Barac Obama


Το 2013 o Πρωθυπουργός της Ρωσίας, Medvedev προειδοποίησε τις ΗΠΑ ότι : 
"Ή θα βγούμε μαζί να ανακοινώσουμε στην ανθρωπότητα την αλήθεια για την εξωγήϊνη παρουσία στον πλανήτη ή θα το κάνουμε μόνοι μας".

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Barac Obama στις 27 Σεπτεμβρίου 2013 αναγκάστηκε να απαντήσει στην πρόκληση του Medvedev και ενώπιον μίας ομάδας δημοσιογράφων, σε μία μη προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου στον Λευκό Οίκο, οι οποίοι, δημοσιογράφοι, έμειναν άναυδοι.

Ανέφερε τα εξής:

"Εξωγήινες οντότητες άρχισαν να ελέγχουν όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη αμέσως μετά το τέλος του Β' ΠΠ !!! Αμέσως μετά την ανακάλυψη της Ατομικής Βόμβας υπήρξε ένας κατακλυσμός επισκέψεων από αυτές τις οντότητες στην Γη.

Μία απ' αυτές τις ομάδες, οι Greys, δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν τον εαυτό τους γνωστό σε όλους τους ανθρώπους. Σήμερα σχεδόν όλη η ανθρωπότητα γνωρίζει πως μοιάζουν και τι σχήμα έχουν αυτοί οι συγκεκριμένοι Greys. Από την στιγμή που έγινε η πρώτη συνάντηση με τον Πρόεδρο Τruman,αυτός έκανε μία συμφωνία μαζί τους και τους επέτρεψε να κτίσουν υπόγειες βάσεις στον πλανήτη μας, με ανταλλαγή τεχνολογίας.

Κατόπιν ο Πρόεδρος Eisenhower συναντήθηκε και με μία άλλη ομάδα, τους Nordic (Ανδρομέδιοι) που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με εμάς και οι οποίοι συνυπάρχουν και συμβιώνουν μαζί μας, χωρίς να μπορούν να ξεχωρίζουν από τους πραγματικούς ανθρώπους. Οι Nordic μας προσέφεραν μία συμμαχία σε μία Γαλαξιακή και Συμπαντική Ομοσπονδία, εφόσον επιθυμούσαμε να αφοπλισθούμε από τα Πυρηνικά όπλα. 

Δυστυχώς τόσον εμείς, (ΗΠΑ) όσον και η Σοβιετική Ένωση, που και σε αυτήν δόθηκε η ίδια προσφορά, αποφασίσαμε να μην δεχθούμε.

Έκτοτε μία μεγάλη ποικιλία από εξωγήϊνες οντότητες, έχουν δημιουργήσει πολλά εργαστηριακά κέντρα επάνω στην Γη και βρίσκονται σε στενή συνεργασία με όλες τις κυβερνήσεις του πλανήτη. Οι μισοί απ' αυτούς ζητούν τον αφοπλισμό και οι άλλοι μισοί είναι από την πλευρά του σκότους.

Οι εξωγήϊνοι που ζουν στον πλανήτη μας για πάρα πολλά χρόνια, μπορούν να χειριστούν το δίδυμο "χρόνος-χώρος" (χωροχρόνος) το οποίο είναι πολύ σημαντικό και το οποίο έχει μεγάλη συσχέτιση με την πραγματικότητα. Και δεν είναι μόνο αυτές οι δύο διαστάσεις οι οποίες συνδέουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο με την πραγματικότητα.

Όταν οι άνθρωποι αντιληφθούν τις δυνατότητες της "αντιβαρύτητας", η οποία μπορεί να δημιουργήσει προωθητικές δυνάμεις υψηλότερες της ταχύτητας του ήχου, μπορούν να δημιουργήσουν ταχύτητες μετάδοσης ενέργειας, που έχουν την ίδια ταχύτητα με την σκέψη του ανθρώπου".

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος Obama κούνησε το κεφάλι του, ενώ συγχρόνως ένα δάκρυ έτρεξε από το μάτι του και είπε: " Οι εξωγήϊνοι ελέγχουν τις κυβερνήσεις μας εδώ και 60 χρόνια"!

http://perseasorion.blogspot.com
Barac Obama Barac Obama Reviewed by diaggeleas on 28.6.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.