MKO: Sea-Eye - Ναρκωτικά - Κατασκοπεία - Καθολική εκκλησία


Η Γερμανική ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ, ΜΚΟ Sea-Eye, χρηματοδοτείται από την καθολική εκκλησία για να γεμίζει με ισλαμιστές την Ευρώπη

Γερμανία: Μη Κυβερνητική Οργάνωση φέρνει λαθρομετανάστες στην Ευρώπη με τη βοήθεια της Καθολικής Εκκλησίας

Η Γερμανική Μη Κυβερνητική Οργάνωση Sea-Eye ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει νέα αποστολή για να μαζέψει μετανάστες από τη Μεσόγειο και να τους μεταφέρει στην Ευρώπη, με ένα νέο πλοίο της.

Η ΜΚΟ ανακοίνωσε ότι το νέο πλοίο, το Ghalib Kurdi, το οποίο πήρε το όνομά του από τον αδελφό του 3χρονου Alan Kurdi που πνίγηκε, θα αποπλεύσει μέχρι το τέλος του έτους. Αυτή τη στιγμή, η ΜΚΟ, βρίσκεται στο λιμάνι του Regensburg στη Γερμανία και το μόνο που περιμένει είναι να εξοπλιστεί κατάλληλα και να γίνει μεταβίβαση της κυριότητας.

Η ΜΚΟ, Sea-Eye χρηματοδοτείται από πολλές ομάδες και οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένης της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας στη Γερμανία, την οποία η ΜΚΟ ευχαριστεί και επαινεί συνεχώς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, Il Giornale.

Το άλλο σκάφος της ΜΚΟ, το Alan Kurdi, κατασχέθηκε από τις Ιταλικές αρχές, αλλά του επετράπη να φύγει τον Ιούνιο. Παραμένει στο λιμάνι της Μπουρριάνα στην Ισπανία.

Η Sea-Eye υποτίθεται ότι δίσταζε να συνεχίσει τις μεταφορές λαθρομεταναστών στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης, φοβούμενη ότι το πλοίο τους θα μπορούσε να κατασχεθεί εκ νέου από τις Ιταλικές αρχές.

Η απόφαση, όμως, να ξεκινήσει νέες αποστολές με ένα καινούργιο πλοίο, αντικατοπτρίζει τις κινήσεις μίας άλλης Γερμανικής ΜΚΟ, της Sea-Watch, με το πλοίο της, Sea-Watch 3, που είχε κατασχεθεί τον Ιούλιο, αφού είχε μεταφέρει στην Ιταλία τουλάχιστον 28 λαθρομετανάστες, μολυσμένους με κορωνοϊό.

Τον προηγούμενο μήνα, η ΜΚΟ, απέκτησε καινούργιο πλοίο, το Sea-Watch 4, με το οποίο μετέφερε την περασμένη εβδομάδα 353 λαθρομετανάστες στην Ιταλία.

Breitbart, The Flag Report
MKO: Sea-Eye - Ναρκωτικά - Κατασκοπεία - Καθολική εκκλησία MKO: Sea-Eye - Ναρκωτικά - Κατασκοπεία - Καθολική εκκλησία Reviewed by diaggeleas on 27.6.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.