ ζωντανή Διεθνής Ομοσπονδία Δημοκρατική Νεολαία και προσέλκυσε κομμουνιστική ΕΒΡΑΪΚΗ νεολαία από περισσότερες από 180 χώρες.

Γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν βάζει το σημαντικό πολιτικό βάρος του πίσω από τη μεγαλύτερη διεθνή κομμουνιστική συγκέντρωση εδώ και δεκαετίες;

Από την άλλη, γιατί οι κομμουνιστές ΕΒΡΑΙΟΙ νέοι από όλο τον κόσμο άκουσαν τον αρχηγό μιας χώρας που περιγράφεται ως ”συντηρητικός” ή ακόμα και ”εθνικιστής”, και έχει αποκαλεστεί από την Der Spiegel ακόμα και ως ”μετα-φασίστας”;

Ο ίδιος ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάντως, σε ομιλία του στη Σταυρούπολη της Ρωσίας ένα χρόνο πριν, είχε δηλώσει: ”Πάντα μου άρεσαν οι κομμουνιστικές και σοσιαλιστικές ιδέες, και μου αρέσουν ακόμα”.




Vladimir Putin - Οι Κομμουνιστές Εβραίοι στο Σότσι Vladimir Putin - Οι Κομμουνιστές Εβραίοι στο Σότσι Reviewed by diaggeleas on 27.6.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.