ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ - ΜΙΤ - Ismail Demircioglu


Γερμανοί, Τούρκοι και Μαρία Ρεπούση



Ιδού γιατί απουσίασε η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΙΑ Ρεπούση από την ενός λεπτού σιγή για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στην Μικρά Ασία.


Η φιλόλογος Γαλλικής, που γρήγορα εξελίχθηκε σε καθηγήτρια ιστορίας -μία μετριότατη επιστήμων- είναι επιφανές μέλος της «συμμαχίας των πρόθυμων», αυτών δηλαδή που ένα αόρατο υπερατλαντικό χέρι, βοηθά να ανελίσσονται ακαδημαϊκά. Μέλη της συμμαχίας των πρόθυμων, έχει εγκαταστήσει το χέρι του Σόρος σε όλα τα Α.Ε.Ι. με τη βοήθεια των «ιδρυμάτων» του. Το δέλεαρ είναι η ανέλιξη σε καθηγητικές βαθμίδες και τα συνέδρια. Καμιά φορά και ερωτικοί ή σεξουαλικοί λόγοι.

Σε ένα μήνα λοιπόν, η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΡΙΑ Ρεπούση, θα βρίσκεται σε συνέδριο στον Πόντο στο Karadeniz University ως μέλος του Advisory Board του συνεδρίου (https://drive.google.com/file/d/1_mYO1krwZp7Oa4J-tckhxnDbIUh_8pm6/view).




Πώς θα απολογηθεί στους εκεί προφεσόρους, (βλ. και γκρίζους λύκους), που τη θεωρούν φίλη τους, όπως περιχαρής ο φίλος της και επικεφαλής οργανωτής του συνεδρίου, συγχωριανός του Ερντογάν από τα Ριζά του Πόντου Ismail Demircioglu, ο οποίος κατέχει την έδρα Fatih (πορθητής) στο Πανεπιστήμιο της Μαύρης Θάλασσας;

https://historyeducation.org/

https://filopatria.wordpress.com
ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ - ΜΙΤ - Ismail Demircioglu ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ - ΜΙΤ - Ismail Demircioglu Reviewed by diaggeleas on 20.6.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.