Planned Parenthood Federation: Εμπόριο Οργάνων


Στο τέλος του εργαστηρίου, υπήρχε για τους σπουδαστές ένα κουτί δωρεάν παιχνιδιών και φυλλαδίων που χρηματοδοτήθηκαν από την Planned Parenthood, τον οργανισμό που προωθεί την σεξουαλική αγωγή στα σχολεία των ΗΠΑ.


Κρυφή κάμερα: Γιατρός της Planned Parenthood πιάστηκε να μιλά για πώληση οργάνων από μωρά

Νέο βίντεο φέρεται ότι δείχνει κορυφαία γιατρό της Αμερικής της Planned Parenthood Federation να περιγράφει πώς οι κλινικές πωλούν μέρη σώματος από μωρά στα οποία έγινε έκτρωση, σε ορισμένες περιπτώσεις με τη χρήση παράνομων διαδικασιών έκτρωσης μερικής γέννησης, την ώρα που τρώει μεσημεριανό φαγητό.

Η Δρ Ντέμπορα Νουκατόλα, Ανώτερη Διευθύντρια της Planned Parenthood για ιατρικές υπηρεσίες, πιάστηκε σε βίντεο να μιλάει για το πώς οι αμβλώσεις μπορούν να γίνουν με τρόπο που να καθιστά τα μέρη του σώματος τους και τα όργανα κατάλληλα για πώληση.

Η αποκάλυψη είναι το αποκορύφωμα μιας έρευνας τριών χρόνων από την πρακτική από το Κέντρο υπέρ της ζωής για την ιατρική πρόοδο, το οποίο προσέλαβε ηθοποιούς να προσποιούνται ότι είναι αγοραστές από μια εταιρεία ανθρώπινης βιοτεχνολογίας.

«Χθες ήταν η πρώτη φορά που είπε ότι οι άνθρωποι ήθελαν πνεύμονες. 

Και τότε, όπως είπα, πάντα πολλά ανέπαφα συκώτια όσο το δυνατόν, φαίνεται να λέει στους ηθοποιούς καθώς δαγκώνει μερικές μπουκιές. “Οι άνθρωποι θέλουν απλά … μερικοί άνθρωποι θέλουν κάτω άκρα επίσης. Θέλω να πω ότι είναι εύκολο. Δεν ξέρω τι κάνουν με αυτά, υποθέτω ότι θέλουν μύες. “

”Είμαστε πολύ καλοί στο να παίρνουμε την καρδιά, τους πνεύμονες, το ήπαρ, διότι το γνωρίζουμε αυτό, γι' αυτό δεν θα συνθλίψω αυτό το μέρος”, προσθέτει η Νουκατόλα. ”Βασικά θα συνθλίψω το κάτω, θα συνθλίψω το επάνω, και θα δω αν μπορώ να τα πάρω όλα ανέπαφα.”

Οι αμβλώσεις μερικής γέννησης είναι ομοσπονδιακό κακούργημα και τιμωρείται με έως και δύο χρόνια στη φυλακή ή με πρόστιμο 250.000 δολαρίων. Η αγορά ή πώληση τμημάτων του ανθρώπινου σώματος είναι επίσης ένα ομοσπονδιακό κακούργημα, όπως είναι η εμπορία των λειψάνων αποβληθέντων εμβρύων. 

Τέτοιες δραστηριότητες τιμωρούνται με έως και 10 χρόνια στη φυλακή.

Η Νουκατόλα αναγνώρισε προφανώς τα νομικά ζητήματα, λέγοντας ότι το Δικαστικό και Νομικό Τμήμα της Planned Parenthood έκρινε ότι ήταν «πολύ ευαίσθητο» για το εθνικό γραφείο για να οργανώσουν τις συναλλαγές. “Αλλά εγώ θα σας πω ότι πίσω από κλειστές πόρτες, αυτές οι συνομιλίες συμβαίνουν με τις θυγατρικές,” είπε.

Η Νουκατόλα επιβλέπει πρακτικές άμβλωσης σε θυγατρικές επιχειρήσεις της Planned Parenthood, σύμφωνα με το Δημαρχείο. Έχει διαγράψει το λογαριασμό της στο Twitter μετά τη διαμάχη.

Το Κέντρο για την πρόοδο της ιατρικής κυκλοφόρησε μία έκδοση δύο ωρών και σαράντα λεπτών του βίντεο για να διαλύσει κάθε κατηγορία ότι έκοψαν άδικα το βίντεο.

Η Planned Parenthood απάντησε στις κατηγορίες που διατύπωσε το μυστικό βίντεο εντός της ημέρας, με το επιχείρημα ότι αυτοί που κατέγραψαν το βίντεο διαστρεβλώνουν τη συμμετοχή του οργανισμού σε ένα ιατρικό πρόγραμμα δωρεάς.

Ερωτήματα έχουν επίσης τεθεί σχετικά με το Κέντρο για την πρόοδο της ιατρικής. Το Newsweek ανέφερε ότι η ομάδα έχει επικεφαλής τον David Daleiden, έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ήδη συνδεδεμένος με τον αμφιλεγόμενο James O’Keefe, γνωστός για τη δημοσίευση παραπλανητικών επεξεργασμένων βίντεο.

http://rt.com/


Planned Parenthood Federation: Εμπόριο Οργάνων  Planned Parenthood Federation: Εμπόριο Οργάνων Reviewed by diaggeleas on 2.7.21 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Παρακαλώ να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες και να είστε κόσμιοι στις εκφράσεις σας. Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο με γκρικλις και ξένη γλώσσα θα διαγράφετε. Ευχαριστώ!

Από το Blogger.